Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 7 (2008)

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το επίπεδο που είναι τα γραφικά.

αν αντέχει η κάρτα σου πήγαινε σε από low se medium quality ,αν δεν αντέχει τότε δύσκολα τα πράγματα..

• Απαντ. 801
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Exw tin 6600GT kai den me afinei na valw alli analisi ektos apo 640x480. Exw tous teleftaious drivers, directx9.0c ktl ktl..

Ap'oso eida kapoioi pou exoyn afth tin karta toulaxiston pezoyn sto medium. Ti kanw la8os?

Ψάξε και κατέβασε τον kitserver, είναι ένα προγραμματάκι που το πετάς μέσα στο φάκελο εγκατάστασης του pro και σε αφήνει να διαλέξεις ό,τι ανάλυση και επίπεδο λεπτομέρειας θέλεις. Πειραματίσου λίγο και δες πώς παίζει με κάθε ανάλυση...

Δημοσ.

Παιδία στο pro evolution soccer 2008 όταν κερδίζω κύπελα τα δείχνει γκρι.

Γιατί είναι γκρι και όχι χρυσά ή ασημένια????

Λέτε να φταίει η κάρτα γραφικών????

Το έχω στο medium quality στο High quality δεν μπορώ γιατί θέλει καλύτερη κάρτα γραφικών.

Εχω:

ATI RADEON X800 SERIES 256mb

Intel® Pentium® 4 3,2 Ghz dual

1GB RAM

Δημοσ.
Ψάξε και κατέβασε τον kitserver, είναι ένα προγραμματάκι που το πετάς μέσα στο φάκελο εγκατάστασης του pro και σε αφήνει να διαλέξεις ό,τι ανάλυση και επίπεδο λεπτομέρειας θέλεις. Πειραματίσου λίγο και δες πώς παίζει με κάθε ανάλυση...

Thx, to katevasa allazw ri8miseis alla den vlepw diafora. eite sto high to valw eite sto medium, eite allazw resollution to pexnidi paramenei to idio. Den yparxei kamia diafora :whistle:

Δημοσ.
proseksa megali diafora sto tropo paixnidiiou tou pes8 sto pc k sto ps3.pws ginetai auto?

:lol: Και στο Ps2 το ίδιο. Έχει ΠΟΛΥ καλύτερο gameplay απο το PC! (Στο pc 1280x1024, συνέχεια 60 καρέ, όλα τέρμα )

Δημοσ.

βαζω το "ρηγμα"(ακατανομαστο mode on)

αλλα μολις παει να παιξει το pro εμφανιζεται μαυρη οθονη και κλεινει το παιχνιδι

ξερει κανεις κατι??

το pc που τρεχει ειναι ολοκαινουριο

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά μια απορία !

Έχω αγορασμένο αυθεντικό το παιχνίδι αλλα για ps3 , μπορώ με τον ίδιο κωδικό να παίξω Online και την έκδοση για pc ?

Δημοσ.
παιδιά μια απορία !

Έχω αγορασμένο αυθεντικό το παιχνίδι αλλα για ps3 , μπορώ με τον ίδιο κωδικό να παίξω Online και την έκδοση για pc ?

ΕΛΕΟΣ! οχι φιλε μου... εσυ αν ησουν η εταιρεια που βγαζει το παιχνιδι θα το σκεφτοσουν ποτε αυτο? αν ηταν ετσι, θα επαιζε και στο DS και στο ps2 και παντου :X

Δημοσ.

δηλαδή τόσο ηλιθία ερώτηση ήταν και λες ελεος.

Εγώ απλά τις online δυνατότητες ανάφερα ( και λογικό το βρισκώ να λειτουργεί το cd key ) οχι ολόκληρο το παιχνίδι , τώρα το πως αντιλαμβάνεται τα πράγματα ο καθ'ενας εξαρτάτε απο πολλούς παράγοντες !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...