nzeppos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Το PES2008 είναι καλύτερο σε gameplay από το PES6. Υπό αυτή την έννοια καλά κάνεις και ασχολείσαι περισσότερο με το τελευταίο. Κι εγώ ομολογώ ότι δεν μπορώ να κάτσω να παίξω το 6, συνεπώς online δεν παίζω τίποτα. Αν θυμάμαι καλά, το online του 6 είχε αρκετά προβλήματα στην αρχή και φτιάχτηκε μετά από 1 μήνα, ίσως και λίγο παραπάνω. Τα προβλήματα όμως επικεντρώνονταν περισσότερο στα lobbies, στα loading times των μενού, σε κάποια disconnects κλπ. Όχι όμως σε lag και... παίχτες που εξαφανίζονται. Από την άλλη να θυμηθούμε ότι το PES2008 έχει βγει από τον Οκτώβρη, έχουν μεσολαβήσει 2-3 patches και φτάσαμε στα... μέσα Μάρτη! Για ποιό λόγο να πιστεύουμε ότι μέχρι το Πάσχα θα το φτιάξουν? Τα ίδια σκ@τ@ θα μείνει ως το φθινόπωρο, μέχρι δηλαδή να βγάλει ο κατάπτυστος Τσακατσούκας το νέο του "αριστούργημα". Μέχρι τότε όμως ο καλός Θεούλης θα του έχει στείλει μια τρίτονη νταλίκα στο κεφάλι. Ή θα τον έχει φάει κανα γιαπωνέζικο τέρας, από αυτά που βγαίνουν από πηγάδια και τηλεοράσεις (βλ. Ringu). Κάνε χαρακίρι ρε Τσακατσούκα να ησυχάσουμε. Μην ξαναβγάλεις PES, δώσ' τα σε καναν άλλον.
GIANNIS400 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 ενα αλλο προβλημα που εχω τωρα ειναι με το κολ..χειρηστηριο. παιδια τι χειρηστηριο να παρω για το pc? εχω 2 εβδομαδες που πεζω το pro 08 online και το χειρηστηριο που εχω εχει 2 σκανδαλες, εν ολιγεις δεν μπορω να προσαρμωσω το χειρηστηριο μου με τα προτυπα του προ08 με αποτελεσμα να μην εχω στα κουμπια την κοντινη ψιλοκρεμαστη πασα,την κοφτη δηλαδη. το χειρηστηριο ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.583211 και εχει 6 κουμπια στην δεξια πλευρα αντι για 4. πως μπορω να προσαρμοσω τα κουμπια στις 2 σκανδαλες που λοιπουν,και αν δεν γινετε τι χειρηστηριο να παρω για να εχω ολες τις ενεργειες του παιχνιδιου στα κουμπια μου. εχουν σπασει τα νευρα μου,μου βγαζει το χειρηστηριο του xbox,επιλεγω στα setings το δικο μου SAITEK p880 αλλα δεν καταφερνω αλλαγες,ενα γιατρο... οχι παθολογο αλλα proλογο
ilos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 @giannis400 Πέρασε το patch και το DirectX SDK. Επίσης αν έχεις κάνει εγκατάσταση το συνοδευτικό software της Saitek (driver+profiler) κάνε uninstall (δημιουργούν πρόβλημα σε όλα σχεδόν τα games). Λογικά τα Win θα πρέπει να το βλέπουν ως "p880". Οι σωστές ρυθμίσεις φαίνονται παρακάτω.
charalampos Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Υπαρχει η δυνατοτητα να παιξεις 2πλο pro στο pc οταν διαθετεις μονο ενα gamepad? Δηλαδη ο ενας εκ των δυο παικτων να χρησιμοποιει το πληκτρολογιο του υπολογιστη?? :shifty:
Bourdoulas Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Προφανώς...και τριπλό μπορείς αρκεί να έχεις δυο χειριστήρια και φυσικά το πληκτρολόγιο.
charalampos Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Προφανώς...και τριπλό μπορείς αρκεί να έχεις δυο χειριστήρια και φυσικά το πληκτρολόγιο. Σε εμενα δεν συμβαινει αυτο με αφηνει να επιλεξω ΜΟΝΟ για εναν παικτη ή πληκτρολογιο ή gamepad και δεν ειναι το demo!!! Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος???
nzeppos Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Αν τρέξεις το settings.exe που βρίσκεται μέσα στο φάκελο της εγκατάστασης του παιχνιδιού, δεν φαίνεται το tab του Keyboard?
jakegate7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Πήγαινε στα settings όπως σου είπε ο nzeppos και στο tab που λέει controller βάλε τον controller 1 με device κενό και controller 2 με device το gamepad σου.Και για πες μας αν μπορείς τώρα να παίξεις.
charalampos Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Πήγαινε στα settings όπως σου είπε ο nzeppos και στο tab που λέει controller βάλε τον controller 1 με device κενό και controller 2 με device το gamepad σου.Και για πες μας αν μπορείς τώρα να παίξεις. αυτο ειχα σκεφτει να κανω και γω παιδια μονο που οταν αρχικα πηγα να κανω αλλα και επειτα απο και την δικη σας συμβουλη ειδα οτι δεν με αφηνει να αλλαξω τα κουμπια οτνα ο controller ειναι κενος
nzeppos Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Εδώ είναι ακόμα σε άθλια κατάσταση οι official servers (το παιχνίδι πρακτικά δεν παίζεται online), θα υπάρχουν και καλοί cracked?
schumacher_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 αυτο ειχα σκεφτει να κανω και γω παιδια μονο που οταν αρχικα πηγα να κανω αλλα και επειτα απο και την δικη σας συμβουλη ειδα οτι δεν με αφηνει να αλλαξω τα κουμπια οτνα ο controller ειναι κενος Όταν το controller είναι κενό, άρα θες να χρησιμοποιήσεις το πληκτρολόγιο, θα ρυθμίσεις τα κουμπιά από την καρτέλα "keyboard" και όχι από το "controller"...
charalampos Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Όταν το controller είναι κενό, άρα θες να χρησιμοποιήσεις το πληκτρολόγιο, θα ρυθμίσεις τα κουμπιά από την καρτέλα "keyboard" και όχι από το "controller"... ευχαριστω schumacher αυτο ητνα το προβλημα
kage Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Εδώ είναι ακόμα σε άθλια κατάσταση οι official servers (το παιχνίδι πρακτικά δεν παίζεται online), θα υπάρχουν και καλοί cracked? θεμα ping?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.