Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 7 (2008)

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ και με Έλληνες που έχω δει (και έχω παίξει) μόνο υποφερτό δεν ήταν αλλά τελοσπάντων. Άλλωστε δεν τα έχω με το τουρνουά σας (για το οποιο σας εύχομαι καλή επιτυχία παιδιά!) αλλά με το online του παιχνιδιού.

• Απαντ. 801
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με τα λεφτά που έδωσα για να αγοράσω την ξεφτίλα που λέγεται Pes2008 δεν πρόκειται να σταματήσω το κράξιμο όσα χρόνια και να περάσουν. Λεφτά από εμένα δεν πρόκειται να ξαναδεί η Konami. Να ήμουν μόνο εγώ που κράζω καλά θα ήταν, θα λέγαμε ότι είμαι γραφικός και τέλος. Όταν όμως ο περισσότερος κόσμος κράζει τον Τσακατσούκα και την φετινή λαμογιά του, τότε το πρόβλημα σίγουρα δεν είναι δικό μου.

Άλλωστε με κάποιο τρόπο πρέπει να φτάσω τις 3000 posts και το Pro ενδείκνυται για την περίπτωση, δεν βαριέμαι με τίποτα να το κράζω.

Κραααα, κραααααα!

1176151461_crow-soccer.jpg

Ορίστε η "παιχνιδάρα", το "καλύτερο ποδοσφαιράκι". Γι' αυτό το πράμα έδωσα 50 ευρώ. Καλύτερα να τα έδινα σε κανέναν περαστικό, να πάει να πιεί στην υγειά του.

Τσακατσούκα, έπιασες πάτο, κάνε χαρακίρι όσο είναι καιρός. Αλλά δεν έχεις φιλότιμο.

Δημοσ.

ρε φιλε nzeppos ή μας δουλευεις ή θες να δουλευεις τον εαυτο σου εσυ.

στο βιντεο που μας εδειξες πρωτα απ'ολα δεν εχεις καν σημα. δλδ η ειναι χαζος η βλακας αυτος που θα παιξει βλεποντας οτι εχει τετοιο σημα...

εγω κοιταζω να μπαινω σε room με 3 μπαρες μονο και αν παιξω με ελληνα (οπως και στο πρωταθλημα που αναφερα πιο πριν) ειναι υποφερτο εως και καλο τις περισσοτερες φορες εκτος ελαχιστων που ειναι για κλοτσιες.... αν θες σου ανεβαζω και εγω βιντεακι που ειναι "πενα" η συνδεση.

δεν δινω ευσημα στην κοναμι (ειμαι και εγω full απογοητευμενος) αλλα δεν ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις τα πραγματα για κανεναν λογο.

Δημοσ.

Το βίντεο δεν είναι δικό μου, είναι ένα τυχαίο που βρήκα στο youtube. Προσωπικά έχω ασχοληθεί ελάχιστα με το online του παιχνιδιού. Στην αρχή το lag δεν με πείραζε πάρα πολύ, γιατί είχα να ασχοληθώ με άλλα πράγματα (πχ. τα αμέτρητα bug που είχε το παιχνίδι). Άλλωστε κάθε χρονιά τα ίδια σκ@τ@ είναι το online, μετά από λίγο καιρό ισιώνει όμως. Στη συνέχεια η κατάσταση βελτιώθηκε με τα αλλεπάλληλα (αλλά και ανεπαρκή) patches, το lag όμως παρέμεινε. Παρ' ολ' αυτά έχω δει δεκάδες online αγώνες του αδερφού μου (που κι αυτός το πάλευε για μερικούς μήνες αλλά τελικά το παράτησε) και ακόμα και με Έλληνες αντιπάλους, το παιχνίδι ήταν απαράδεκτο.

Αν γενικά το lag είναι απλώς υποφερτό (δεν πα' να 'χεις και 3 μπάρες) αλλά συχνά πυκνά εξαφανίζονται μπάλα ή παίχτες, το παιχνίδι συνεχίζει να είναι ελεεινό και τρισάθλιο. Σιγά μην πούμε και ευχαριστώ στην Konami για το ότι αν έχουμε καλή σύνδεση, οι παίχτες θα εξαφανιστούν μόνο... 3-4 φορές και όχι συνέχεια, όπως στο video που παρέθεσα.

Ο καθένας έχει άλλα στάνταρντ. Αν κάποιοι θέλουν "υποφερτό" online, εγώ εν έτει 2008 απαιτώ μηδενικό lag. Παίχτε Euro 2008 στο XBOX Live να δείτε τι σημαίνει online παιχνίδι. Όσους αγώνες έχω παίξει δεν έχω δει διαφορά με το single player, το lag είναι πρακτικά ανύπαρκτο, είτε ο αντίπαλος είναι Έλληνας, είτε... Ταϊλανδέζος. Αν βάλουμε ότι και το gameplay είναι γενικά καλύτερο, τα ball physics απείρως ανώτερα, γραφικά/ήχος/presentation ασύγκριτα με του Pro, τότε να ποιo είναι το "best football engine yet".

Κανένα έλεος για τα αίσχη της Konami. Εγώ δεν δουλεύω κανέναν. Άλλους μάλλον τους δουλεύει η Konami και ο λαμογιο-Τσακατσούκας και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι. Αν είχα κατεβάσει το παιχνίδι και δεν είχα φιλοδοξίες να παίξω online, δεν θα με πείραζε τόσο πολύ, άλλωστε το single player σε γενικές γραμμές είναι μια χαρά. Αρκετά καλύτερο από τα προηγούμενα Pro. Όταν όμως έχω πληρώσει το παιχνίδι, τότε απαιτώ και τις ανάλογες online υπηρεσίες. Και καλά να έχει lag στο PC. Εδώ όμως οι τύποι κατάφεραν (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να έχουν lag ακόμα και στο XBOX Live (που απλά δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι με lag εκεί). Ανύπαρκτοι. Του χρόνου δεν έχει Pro, ας πρόσεχαν.

Δημοσ.

Πάρτε κι άλλο ένα ωραίο βιντεάκι. Αυτή τη φορά με κάμποσες μπάρες στη σύνδεση.

Τώρα τι ακριβώς έγινε στη φάση θα σας γελάσω. Ή ο Παπουτσέλης ακύρωσε το γκολ ή απλώς έχουμε άλλη μια κλασική περίπτωση γκολ που... λόγω lag απλώς δόθηκε κόρνερ, άουτ, φιλέ, πλάγιο, στεφάνι ή ό,τι άλλο γουστάρετε. Πάντως λόγω handball, που είπε κάποιος στα comments, σίγουρα δεν είναι.

Καλό? Θέλετε κι άλλο? Τζάμπα είναι (δυστυχώς όμως όχι για εμάς που το πληρώσαμε 50τόσα ευρώ)

Δημοσ.

ΧαχΑχαχαχαΧΑχα

Καλα το 2ο βιντεακι ειναι ελεεινο μιλαμε, πωπω τι εκανε ρε ο σφαχτης.

Το χερι μπηκε και μεσα στο χορταρι μιλαμε, ελεεεοοοος ρεεε

Δημοσ.

Αχχ καιρό έχω να πω για τ προ 2008..άμα απλά είναι υποφερτό παίξε(τε) fifa08,σε pc,κονσόλα όπου θέλετε,τότε θα τρελαθήτε γιατί είναι άψογο λες κ παίζεις κανονικό offline .

Βρε άντε γειά,χάρισμα του τσακατσούκα η μελωδία της παρακμής,κ σε όποιον ακόμα ισχυρίζεται ότι είναι τ καλύτερο..Τέτοια μουφιά....δν όχι..προτιμώ να παίζω προ 5 που μ είχε αρέσει τρελά.

Δν είναι μόνο τ ον λάιν,αλλα γενικότερα το πακετάκι όλο...

Ποιοι θα τ πάρουν τν Οκτώβριο;;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά προσπάθησα να εγκαταστήσω το PES 2008 σε Vista αλλά ο υπολογιστής έκανε επανεκκίνηση αφού έβγαλε μπλε οθόνη. Η εγκατάσταση διακόπηκε στη μέση. Τώρα όταν προσπαθώ να το εγκαταστήσω παίρνω το εξής μήνυμα:

pes2008ce7.png

Ψάχνοντας στο google βρήκα αρκετά αποτελέσματα σχετικά αλλά δεν είδα κάπου να αναφέρεται η λύση. Όποιος γνωρίζει πως αντιμετωπίζεται το πρόβλημα ας ποστάρει. Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Παιδιά προσπάθησα να εγκαταστήσω το PES 2008 σε Vista αλλά ο υπολογιστής έκανε επανεκκίνηση αφού έβγαλε μπλε οθόνη. Η εγκατάσταση διακόπηκε στη μέση. Τώρα όταν προσπαθώ να το εγκαταστήσω παίρνω το εξής μήνυμα:

pes2008ce7.png

Ψάχνοντας στο google βρήκα αρκετά αποτελέσματα σχετικά αλλά δεν είδα κάπου να αναφέρεται η λύση. Όποιος γνωρίζει πως αντιμετωπίζεται το πρόβλημα ας ποστάρει. Ευχαριστώ!

Καμία ιδέα;

Δημοσ.

Τελικά τη βρήκα τη λύση. Εγκαταθιστούμε οτιδήποτε άλλο εγκαθίσταται με installshield και κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης θα βγει μήνυμα για την εγκατάσταση του Pro. Αφού πατήσουμε OK την επόμενη φορά που θα προσπαθήσουμε να εγκαταστήσουμε το Pro όλα θα δουλέψουν κανονικά.

Δημοσ.

Η λύση είναι μία. Uninstall, πέταμα το dvd του Pro στα σκουπίδια, αγορά XBOX 360 (έστω PS3) και Euro 08 μέχρι να βγει το FIFA09 (οπότε και τελειώνει μια και καλή η κοροϊδία που λέγεται Pro).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...