padelis71992 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 μου φαινεται πως δεν υπαρχει τετοια τριπλα (μου φαινεται) αν υπαρχει και την εχεισ δει πουθενα βαλε λινκ να δουμε
konandrio Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 δοκιμασα το PES2008 για 3 μερες, τελειωσα ολοκληρο Master League... επαιξα ποσους αγωνες και εβγαλα την αποψη μου, και περσι το ιδιο εκανα. Μονο που περσι δεν αντεξα να παιξω ολοκληρο το Master League, μονο 2-3 αγωνες αντεξα. Αλλα οσο παει, γινεται και πιο αθλιο. {αποψη μου} Οταν θα το φτιαξουν απο scrap based on pc εξ ολοκληρου, τοτε θα δουν και προοδο, μεχρι τοτε απο εμενα και γενικα αλλους 5-6 κολλητους μου που λιωναμε τα προηγουμενα χρονια, η ΚΟΝΑΜΙ τρωει ban... Nzeppos, το εβαλα το φιφα να το δω, σαν το περσινο ειναι, εχει και αυτο τα ελλατωματα του, αλλα παιζεται πολυ πιο ανετα ομολογω Θα σου προτεινα να πας για 5χ5.
N1ghtW0lf Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 αν και ασχετο το ποστ σου τελειως.. μακαρι να μπορουσα να παω, αλλα με σακατεμενο ποδι δεν μπορω να τρεξω.
WeHellas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 To δεύτερο Beta v.2 Ελληνικό patch για το PES 2008 είναι έτοιμο προς Download! Link θα βρείτε στο Download Center του WeHellas.gr. Το patch εγκαθίσταται με installer αλλά για να προστεθούν 2 ειδικά αρχεία πρέπει να χρησιμοποιηθεί το πρόγραμμα AFS Explorer (περιέχεται στο patch). Αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν μέσα στον installer. Το WeHellas PES 2008 patch [beta v.2] περιλαμβάνει : * 12 Ελληνικές ομάδες της Super League (στις ήδη υπάρχουσες από το Beta v.1 ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΡΗ, ΠΑΟΚ) προστίθενται οι ομάδες Λάρισα, Ηρακλής, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος, Ατρόμητος. * Tα roster των ομάδων έχουν εμπλουτιστεί με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. * Ανανεωμένες εμφανίσεις Ελληνικών ομάδων (περιλαμβάνεται η επετειακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού). * Νέα συνθήματα καλύτερης ποιότητας για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και συνθήματα για ΑΡΗ, ΠΑΟΚ. * 3 Ελληνικά γήπεδα (ΟΑΚΑ, Καραϊσκάκη και Λεωφόρος) ** * Πρόσωπα παικτών για τις Ελληνικές ομάδες αλλά και ομάδων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. * Πανό για όλες τις ελληνικές ομάδες και τις περισσότερες ξένες. * Νέες μπάλες (συμπεριλαμβάνεται η μπάλα της Superleague 2007-08 και του Euro 2008). * Όλες οι ομάδες πλέον (Ελληνικές, 3 Ολλανδικές και όλες οι Γερμανικές) φαίνονται στο χάρτη στην επιλογή ομάδας, στο σωστό τους σημείο. * Σωστά χρώματα οπαδών για τις Ελληνικές ομάδες. * Διορθώθηκε το bug με τις σημαίες στις κερκίδες . **Το πρώτο patch για το PES2008 παγκοσμίως που περιέχει νέα 3D γήπεδα. Screenshots:
nzeppos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Μήπως μπορούμε να έχουμε κάπου συγκεντρωμένα όλα τα links για το patch και όχι μόνο το τελευταίο update? Κανένας δεν έχει όρεξη να ψάχνει μία εδώ και μία εκεί για να βρει όλες τις εκδόσεις του patch. edit: ΟΚ, αφού μπήκα στον κόπο κάθησα και τα βρήκα. Ελπίζω να είναι όλα, γιατί δεν παρακολουθώ την πορεία του WEHellas Superleague patch. WeHellas PES2008 patch - Beta v.1.0 Option file Part 1 Part 2 (music chants) Part 3 ReadMe Extra files (Turf) Part 1 Extra files (Turf) Part 2 Extra files (Turf) Part 3 ___________________________________________________________________________________________ WeHellas PES2008 patch - Beta v.2 ____________________________________________________________________________________________ WeHellas Beta v.2 Update Ταπεινή μου άποψη βέβαια είναι ότι όλα αυτά θα έπρεπε να υπάρχουν και σε ένα αρχείο (torrent ή έστω σε Rapidshare) με auto-installer, για να μην μπαίνουμε στην επίπονη διαδικασία "βάλε το ένα, βάλε το άλλο, βάλε μετά μόνο το update, βάλε το τελευταίο με afs explorer" κλπ. Ενδεχομένως να το έχει κάνει ήδη κάποιος αυτό και να μην το γνωρίζω. ΥΓ.: Όσο καλή και να είναι η δουλειά των παιδιών της WEHellas, ας μην φανταστεί κανένας ότι θα κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το ΑΙΣΧΟΣ που λέγεται PES2008. Θα επικροτούσα περισσότερο την προσπάθεια μιας ομάδας-κομάντο που θα έριχνε άφθονες ναπάλμ στο κεφάλι του Τσακατσούκα. Αρνούμαι να ασχοληθώ με ένα ποδοσφαιράκι στο οποιο μπορεί να συμβεί αυτό το πράγμα...
konandrio Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 αν και ασχετο το ποστ σου τελειως.. μακαρι να μπορουσα να παω, αλλα με σακατεμενο ποδι δεν μπορω να τρεξω. Ενταξει τοτε παιξε Tehhkan cup. Απορω οταν ακουω παλιους παιχτες του pro οτι δεν τους αρεσει το 2008, για μ ενα ειναι το ποιο ρεαλιστικο ποδοσφαιρακι που υπαρχει, η επομενη εκδοση νομιζω θα ειναι top αν κανουν καποιες διορθωσεις πανω στο 8 και αν αναβαθμησουν τους server τους.
nzeppos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Απορω οταν ακουω παλιους παιχτες του pro οτι δεν τους αρεσει το 2008, για μ ενα ειναι το ποιο ρεαλιστικο ποδοσφαιρακι που υπαρχει, η επομενη εκδοση νομιζω θα ειναι top αν κανουν καποιες διορθωσεις πανω στο 8 και αν αναβαθμησουν τους server τους. Η πλάκα είναι ότι κάθε χρόνο λέμε ακριβώς τα ίδια πράγματα και η κατάσταση αντί να καλυτερεύει γίνεται όλο και ελεεινότερη. Προσωπικά πιστεύω ότι του χρόνου το FIFA τους έχει εύκολα. Ή μάλλον να το πω αλλιώς. Με την κατάσταση όπως έχει αυτή τη στιγμή, με το FIFA να έχει καλύτερα ball physics, καλύτερα animation, καλύτερα γραφικά (ναι, μετράνε κι αυτά) και με τη βεβαιότητα ότι θα επεκταθεί η χρήση του mode "Be a Pro" (ειδικά για το online, όπου το 11vs.11 πλησιάζει, μάλλον το 2010), ο καραγκιοζάκος Τσακατσούκας θα έχει πολλά περισσότερα πράγματα να βελτιώσει για το PES2009 παρά η EA Sports για το FIFA09. Βέβαια επειδή η PC έκδοση του FIFA είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την next gen, δεν ξέρω τι θα γίνει με την πρώτη.
N1ghtW0lf Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Ενταξει τοτε παιξε Tehhkan cup.Απορω οταν ακουω παλιους παιχτες του pro οτι δεν τους αρεσει το 2008, για μ ενα ειναι το ποιο ρεαλιστικο ποδοσφαιρακι που υπαρχει, η επομενη εκδοση νομιζω θα ειναι top αν κανουν καποιες διορθωσεις πανω στο 8 και αν αναβαθμησουν τους server τους. Διαβασε το ποστ του nzeppos και μελετα λιγο γιατι τα εχεις χασει τελειως. Αν αυτο το προ ειναι το πιο ρεαλιστικο που υπαρχει, τοτε ζητω που καηκαμε...
konandrio Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Διαβασε το ποστ του nzeppos και μελετα λιγο γιατι τα εχεις χασει τελειως.Αν αυτο το προ ειναι το πιο ρεαλιστικο που υπαρχει, τοτε ζητω που καηκαμε... Εγω και αλλα 10 φιλαρακια συμφωνουμε οτι ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι με διαφορα, το fifa καθε χρονο το δοκιμαζω, παιζω 2 παιχνιδια και τρωει delete. Οι εξηγησεις τυπου next gen και τα λοιπα δεν μου λενε τιποτα, το θεμα ειναι πως το βλεπω στην πραξη. Και μιλα ποιο ομορφα, δεν με ξερεις ουτε σε ξερω, μια παρατηρηση εκανα φιλικα και ουτε θελω να ανοιξω πολεμο fifa vs pro, αλλωστε το καλυτερο φενεται απο τις πωλησεις.
nzeppos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 ...αλλωστε το καλυτερο φενεται απο τις πωλησεις. Όσο γι' αυτό... "The top-selling game in the UK for 2007 was FIFA 08, followed by stalwart Dr Kawashima's Brain Training, then Call of Duty 4: Modern Warfare, Pro Evolution Soccer 2008, More Brain Training from Dr Kawashima, Halo 3, The Simpsons Game, Wii Play, Assassin's Creed, and WWE Smackdown vs. RAW 2008." http://www.gamespot.com/xbox360/sports/pes2008/news.html?sid=6184701&om_act=convert&om_clk=newsfeatures&tag=newsfeatures;title;3
N1ghtW0lf Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 ομορφα σου μιλαω, εσυ μου αρχισες την επιθεση να παω για 5χ5 κτλ. Δεν εχω κατι αλλο να σου πω, οτι ειχα να πω για το PES2008 το εχω πει ηδη, σεβομαι την αποψη σου πως σου αρεσει και αν γουσταρεις πεζε το οσο θες. Εγω το θεωρω ως την μουφα της χρονιας. Τελος.
nzeppos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Ας μου συγχωρήσετε μια στιγμή ιλαρότητας... Καθάριζα το δωμάτιό μου πριν λίγο και πέτυχα το κουτί του PES2008 παρατημένο κάπου. Και σκέφτηκα ότι το πλήρωσα (μάλιστα το είχα προπαραγγείλει μήνες πριν) μόνο και μόνο για να παίζω online. Και 4 μήνες μετά, το online εξακολουθεί να έχει τα ίδια χάλια σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης!! Από τα πιο κοροϊδίστικα λεφτά που έχω δώσει ποτέ. Τσακατσούκα αλήτη τα λεφτά μας πίσω, ακόμα να κάνεις χαρακίρι ρε ξεφτυλισμένε? Κανένα έλεος. Κοροϊδία τέλος.
N1ghtW0lf Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Εχω να πω ενα πραγμα, Τα ποστ σου το τελευταιο διαστημα σε αυτο το θρεντ, με εχουν ξετρελανει! Απλα, :lol: :lol:
pusher Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μπορώ να ξεκλειδώσω κάπως ομάδες παίκτες κλπ. χωρίς να έχω παίξει στις αντίστοιχες απαιτούμενες διοργανώσεις;
liopyr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 παιδιά νομίζω πως αξίζει να του δώσετε μία 12η ευκαιρία μπας και σας αλλάξει γνώμη. Και εγώ από τους απογοητευμένους είμαι, και αφού το παράτησα για μήνες, τελικά αποφάσισα να το ξαναπιάσω, και βρήκα τρόπους σιγά σιγά να ξεπεράσω τα εμπόδια... (ναι, είμαι ήρωας και δεν σας λέω το μυστικό, να σπάσουν και τα δικά σας νεύρα πρώτα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.