laskos0 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδιά για βοηθήστε αν μπορείτε...πέρασα το patch από το wehellas (την τελευταία beta του)...Όλα έχουν περαστεί σωστά,αλλά τα rosters των ελληνικών ομάδων είναι λάθος...μόνο 4 ομάδες έχουν σωστά τα rosters τους...καμιά ιδέα;
schumacher_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδιά για βοηθήστε αν μπορείτε...πέρασα το patch από το wehellas (την τελευταία beta του)...Όλα έχουν περαστεί σωστά,αλλά τα rosters των ελληνικών ομάδων είναι λάθος...μόνο 4 ομάδες έχουν σωστά τα rosters τους...καμιά ιδέα; Για την ακρίβεια οι ομάδες είναι 5: Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Άρης, ΠΑΟΚ. Γι αυτό και ονομάστηκε beta έκδοση (αυτή που υπάρχει είναι η v0.1b), επειδή δεν είναι ολοκληρωμένο... Σε λίγες μέρες ακολουθεί η v0.2b, με 7 ομάδες παραπάνω + αρκετές προσθήκες ακόμα και σε λίγο καιρό το ολοκληρωμένο patch
laskos0 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Για την ακρίβεια οι ομάδες είναι 5: Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Άρης, ΠΑΟΚ. Γι αυτό και ονομάστηκε beta έκδοση (αυτή που υπάρχει είναι η v0.1b), επειδή δεν είναι ολοκληρωμένο... Σε λίγες μέρες ακολουθεί η v0.2b, με 7 ομάδες παραπάνω + αρκετές προσθήκες ακόμα και σε λίγο καιρό το ολοκληρωμένο patch Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση....έβλεπα στα screenshots την ομάδα μου (ΟΦΗ) και απορούσα γιατί δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω με σωστές συνθέσεις,αλλά ΟΚ!!!! Αντε καλή λευτεριά (για το patch)
N1ghtW0lf Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Εβαλα και εγω επιτελους το PES2008 γεματος ανυπομονησια γιατι τοσο καιρο δεν ειχα καρτα γραφικων να παιξω, και εχω δυστυχως να πω για αλλη μια φορα... μετα την περσινη πατατα ακολουθει ο δρομος προς την ξεφτιλα για την KONAMI. Μια απο τα ιδια σκατα και φετος, οπως και περσι, οπως και προπερσι τουλαχιστον φετος ειναι λιγο περισσοτερο playable σε σχεση με περσι, αλλα και παλι οι in-game μαλακιες ειναι απειρου καλους... 1) συρτο πλασε σε τερματοφυλακα και αυτος δεν μπορει να την μπλοκαρει, η μπαλα να κανει γκελ σε αμυντικο μου και γουαλα αυτογκολ... 2) με καθε τακλιν και κιτρινη καρτα (ελεος) 3) το νορμαλ τζατζαρισμα ειναι κυριολεκτικα για τον πουτσο 4) τα σουτ ειναι σκετη αηδια 5) για αλλη μια φορα ειναι ξεφτιλα να μην μπορεις να πας τον παικτη κοντα στη γραμμη του πλαγειου οταν ο αντιπαλος εκτελει πλαγιο 6) οπως επισης ειναι ξεφτιλα να μην μπορεις να κουνησεις τον παικτη σου οταν εκτελεις εσυ πλαγιο, παρα μονο εχεις κανα δυο επιλογες παικτων που ειναι κοντα (αισχος) 7) για αλλη μια φορα ΣΚΑΤΑ γραφικα, κυριολεκτικα ξεφτιλισμενα 8) οπως επισης η μεταβιβαση απο PS based, σε XBOX based ... 9) αισχος μενου, τελειως προχειροδουλεια... Συμφωνω με τον nzeppos, να τους καουν τα βιντεο και να τους ριξει επιτελους καποιος 1.000.000 ναπαλμ στον κωλο. Χαιρομαι που για αλλη μια φορα ημουν επιφυλακτικος και δεν τον αγορασα.Δεν τα αξιζουν αυτα τα λεφτα οι της ΚΟΝΑΜΙ. Να το χαιρονται...Ουστ απο εδω βρωμοζωα
nzeppos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Ένα τέτοιο post είναι πραγματικός πειρασμός για σχολιασμό... μετα την περσινη πατατα ακολουθει ο δρομος προς την ξεφτιλα για την KONAMI. Οι τύποι πραγματικά δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό και η ώρα τους πλησιάζει με γοργά βήματα. Κανένα έλεος στον Τσακατσούκα. Χαρακίρι εδώ και τώρα. Μια απο τα ιδια σκατα και φετος, οπως και περσι, οπως και προπερσιτουλαχιστον φετος ειναι λιγο περισσοτερο playable σε σχεση με περσι, αλλα και παλι οι in-game μαλακιες ειναι απειρου καλους... Συμφωνούμε. Το φετινό Pro είναι γενικά βελτιωμένο σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις. Δεν είναι όμως καλύτερο σε κάθε τομέα. Φέτος έχει αρκετές αθλιότητες που είτε δεν υπήρχαν παλιά, είτε δεν ήταν τόσο οφθαλμοφανείς. 1) συρτο πλασε σε τερματοφυλακα και αυτος δεν μπορει να την μπλοκαρει, η μπαλα να κανει γκελ σε αμυντικο μου και γουαλα αυτογκολ... Οι τερματοφύλακες φέτος είναι μία από τα ίδια. Εξαιρετικά ασταθείς. Νομίζω ότι συνολικά αντιδρούν καλύτερα σε εύκολα σουτ αλλά φέτος υπάρχει το απίστευτα εκνευριστικό "πλάγιο κοντινό σουτ και η μπάλα παίρνει μέσα τον τερματοφύλακα". 2) με καθε τακλιν και κιτρινη καρτα (ελεος) Επίσης οι κόκκινες είναι συχνότερες και πολλές φορές αδικαιολόγητες. Κόκκινη στο κέντρο του γηπέδου θα έπρεπε δίνεται μόνο για φονικά τάκλιν και όχι κάθε τρεις και λίγο. Γενικά το σύστημα των καρτών μου θύμισε τα παλιά ISS, όπου οι κάρτες δίνονταν ακόμα και για φάουλ "ώμο με ώμο". 3) το νορμαλ τζατζαρισμα ειναι κυριολεκτικα για τον πουτσο Πολύ απλά, δεν υπάρχει τζαρτζάρισμα φέτος. Είτε σπρώχνεις είτε όχι, είτε τραβάς φανέλα είτε όχι (μια παπαρδέλα και μισή είναι αυτή η νέα "φοβερή και τρομερή" κίνηση), το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ο επιθετικός δεν πέφτει με τίποτα. Αν θέλει να πάρει την μπάλα και να περάσει τη μισή ομάδα, εύκολα το κάνει. Χρειάζεται οπωσδήποτε double team, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους κενούς χώρους. Δυστυχώς το παραπάνω δεν ισχύει στον ίδιο βαθμό για την άμυνα που παίζει το A.I. στο Top Player. Εκεί όλοι οι αμυντικοί του (ακόμα και οι πλέον άχρηστοι) είναι επιπέδου Beckenbauer και πάνω. 4) τα σουτ ειναι σκετη αηδια Νομίζω ότι τα σουτ φαίνονται πιο όμορφα φέτος, η μπάλα παίρνει ωραίες τροχιές και φάλτσα και γενικά τα ball physics είναι αρκετά αληθοφανή (χωρίς να πλησιάζουν όμως τα -πολύ ανώτερα- physics του FIFA08). Αλλά μόλις κάποιος πάρει χαμπάρι ότι τα μισά μακρινά σουτ πάνε μέσα, τότε το παιχνίδι χάνει κάθε ίχνος σοβαρότητας και ρεαλισμού. Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι το A.I. βάζει πολύ εύκολα απευθείας φάουλ. Όχι στο ρυθμό που μπαίνουν στο FIFA08 (για μένα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του παιχνιδιού) αλλά και πάλι κοντινό φάουλ δύσκολα να μην μπει. Ούτε ο Φραντζέσκος πια! 5) για αλλη μια φορα ειναι ξεφτιλα να μην μπορεις να πας τον παικτη κοντα στη γραμμη του πλαγειου οταν ο αντιπαλος εκτελει πλαγιο Εμ ναι, γιατί σου λέει ότι ο αμυντικός θα έκλεβε συνέχεια την μπάλα. Προφανώς δεν έχουν δει άλλες υλοποιήσεις επαναφοράς (όχι απαραίτητα από ποδοσφαιράκια). Στα NBA 2k series πχ. ο αμυντικός είναι ελεύθερος να μαρκάρει όπου θέλει, αλλά είναι τέτοια η μηχανή του παιχνιδιού που αποτρέπει τα συχνά κλεψίματα. Πόσο μάλλον σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, που ο χώρος είναι πολύ μεγαλύτερος και οι επιλογές περισσότερες. Όμως όχι, η Konami ήθελε την εύκολη λύση. Πας να κλέψεις την μπάλα κύριε? Κάτσε 5 μέτρα πίσω και μη λες πολλά. 6) οπως επισης ειναι ξεφτιλα να μην μπορεις να κουνησεις τον παικτη σου οταν εκτελεις εσυ πλαγιο, παρα μονο εχεις κανα δυο επιλογες παικτων που ειναι κοντα (αισχος) Είπαμε, κανένα έλεος για τον Τσακατσούκα. Ο τύπος έχει σκ@τ@ στο κεφάλι και δεν βάζει μυαλό με τίποτα. 7) για αλλη μια φορα ΣΚΑΤΑ γραφικα, κυριολεκτικα ξεφτιλισμενα Σε παρακαλώ, πώς εκφράζεσαι έτσι! Η Konami κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να φτιάξει επιτέλους...σχετικά next-gen γραφικά, τα οποια μάλιστα δεν βασίζονται στη μηχανή γραφικών του PS2! Εν έτει 2008! Θρίαμβος! Επιτέλους τα κατάφεραν! Τώρα το πώς κατάφεραν επίσης το παιχνίδι να κολλάει σε PS3 (και να χρειάζονται συνεχόμενα patches και texture downgrades για να ισιώσει το framerate), το πώς κατάφεραν να κολλάνε τα replay στο 360 αλλά και να γονατίζουν ακόμα και τα καλύτερα PC σε γήπεδα όπως στο Bernabeu, αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Τουλάχιστον καταφέραμε να ξεφύγουμε από τη λογική του πανάρχαιου PS2. 8) οπως επισης η μεταβιβαση απο PS based, σε XBOX based ... Κατά τη γνώμη μου το παιχνίδι θα έπρεπε να έχει γίνει PC based εδώ και χρόνια, αλλά αυτό είναι μάλλον συζητήσιμο. Η ουσία είναι πως ό,τι conversion και να έκανε η Konami, τα ίδια σκ@τ@ θα ήταν. Οι τύποι δεν είναι για πουθενά. Φωτιά και τσεκούρι. Κανένα έλεος. 9) αισχος μενου, τελειως προχειροδουλεια... Τα μενού είναι τραγικά καθώς και όλο το interface γενικότερα. Δεν θα σταθώ όμως εκεί, γιατί δεν είναι αυτή η ουσία του παιχνιδιού (άλλο αν δείχνει πολλά για το ποιόν της ομάδας του Τσακατσούκα). Θα σταθώ στο ότι έπρεπε να περιμένω μήνες (και 2-3 patches!) για να καταφέρουν επιτέλους να διορθώσουν το bug, όπου αν έπαιζες με keyboard το παιχνίδι δεν μπορούσε να κρατήσει τις ρυθμίσεις και έπρεπε κάθε φορά να πας να σκαλίζεις τα μενού για να επαναφέρεις τα επιθυμητά settings. Αυτό είχα να το δω από τότε που είχα το Spectrum και την Amiga μου. Έλεος! Αν σε όλα αυτά, προσθέσουμε και το "online" (σχήμα λόγου, δεν είναι online αυτό το πράγμα, ένα αίσχος είναι, με τηλεμεταφερόμενους παίχτες) τότε καταλαβαίνετε για τι αισχρό πράγμα μιλάμε. (και να μην αρχίσω πάλι να ψέλνω για το απαράδεκτο Α.Ι., που κλέβει κατά συρροή και χωρίς έλεος) Μετανιώνω που το αγόρασα για τρίτη σερί χρονιά, μετανιώνω. Άι σιχτίρ, τα πήρα πάλι βραδιάτικο. Θα βάλω να δω την υπέρτατη ταινία να ηρεμήσω...
N1ghtW0lf Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Μετανιώνω που το αγόρασα για τρίτη σερί χρονιά, μετανιώνω. Μεγα λαθος...Πλεον ξερεις πως δεν το ξανακανεις Εχτες εφαγε uninstall το αθλιο αυτο παιχνιδι Τωρα θα δοκιμασω το Φιφα να δω τι λεει αυτο...
nzeppos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δυστυχώς το FIFA σε PC είναι μάπα εντελώς. Καμία σχέση με το FIFA των nextgen κονσολών. Αλλά ακόμα και στις κονσόλες έχει μερικές χτυπητές αδυναμίες (τα απευθείας φάουλ που μπαίνουν πάντα, η πολύ αργή απόκριση των παιχτών κλπ). Εν ολίγοις φέτος δεν έχουμε ποδοσφαιράκι να παίξουμε. Το έχω αποδεχτεί εδώ και μήνες, τι να γίνει...
schumacher_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ από την άλλη, δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί δε μπορούν να είναι λίγο... αντικειμενικοί να το πω... λιγότερο υπερβολικοί... κάτι τέτοιο. Κάθε, μα ΚΑΘΕ χρόνο, τα ίδια και τα ίδια... "τι μαλακία παιχνίδι είναι αυτο", "κάθε πέρσι και καλύτερα", "σκατά τα μούτρα τους" κλπ κλπ... Σίγουρα δεν είμαι της άποψης "το καινούριο είναι αναγκαστικά καλύτερο", αλλά μήπως να δοκιμάζουμε κάτι πρώτα και μετά να το κρίνουμε? Να εγκαταστήσω ένα παιχνίδι για 2 ώρες δηλαδή και να το βγάλω επειδή "ήταν πολύ διαφορετικό από το περσινό, άρα είναι μαλακία" είναι φυσιολογικό σχόλιο? Για να μην παρεξηγηθώ, δεν "τη λέω" σ'αυτούς που δεν τους αρέσει το παιχνίδι και διαμαρτύρονται, απλώς εκφράζω περισσότερο μία σκέψη μου, ένα προβληματισμό...
N1ghtW0lf Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 δοκιμασα το PES2008 για 3 μερες, τελειωσα ολοκληρο Master League... επαιξα ποσους αγωνες και εβγαλα την αποψη μου, και περσι το ιδιο εκανα. Μονο που περσι δεν αντεξα να παιξω ολοκληρο το Master League, μονο 2-3 αγωνες αντεξα. Αλλα οσο παει, γινεται και πιο αθλιο. {αποψη μου} Οταν θα το φτιαξουν απο scrap based on pc εξ ολοκληρου, τοτε θα δουν και προοδο, μεχρι τοτε απο εμενα και γενικα αλλους 5-6 κολλητους μου που λιωναμε τα προηγουμενα χρονια, η ΚΟΝΑΜΙ τρωει ban... Nzeppos, το εβαλα το φιφα να το δω, σαν το περσινο ειναι, εχει και αυτο τα ελλατωματα του, αλλα παιζεται πολυ πιο ανετα ομολογω
nzeppos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Ρε συ schumacher, σωστή η παρατήρησή σου. Να διευκρινίσω ότι δεν είμαι της λογικής "κάθε πέρσι και καλύτερα". Αναγνωρίζω ότι κάθε Pro είναι γενικά καλύτερο από τις παλιότερες εκδόσεις του, δεν λέω το κλασικό "αααχ, πού είναι τα χρόνια που παίζαμε Pes4" ξέρω 'γω. Ομοίως και το φετινό είναι καλύτερο από το 6, αλλά έχει χτυπητές αδυναμίες (με μεγαλύτερες τις τεχνικές, δηλαδή απαράδεκτο online, framedrops κλπ). Πρέπει να έχω παίξει τουλάχιστον 100-150 παιχνίδια στο φετινό Pro (τα περισσότερα στο 360), κυρίως εναντίον του Top Player. Διπλά και online πρακτικά δεν έχω παίξει καθόλου. Και όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει, ώρες ώρες καταντά απίστευτα εκνευριστικό. Μου φταίνε όμως συγκεκριμένα πράγματα (που άλλους δεν τους ενδιαφέρουν). Δεν λέω ότι είναι μάπα ποδοσφαιράκι. Λέω όμως ότι ο Τσακατσούκας πρέπει να πεθάνει!
papadakn Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Πάντως το καλό ποδοσφαιράκι για μένα φαίνεται μόνο στο player vs player. Συμφωνώ πως το pro 2008 σαν πακέτο είναι ελλειπέστατο, αλλά παίζοντας το με παρέα είτε σε pc είτε σε κονσόλα είναι το κάτι άλλο. Απο το Νοέμβρη παίζουμε συστηματικά 1vs1 και 2vs2 χωρίς να μας έχει κουράσει ή να το έχουμε βαρεθεί. Βέβαια, έκανα πρόσφατα το λάθος να το πάρω αυθεντικό στο pc για να παίζω όταν είμαι μόνος μου (εναντίον της cpu βαριέμαι αφόρητα). Απογοήτευση αφου με 24mbit της forthnet το παιχνίδι δεν είναι δυνατόν να παιχτεί.
N1ghtW0lf Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Λέω όμως ότι ο Τσακατσούκας πρέπει να πεθάνει! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Felix_The_Cat Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 εχωντας αθελα μου μεινει σε ιστορικες εποχες που η ισχυς του pc ανυπολογιστα καλυτερη απο τις κονσολες, δεν μπορεσα διαβαζοντας να διευκρινισω την ποιοτητα του pro 2008 στο pc. μαζευομαστε και παιζουμε με τους φιλους μου πρωταθληματακι (αθλιο και ανεξηγητο γιατι δεν ειναι δυνατη η επιλογη της βαθμολογιας. το excel να ειναι καλα) στο xbox360. με την απλη μου λογικη νομιζω οτι σε σχεση με τα προηγουμενα ειναι πιο θεαματικο και μπαινει πιο ευκολα γκολ. το φιφα δεν το εχουμε δοκιμασει. επειδη ομως παιρνω ενα συστηματακι για το προτζεκτορι μου, και θα εχει μια σεβαστη υπολογιστικη ισχυ μου μπαινουν ψιλοι αν εχει νοημα να το παιζουμε στο pc. χτες κατεβασα το demo και το επαιξα σε υπολογιστη χωρις καρτα γραφικων, μου ελεγε οτι δεν μπορουσε να το παιξει και τελικα το εβαλε σε 640χ480!! ακομα και ετσι ομως επιαξα... (τραβαει κανεις τα μαλλια του? χιχι) για δοκιμη. πιθανως να δοκιμαστει. οταν μαλιστα η microsost εχει controller for windows, ειναι μια επιλογη για να μην χρειαζεται να κουβαλανε το 360 στο σπιτι μου? η ειναι η μερα με τη νυχτα
grgkots Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδια παω να το κανω install σε vista και μου λεει οτι πρεπει να εχω directx 9.0c or higher ενω τα vista εχουν ηδη directx 10! Ξερει κανεις τιποτα; thx προκαταβολικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.