liopyr Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Εγώ πάντως με όλα τα μειονεκτήματά του, όσο το παίζω, τόσο το συμπαθώ... Μάλλον έχω αρχίσει και συνηθίζω... Eιδικά στο διπλό, δεν με χαλάει καθόλου πλέον. (όχι online εννοείται).
mixalis23 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Το FIFA απλα δεν υπαρχει.Αυτο που συμβαινει με το pro 2008 ειναι παγια τακτικη για μενα της konami. Δηλαδη βγαζουμε παιχνιδαρα μια χρονια(PES4) σε ριχνω στον κουβα την επομενη(PES5) και συνεχιζω με παιχνιδαρα PES6 και μαντεψε την συνεχεια.... Απλα περιμενουμε την επομενη εκδοση για να τα σπασει!!!!
nzeppos Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ναι, τα έχουμε ξανακούσει αυτά. Μάλλον το Pro είναι που δεν υπάρχει. Ούτε σε πωλήσεις, ούτε σε online, ούτε σε κριτικές, ούτε πουθενά. Απλώς έχει καλύτερες... φάτσες. Αν το FIFA09 συνεχίσει από εκεί που έμεινε το Euro2008 (κατά γενική ομολογία μακράν το καλύτερο ποδοσφαιράκι ever), ο Τσακατσούκας δεν προλαβαίνει την EA Sports ούτε για αστείο.
liopyr Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Το FIFA απλα δεν υπαρχει.Αυτο που συμβαινει με το pro 2008 ειναι παγια τακτικη για μενα της konami. Δηλαδη βγαζουμε παιχνιδαρα μια χρονια(PES4) σε ριχνω στον κουβα την επομενη(PES5) και συνεχιζω με παιχνιδαρα PES6 και μαντεψε την συνεχεια....Απλα περιμενουμε την επομενη εκδοση για να τα σπασει!!!! Δεν έχεις άδικο σε αυτό... Γενικά οι εκδόσεις του Pro σε μονό αριθμό (3,5,7) θυμίζουν... beta. Μόνο που φέτος πρέπει να ρίξουν πολύ δουλειά για του χρόνου οι konamis...
N1ghtW0lf Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω... Αν η ΚΟΝΑΜΙ και ο Τσακατσουκας συμφωνα με τον nzeppos, συνεχισουν στον ιδιο ρυθμο θα βρεθουν με παντοφλες στα χερια και ντοματογιαουρτα στα μουτρα. Το προ δυστυχως παει απο το κακο στο χειροτερο και το φιφα συνεχως ανεβαινει και γινεται ψιλο-καλο.
GIANNIS400 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 χρονια πολλα Χριστός Ανέστη!-καλησπέρα! μετά απο πολλες μέρες πάλι εδω! πως περάσατε ? ελπίζω ολοι καλά! θελώ να κάνω κατι με το online game, εφτιαξα πριν 2 μηνες 3 username με τα οποία μπένω και πέζω pro 08. Γίνετε να σβησω τα 2 από αυτα και πως? και κάτι αλλο ακόμη, προσπάθω να φτίαξω ενα καινούριο username και να ξεκινήσω να πεζω με μήδεν αγώνες απο το μηδέν δηλαδη και δεν μπορώ, δεν βρίσκω στο μενού οταν μπένω online την καταλληλή ρύθμισή, μηπως ξέρει κανεις πως γίνεται????
soturin Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 σας φαίνεται λογικό core2duo 2,4ghz 2048ram και geforce 9600gt να κολλάει? Γιατί μου την έχει βιδώσει. Βγαίνω, παίζω λίγο Unreal Tournament III χωρίς να χάνω frame να στανιάρω και ξαναμπαίνω για να δω κάτι που με το μάτι το κόβω στο 10fps (όχι συνεχές αλλά συχνά, δεν μπορείς να ολοκληρώσεις επίθεση όπως θες και σε ζαλίζει από πάνω)
ex3Lmei Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 το gameplay ειναι χαλια,οι παιχτες τρεχουν σαν χεσμενοι.Μονο τα γραφικα αξιζουν... Καλα...καλα...Βγήκαν τωρα ολοι μου φαίνεται και φωνάζεται υπέρ το Φ**Φα ... Το Φ**Φα όσο κακό είναι το το Προ(που το τελευταίο του είναι πολύ εντυπωσιακό και περισσότερο σε διπλό με τις σουτάρες και τα ψαλιδάκια,μην ξεχνάτε το θέατρο που μπορείς να κάνεις στο καινούργιο προ) δεν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να το φτάσει..(Στο φιφα δεν ξέρω αν έχει επόπτες και οι παίκτες είναι για γέλια)..Το προ κάθε χρόνο θα είναι πρωτοπόρο σε ιδέες και το gameplay είναι πάντα σταθερό..Τέλος!
ex3Lmei Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Τα 2 λαθάκια είναι ότι ο διαιτητής τα έχει λίγο χαμένα(ανθρώπινα λάθοι δλδ) και το άλλο είναιότι πέφτουν αρκετές κόντρες στο καινούργιο άλλα πάνω κάτω έχω καταλάβει πως την κρατάμε σταθερα..και ένα άλλο είναι ότι το παιχνίδι είναι της ψυχολογίας αν και μπορείς μέσα στο παιχνίδι να προσαρμόσεις την ψυχολογια της ομάδας όποτε θες( ελπίζω να το ξέρετε αυτο)Το καινούργιο προ με άλλα λόγια δεν είναι να πέρνεις έναν παίχτη και να θες να επιτηθεσε..θέλει και κάποιες στιγμές και το 1 2 του
N1ghtW0lf Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Επαιξα το προ το Σαββατο το μεσημερι σε PS3, ομολογω πως σε 1 vs 1 ή 1 vs 2 εχει πολυ γελιο, και εχει διαφορα απο την εκδοση για PC. Πιο καλο, πιο αστειο, αλλα και παλι μετα απο 2 ωρες καταφερε να μου αναψουν τα λαμπακια, και να θελω να πεταξω το wireless χειριστηριο πανω στην Plasma οθονη του παιδιου. Το παραμικρο τακλιν ειναι σιγουρη καρτα, ενας θεος ξερει ποσες κοκκινες μου εδωσε ο διαιτητης και ποσα πεναλτι δωθηκαν εναντιων μου που ενω σε ολους φαινοταν πως πηρε μπαλα ο παικτης ο διαιτητης ειχε αλλη αποψη. Επιπλεον ποσες φορες ετυχε οταν βγαινεις απο δεξια ή αριστερα με παικτη και κανεις σουτ και αποκρουσει ο τερματοφυσκουλας, απο την ακριβως αντιθετη γωνια εμφανιζεται συμπαικτης για να παρει το ριμπαουντ και να στειλει τη μπαλα στο πλεκτο. Τα τζατζαρισματα δεν το συζητω πως ειναι ΓΤΠ. Τα physics της μπαλας, ειναι ασυζητητι κατω του μετριου. Και παρενθεση, φιλος το θεμα δεν ειναι αν το φιφα ειναι καλυτερο απο το προ ή το αντιθετο. Το εχω λιωσει το προ ολα τα χρονια τωρα, απο το 3 που βγηκε σε PC μεχρι και περσι επαιζα συνεχως. Απο περσι το προ εχει κανει μια βουτια απιστευτη και δυστυχως συνεχιζει να την κανει και αμφιβαλλω πολυ αν θα εχει ανοδικη πορεια.
GIANNIS400 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 κανεις δεν ξερει παιδια γι αυτο που ρωτησα ποιο πανω?
jim22479 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Επαιξα το προ το Σαββατο το μεσημερι σε PS3,ομολογω πως σε 1 vs 1 ή 1 vs 2 εχει πολυ γελιο, και εχει διαφορα απο την εκδοση για PC. Πιο καλο, πιο αστειο, αλλα και παλι μετα απο 2 ωρες καταφερε να μου αναψουν τα λαμπακια, και να θελω να πεταξω το wireless χειριστηριο πανω στην Plasma οθονη του παιδιου. Το παραμικρο τακλιν ειναι σιγουρη καρτα, ενας θεος ξερει ποσες κοκκινες μου εδωσε ο διαιτητης και ποσα πεναλτι δωθηκαν εναντιων μου που ενω σε ολους φαινοταν πως πηρε μπαλα ο παικτης ο διαιτητης ειχε αλλη αποψη. Επιπλεον ποσες φορες ετυχε οταν βγαινεις απο δεξια ή αριστερα με παικτη και κανεις σουτ και αποκρουσει ο τερματοφυσκουλας, απο την ακριβως αντιθετη γωνια εμφανιζεται συμπαικτης για να παρει το ριμπαουντ και να στειλει τη μπαλα στο πλεκτο. Τα τζατζαρισματα δεν το συζητω πως ειναι ΓΤΠ. Τα physics της μπαλας, ειναι ασυζητητι κατω του μετριου. Και παρενθεση, φιλος το θεμα δεν ειναι αν το φιφα ειναι καλυτερο απο το προ ή το αντιθετο. Το εχω λιωσει το προ ολα τα χρονια τωρα, απο το 3 που βγηκε σε PC μεχρι και περσι επαιζα συνεχως. Απο περσι το προ εχει κανει μια βουτια απιστευτη και δυστυχως συνεχιζει να την κανει και αμφιβαλλω πολυ αν θα εχει ανοδικη πορεια. αχρηστοι παικτες
N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Αχρηστους δεν τους λες, το περιεργο ειναι οτι διασχιζεις το γηπεδο ολο ανετα και χωρις κανενα προβλημα απο την μια εστια στην αλλη αν εχεις παικτη γαματο στις ντριμπλες (πχ Κριστιανο Ροναλντο) και ξες να τις κανεις. Η μπαλα δεν ξεκολλαει με την καμια απο τα ποδια του παικτη. Εχει διαφορα περιεργα πραγματακια που εμενα προσωπικα μου τη σπανε και μου χαλανε την εικονα του παιχνιδιου.
ex3Lmei Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Το παραμικρο τακλιν ειναι σιγουρη καρτα, ενας θεος ξερει ποσες κοκκινες μου εδωσε ο διαιτητης και ποσα πεναλτι δωθηκαν εναντιων μου που ενω σε ολους φαινοταν πως πηρε μπαλα ο παικτης ο διαιτητης ειχε αλλη αποψη. Επιπλεον ποσες φορες ετυχε οταν βγαινεις απο δεξια ή αριστερα με παικτη και κανεις σουτ και αποκρουσει ο τερματοφυσκουλας, απο την ακριβως αντιθετη γωνια εμφανιζεται συμπαικτης για να παρει το ριμπαουντ και να στειλει τη μπαλα στο πλεκτο. Τα τζατζαρισματα δεν το συζητω πως ειναι ΓΤΠ. Και παρενθεση, φιλος το θεμα δεν ειναι αν το φιφα ειναι καλυτερο απο το προ ή το αντιθετο. Το εχω λιωσει το προ ολα τα χρονια τωρα, απο το 3 που βγηκε σε PC μεχρι και περσι επαιζα συνεχως. Απο περσι το προ εχει κανει μια βουτια απιστευτη και δυστυχως συνεχιζει να την κανει και αμφιβαλλω πολυ αν θα εχει ανοδικη πορεια. 1)Μην λες για τερματοφύλακα γιατί στο προ6 ηταν οι τερματοφυλακες για γέλια(χειρότερους που είχα δει). 2)Σπάνια κάνω τάκλιν εγω από το προ5 και μετά...Στο προ2008 έμαθα στην άμυνα να μαρκάρω σωστά χώρους (κυρίως στο διπλό) 3)Χειρότερα τζαρτζαρίσματα από το προ6 δεν υπάρχουνε(εκτος αν εννοείς για κόντρες) 4)Κάηκες με το προ και φέτος το συχαθηκες..το είχα πάθει και με το προ5 αυτό.
ex3Lmei Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Αχρηστους δεν τους λες, το περιεργο ειναι οτι διασχιζεις το γηπεδο ολο ανετα και χωρις κανενα προβλημα απο την μια εστια στην αλλη αν εχεις παικτη γαματο στις ντριμπλες (πχ Κριστιανο Ροναλντο) και ξες να τις κανεις. Η μπαλα δεν ξεκολλαει με την καμια απο τα ποδια του παικτη. Εχει διαφορα περιεργα πραγματακια που εμενα προσωπικα μου τη σπανε και μου χαλανε την εικονα του παιχνιδιου. Ναι.Υπάρχουν παίχτες υπεράνθρωποι όπως Drogba,Andriano,Imbrahimovic,Ballack,Cr.Ronaldo,Totti (απίστευτα σουτ κάνει ο άτιμος)Κακα,Ετο'ο,Riera,Ronaldo (σκέτος) κ.α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.