Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 7 (2008)

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμ βέβαια. Όταν εγώ είχα προπαραγγείλει το παιχνίδι 2-3 μήνες πριν βγει, δεν ήξερα να μυρίσω τα νύχια μου ότι το online θα έχει τέτοια χάλια. Γιατί και τις προηγούμενες χρονιές είχαμε προβλήματα στην αρχή αλλά τελικά με τα πολλά η Konami έδινε λύση.

Στο τέλος θα βγούμε και κερατάδες και δαρμένοι. Του χρόνου όμως δεν την ξαναπατάμε έτσι. Μία φορά μας έπιασε κορόιδο ο άθλιος Τσακατσούκας (που να μη σώσει να ξαναβγάλει PES, κανένα έλεος στα καθάρματα και τους απατεώνες).

• Απαντ. 801
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο Ξάδερφος του Τσάκα από το Big Brother ο οποίος είναι και ξάδερφος της Ματσούκα. Και εν συντομία τον λέμε Τσάκατσούκα :D!!!!

Δημοσ.
Ο Ξάδερφος του Τσάκα από το Big Brother ο οποίος είναι και ξάδερφος της Ματσούκα. Και εν συντομία τον λέμε Τσάκατσούκα :D!!!!

:lol: :mrgreen:

Δημοσ.

Eπεξα προχθες για πρωτη φορά το pro 08 online.εχανα σε 5 αγωνες και στον μόνο αγωνα που νικουσα την μπαρτσα επειτα απο σκυλιασμενη αμυνα με πεταξε ο σερβερ εξω.σε μερικα παιχνιδια στα πρωτα που επεξα δεν ειδα τηλεμεταφορες,αλλα μετα το 5 παιχνιδι ε ρε γλεντια που λεει και ο καραγκιοζης...χαχα!Επειτα αυτο με τα κορνερ,να αποκρους την μπαλα και να δινει κορνερ στους αλλους.επερνα εθνικη ελλας και οι αντιπαλες εθνικες πηγαιναν μαμιοντας γιατι αραγε? (οι αμυντικοι μου δεν προλαβεναν τους επιθετικους αντιπαλους με τιποτα,και δεν επεζα με βραζιλια αργεντινη κλπ)

πανω σε αυτο σαν λυση καποιος μου ειπε κατι για ping,να κοιταζω να βρισκω αντιπαλο με ping ιδια με τα δικα μου,τωρα τι εναι το ping δε καταλαβα.

Ειχα παρει το προ 05 το 2005 αλλα δεν επεξα nline γιατι απλα δεν ειχα ιντερνετ τοτε,επειτα απο τοτε δεν ξαναπειρα pro εκτος απο φετο,το εχω ακομη το προ 05,μηπως θα ηταν καλυτερα να βαλω online to 05,πεζετε ακομη online? υπαρχη σερβερ? Και ειναι καλυτερο απο το τωρινο pro 08?

Μια ερωτηση ακομη,αν κανω edit και βελτιωσω τα χαρακτηριστικα των παικτων τις εθνικης Ελλας πχ που γουσταρω να πεζω, θα τους δω βελτιωμένους τους παιχτες στο ONLINE???

Γιατι με τις ικανοτητες πους τους εχει βαλει ο τσακατσουκας και η team tou sta default δεν ειναι και αντικειμενικα τα πραγματα,?

παντως ας ειναι χαλια στο ονλινε to pro 08 μην το περνετε κατακαρδα βρε παιδια για το χαβαλε παιζουμε , εξαλλου μπορει να το διωρθοσουν στο μέλλον αυτο.... :) :))

Δημοσ.

βαλε το Pro Evolution Soccer 6 παιζει αριστα

και παιζει παρα πολυς κοσμος ειδικα στο Γαλλικο server

τις νεες μεταγραφες μπορεις να τις βαλεις και στο online στο 6 που το εχω δοκιμασει

Δημοσ.

τις νεες μεταγραφες μπορεις να τις βαλεις και στο online στο 6 που το εχω δοκιμασει

μπορει να την 8εωρησεις χαζη την ερωτηση αλλα μπορω να επιλεγω server? Π.Χ για το γαλικο που λες.

τον επιλεγω μηπως εκει που μου βγαζει να επιλεξω γλωσα οταν μπενω στο online,αγγλικα γαλικα κτλ?

τωρα για το προ 06 καλη προταση αλλα αλλα λεφτα,και λες γμτ αντι να παμε μπροστα παμε πισω :-( ασε που δεν υπαρχη πουθενα να το παρω.σεβαστη η προταση σου παντος

οσο για τα edit των παικτων για οnline gaming που ρωτησα ποιο πανω adi32 ξερεις τιποτα? αφεινει το multiplayer tis μετατροπες?

οι αλλοι ειναι ολοι ronaltinio :)))

Δημοσ.

υπαρχει

http://www.skroutz.gr/c/93/pc_games.html?keyphrase=Pro+Evolution+Soccer+6

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=241371&highlight=Evolution+Soccer

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1760272&postcount=727

κοιτα εδω για το (Online)TransferpatchV4.1

http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=41652

(θελει απλη εγγραφη)

με αυτο μπαινουν αυτοματα οι τελευταιες μεταγραφες και ειναι σχετικα ευκολο να το βαλεις

τωρα αν θες να κανεις μικτη κοσμου γινεται αλλα ειναι πιο δυσκολο

μολις συνδεθεις σου βγαζει μονο του τους server Αγγλικο Γαλλικο ....

και βλεπεις ποσοι ειναι μεσα και αναλογα μπαινεις οπου θες

Δημοσ.

Στο 08, η εθνική συγκεκριμένα μου φαίνεται φυσιολογική... ίσως και υπερεκτιμημένη θα έλεγα... όσο για τις αλλαγές των στατιστικών, είναι λογικό να μη σε αφήνει το παιχνίδι να κάνεις ότι θέλεις... κι εγώ μπορεί να νομίζω ότι "αντικειμενικά" ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από τη Manchester United... δε γίνεται να πάω να τους βάλω όλους 99 και να παίζω και online. Μπορείς να το κάνεις, αλλά αν σε πιάσουν, σε αποκλείουν από το online νομίζω.... (μπορεί να λέω και μαλακία βέβαια)

Δημοσ.

;)

Στο 08, η εθνική συγκεκριμένα μου φαίνεται φυσιολογική... ίσως και υπερεκτιμημένη θα έλεγα... όσο για τις αλλαγές των στατιστικών, είναι λογικό να μη σε αφήνει το παιχνίδι να κάνεις ότι θέλεις... κι εγώ μπορεί να νομίζω ότι "αντικειμενικά" ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από τη Manchester United... δε γίνεται να πάω να τους βάλω όλους 99 και να παίζω και online. Μπορείς να το κάνεις, αλλά αν σε πιάσουν, σε αποκλείουν από το online νομίζω.... (μπορεί να λέω και μαλακία βέβαια)

λιγο να βελτιωσω τους παικτες της ε8νικης θελω (μερικους στα 80-85)οχι να την κανω μικτη κοσμου,εγω ειδα προχθες που επεζα με πωλονια οτι οι αμυντικοι της γαλανολευκης εχασκαν πολυ σε ταχυτητα απεναντι στους πολονεζους,για μενα αυτο δεν ειναι τοσο αντικειμενικο!! ειπαμε δεν ειναι 40 χρονων οι παικτες μας πχ εθνικη Μαλτας & ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ.που πεζουν για χαβαλε.και πιστευω οτι ο φιλος που ειχε την πολωνικη εθνικη πωλονος ηταν τους ειχε πειραξει τους παικτες δε μπορει :-D

και ADI32 για βελτιωση παικτων μιλησα οχι για μετεγραφες.αυτο εννωουσες αν καταλαβα καλα? δυλαδη μπορω να τους μικροβελτιοσω κατεβαζοντας αυτο που ειπες,και να μην εχω επιπτωσεις οπως λεει ο φιλος ποιο πανω αν με καταλαβουν και με πεταξουν οξωω!

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι για κάποιο λόγο υπάρχει ακόμα πολύς κόσμος που παίζει PES6 online... :mad:

Η πλάκα θα είναι να παίζουν το 6 και του χρόνου!

Δημοσ.

και μικροβελτιωσεις γινονται με το dkz studio αλλα ειναι καπως δυσκολο γιατι crashαρει το παιχνιδι οσες φορες το δοκιμασα

παντως σχεδον ολοι παιζουν το 6 online

ας ελπισουμε να μη γινει το ιδιο και του χρονου

βεβαια να δουμε αν θα το αγορασει κανεις για να το δοκιμασει πρωτα και να μας ειδοποιησει

Δημοσ.

Ε, αυτό θα γίνει. Θα περιμένουν όλοι τους... υπόλοιπους να το αγοράσουν πρώτοι για να γίνουν οι beta testers. Μακρυά από μας, δεν ξανακάνω τέτοια λαλακία, μια φορά μας πιάνουν κορόιδα.

Δημοσ.

εγω πεζω το καινουριο,σπαστικο αλλα τι να κανω!

πεστε το βλακεια αλλα βαριεμε να ασχοληθω με αλλο pes και ασ ειναι καλητερα με το 6 το ονλινε.

μπορει να αλαξουν τα πραγματα μεχρι το πασχα να ελπιζετε...

μια ερωτηση το πεσ 06 ποτε το εφτιαξαν περσι να πεζει καλα στο ονλινε,ποιο μηνα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...