Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 7 (2008)

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ας μου συγχωρήσετε μια στιγμή ιλαρότητας...

Καθάριζα το δωμάτιό μου πριν λίγο και πέτυχα το κουτί του PES2008 παρατημένο κάπου. Και σκέφτηκα ότι το πλήρωσα (μάλιστα το είχα προπαραγγείλει μήνες πριν) μόνο και μόνο για να παίζω online.

Και 4 μήνες μετά, το online εξακολουθεί να έχει τα ίδια χάλια σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης!!

Από τα πιο κοροϊδίστικα λεφτά που έχω δώσει ποτέ. Τσακατσούκα αλήτη τα λεφτά μας πίσω, ακόμα να κάνεις χαρακίρι ρε ξεφτυλισμένε?

Κανένα έλεος. Κοροϊδία τέλος. :mad:

seabassdieqc7.jpg

To Pro Evolution Soccer 2008 είναι φτιαγμένο για Consoles , τέλος ! Kαλό Online Pro θα περάσει πολύς καιρός για να παίξεις. Oπότε... :X

• Απαντ. 801
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, το είδαμε και στις κονσόλες. Άπειρα slowdowns και framedrops στο PS3 (με τον ίδιο τον καραγκιοζάκο τον Τσακατσούκα να το παραδέχεται δημοσίως πριν καν κυκλοφορήσει το παιχνίδι) ενώ στο 360 ακόμα σέρνεται στα replays. Στο PS2 δεν υπάρχει καν, ίδιο με το 6 είναι.

Για το online των κονσολών δεν έχω ακούσει κάτι, καλό ή κακό, αλλά μου φαίνεται κι αυτό πρέπει να είναι το ίδιο ή παρόμοιο χάλι.

Προφανώς όταν λες "φτιαγμένο για κονσόλες" έχεις στο μυαλό σου την κλασική παρέα που παίζει Pro στο σαλόνι, μπροστά σε μια τηλεόραση. Δεν παίζουν όμως όλοι έτσι.

Αλλιώς ας έβαζαν σημείωση πάνω στο κουτί "Αγαπητά μας κορόιδα, δεν χρειάζεται να αγοράσετε το παιχνίδι για να έχετε το αυθεντικό serial, γιατί ούτως ή άλλως online αποκλείεται να παίξετε με την αιώνια βλακεία που κουβαλάει η Konami στο κεφάλι της."

Δημοσ.

Aκόμα δεν έχει λυθεί το πρόβλημα με το Online??? :eek:

Eντάξει, όλα τ'άλλα να πούμε πως είναι θέμα γούστου και διίστανται οι απόψεις, αλλά να έχει περάσει τόσος καιρός και να μην έχουν φτιάξει το online είναι απαράδεκτο!

Δημοσ.

Εμ, γι'αυτο κυρίως γκρινιάζουμε. Δεν βγήκα να πω ότι είναι μάπα ποδοσφαιράκι, ότι τα μακρινά σουτ είναι έτσι κι αλλιώς, οι τερματοφύλακες είναι χειρότεροι από το Μύρτσο, τα κόρνερ δεν μπαίνουν, τα φάουλ είναι πολλά κλπ. Τα περισσότερα από αυτά είναι μάλλον υποκειμενικά.

Όταν όμως το online βρίσκεται ακόμα στα ίδια κι απαράλλακτα χάλια, τι να πει κανείς.

Δημοσ.
γιατι ποτε το ειχαν φτιαξει,

απο οσο θυμαμαι, o nezppos παραπονιοταν για το online απο το PES5

Τι λες τώρα, μακάρι το καινούριο PES να είχε το online των 5 και 6. Όχι ότι αυτά ήταν τέλεια, αλλά τουλάχιστον τότε μπορούσες να παίξεις εναντίον εγχώριων συνδέσεων χωρίς lag και όποια προβλήματα υπήρχαν αρχικά στους servers (κυρίως disconnections, login issues και μεγάλα loading times για τα lobbies) λύθηκαν μέσα στον πρώτο μήνα.

Βγήκε βέβαια μετά η Konami και σου λέει:

"Κύριε' date=' τώρα θα εκτιμήσεις το πόσο ανεκτό online είχαν τα 2 προηγούμενα PES, τώρα με το καινούριο θα μαρτυρήσεις. Τώρα θα κάνουμε την αρπαχτή για να γίνουμε Γιαπωνέζοι-λούηδες και να πάμε να φάμε τα λεφτά στην Ίο. Κι όταν με το καλό γυρίσουμε από Σεπτέμβρη, θα βγάλουμε στα γρήγορα ένα ίδιο PES (ειδικά τώρα που έγινε και nextgen και η μηχανή του δεν χρειάζεται γενικό overhaul) και μετά θα πουλήσει τρελά.

Γιατί θα βγουν οι κλασικοί τύποι "εγώ παίζω ISS από το 1972" και θα πουν "PES! Ααααα, PES, PES is good."[/quote']

Δημοσ.

Μα γιατί ασχολείστε;Όλα είναι down.Σκόνη έγιναν..

Και του χρόνου τ pipa09 θα τ πάρω ορίτζιναλ,μόνο κ μόνο μέχρι να νοιώσει λίγο ο τσακατσούκιος....κ δει ότι θέλουμε να παίξουμε επιτέλους.

Δημοσ.
Παιδιά υπάρχει κάποιος που να τον παίζει με χειριστήριο ps2 με τους αναλογικούς??

pro με τους αναλογικούς? (κάπου το ξαναέγραψα αυτό)... :P

Δημοσ.

ξαναμπηκα σημερα στο online να δω τι γινεται

οι τηλεμεταφορες συνεχιζονται οπως πρωτα

τυφλα να εχει το σταρτρεκ

ενω εχεις παρει μπαλλα και φευγεις προς την περιοχη χαρουμενος βλεπεις οτι τη μπαλλα τελικα την εχει ο αντιπαλος στη σεντρα

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

ποτε θα μας δωσουν τα λεφτα που μας κλεψανε πισω ?

Δημοσ.

καλησπερα εψαχνα να βρω κατι για το space bar και οταν διαβασα την ανακοινωση της κοναμι ξενερωσα. παιζω με πληκτρολογιο.αν αλλαξει κατι θα περιμενω νεα

Δημοσ.

Δυστυχώς θα περιμένεις πολύ ακόμα...

Εμείς πάντως βαρεθήκαμε να περιμένουμε. Τα λεφτά μας πίσω.

Δημοσ.

αμαν ρε μεγαλε με τη γκρινια και τον τσακατσουκα ελεος...

Οσον αφορα το gameplay το παιχνιδι ειναι πολυ ανωτερο απο pro 5 και 6 και αν ριξει κανεις μια ματια απο pes-beat πλευρα γινεται ακομη καλυτερο...

Τωρα για το online η μιση ντροπη του τσακατσουκα που δεν εφτιαξε οnline της προκοπης κι η αλλη μιση δικη σου που πας και τα σκας για ενα παιχνιδι μονο για το online χωρις να το ψαξεις λιγο πρωτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...