Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 7 (2008)

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 λέξεις θα πω. Euro 2008. Όσοι το έχουν παίξει ξέρουν (πάντα μιλάμε για τη next-gen έκδοση).

• Απαντ. 801
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
2 λέξεις θα πω. Euro 2008. Όσοι το έχουν παίξει ξέρουν (πάντα μιλάμε για τη next-gen έκδοση).

Τα ίδια θα πεις μετά από 6 μήνες?Σε ρωτάω..

Εγώ νομίζω όχι.

Να μου πεις θα βγει μέχρι τότε το επόμενο προ.. τελοσπάντων

Δημοσ.

Αν κατσεις και παιξεις και φιφα και προ

και δεις τα θετικα του ενος, και τα θετικα του αλλου και προσπαθησεις να κανεις μια συγκριση, θα δεις πως το προ δυστυχως εχει αρχισει και χανει τη μπαλα.

Δεν λεω πως το φιφα ειναι καλυτερο, αντιθετως θελει ακομα πολυυυυυυυυ φτιαξιμο, αλλα για μενα προς το παρων ειναι μια μιση σκαλα καλυτερο απο το προ, χωρις βεβαια να με ενθουσιαζει (και δεν παιζω κανενα πλεον, με εχουνε ξενερωσει και τα 2)

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένα Pro. Ούτε σε πωλήσεις, ούτε σε online, ούτε πουθενά. Δεν έχει βγει ένας που να έχει παίξει το Euro2008 σε κονσόλα και να έχει πει ότι το Pro είναι καλύτερο. Σε 6 μήνες ελπίζω να λέω ότι το FIFA09 είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχει βγει ποτέ, όταν ο γελοίος/άχρηστος/καραγκιοζάκος/αρχιλαμόγιος Τσακατσούκας θα προσπαθεί να εξηγήσει γιατί έχει πάλι lag το online του PES2009 και γιατί σέρνεται στο PS3.

Δημοσ.
Δεν υπάρχει κανένα Pro. Ούτε σε πωλήσεις, ούτε σε online, ούτε πουθενά. Δεν έχει βγει ένας που να έχει παίξει το Euro2008 σε κονσόλα και να έχει πει ότι το Pro είναι καλύτερο. Σε 6 μήνες ελπίζω να λέω ότι το FIFA09 είναι το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχει βγει ποτέ, όταν ο γελοίος/άχρηστος/καραγκιοζάκος/αρχιλαμόγιος Τσακατσούκας θα προσπαθεί να εξηγήσει γιατί έχει πάλι lag το online του PES2009 και γιατί σέρνεται στο PS3.

Είσαι εκτός θέματος φιλαράκο μου.Μιλάμε για PC games..Όχι για PS3...

Δημοσ.

Το τελευταίο PRO είναι σκατά.

Πρώτη φορά που αναγκάστηκα να κάνω πισογύρισμα σε παιχνίδι (έβαλα το πέντε, αν και το καλύτερο είναι το τέσσερα).

Μία φορά κατάφερε να ξεπεράσει η ΕΑ την ΚΟΝΑΜΙ και οι καταραμένοι δεν έβγαλαν το παιχνίδι και για PC. Ελπίζω του χρόνου να είναι ίδια η έκδοση του FIFA με αυτή των κονσολών. Και ακόμα περισσότερο, ελπίζω να ξυπνήσει ο τσακατσούκας (που δεν το βλέπω) και να βγάλει κάνα προ της προ-κοπής (μα ποιος είμαι, ο χάρης ρώμας;)

Δημοσ.

Έχω όλα τα Pro...

Με διαφορά το καλύτερο είναι το

Winning Eleven Pro Evolution 2007.... (το Pro 2008 είναι για τα σκουπίδια)

Με αυτό λιώνουμε τα joy pads μπροστά από την τηλεόραση....

Απόλαυσηηηηηηηηηηηη

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα ... update για τις ομάδες (νέα rosters και κτλ...) ....

Μιλώ για το Winning Eleven Pro Evolution 2007 (PC)...

Thanks...

Δημοσ.
Έχω όλα τα Pro...

Με διαφορά το καλύτερο είναι το

Winning Eleven Pro Evolution 2007.... (το Pro 2008 είναι για τα σκουπίδια)

Με αυτό λιώνουμε τα joy pads μπροστά από την τηλεόραση....

Απόλαυσηηηηηηηηηηηη

Λίγα λόγια για το παιχνίδι μου:P:-D...Ίσως το winning να είναι καλύτερο.

Δημοσ.

ξερει κανεις πως δημιουργω στο online pro 08 username?

ειχα φτιαξει 2 τις πρωτες μερες που το εβαλα τωρα θελω να φτιαξω ενα καινουριο αλλα δεν μου βγαζει την ρυθμισει μετα το login να το κανω

μια διορθωση ( select player file ) επρεπε να πω αντι για username.SORY

Δημοσ.

Γκουχ γκουχ γκουχ. Online PES2008??? Ανεβάστε video του τουρνουά στο youtube να γελάσει ο κάθε πικραμένος με τους παίχτες που εξαφανίζονται και την μπάλα που μπορεί -ταυτόχρονα- να είναι άουτ, κόρνερ ή γκολ. Ανάλογα τι γουστάρει η ελεεινή αθλιότητα του Τσακατσούκα.

Δημοσ.

καλα τα παραλες τωρα εσυ. ειναι υποφερτο. ειδικα αν παιζεις με ελληνες παλευεται. οποιος θελει δηλωνει συμμετοχη, οποιος δεν θελει δεν δηλωνει. Thats all

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...