Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 7 (2008)

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το μέγεθος 1GB+ πάντως περιμένω κάτι πολύ καλό.

Το demo του 6 ήταν περίπου 200 megabyte μόνο .

Ας ελπίσουμε ότι δεν έχει κανένα trailer 500-600MB και έχει ουσιαστικές βελτιώσεις.

• Απαντ. 801
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε κάτι εικόνες που είδα, το πλήθος από μακρινή κάμερα είναι εντελώς ΓΤΠ λέμε. Ελπίζω να βγει κάνα LOD fix όπως στο παλιό PES6 και να μας επιτρέψει να έχουμε 3D πλήθος από όλες τις κάμερες

Δημοσ.
Σε κάτι εικόνες που είδα, το πλήθος από μακρινή κάμερα είναι εντελώς ΓΤΠ λέμε. Ελπίζω να βγει κάνα LOD fix όπως στο παλιό PES6 και να μας επιτρέψει να έχουμε 3D πλήθος από όλες τις κάμερες

Δεν φτανει που κουνιουνται και λιγο φετος εχεις και απαιτησεις; :lol:

Περα απο την πλακα αφου τα ξερεις ρε John αυτα περιμενουμε, μετα τα πατς γινεται αγνωριστο το game στο pc B)

Αρκει βεβαιως να φτιαξουν την ταχυτητα και το πως γυριζει ο παικτης γιατι αυτο και αν ειναι γτπ!! :lol:

Δημοσ.

Από 20 λεπτά που έπαιξα οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι είναι πολύ καλύτερο από γραφικά και animation.

Ειδικά στις εκφράσεις των προσώπων έχει γίνει φοβερή δουλεία. Ακόμα και οι ρυτίδες εμφανίζονται με διάφορες γκριμάτσες.

Από gameplay έχω παίξει πολύ λίγο αλλά βαδίζει σε πολύ καλά βήματα. Η μπάλα που είναι προεπιλεγμένη είναι για γτπ. Επίτηδες το κάνανε. Παίρνει κάτι φάλτσα απότομα και άλλες φορές πάει σαν σφαίρα. Περιμένω βελτίωση σε αυτό τον τομέα. Ίσως αν βγεί κανένα patch για το demo να βελτιώνει τα πράματα. Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές.

Δημοσ.

Έχει Βραζιλία, Αργεντινή, Γαλλία , Τουρκία , Ισπανία , Πορτογαλία. Και τα 5 γνωστά επίπεδα δυσκολίας. Όλα τα άλλα είναι απενεργοποιημένα.

Έχει μια άθλια μπλέ μπάλα που δεν με βολεύει καθόλου. Εντάξει για demo είναι πολύ καλό αλλά πιάνει 1.23GB μετά την εγκατάσταση.

Είναι η ίδια έκδοση με το xbox360, και όχι παλαιομοδίτικη κομμένη όπως κυκλοφόρησε το fifa08 που έχει γραφικά ps2.

Δημοσ.

Ο ρεαλισμός σε όλο του το μεγαλείο και πάλι στο Pro.

Έδειξε κίτρινη κάρτα στον αντίπαλο για θέατρο μέσα στην περιοχή μου προσπαθώντας να πάρει πέναλτι.

Έπαθα πλάκα μόλις το είδα. Λέω φτού πέναλτι, αλλά μετά είδα τον διαιτητή να δίνει κίτρινη στον αντίπαλο.

Κατά τα άλλα το Fifa απορώ γιατί βγαίνει για έκδοση για Pc(το αθλιότερο port της ΕΑ κατά την γνώμη μου, πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο).

Έδωσε ρέστα και πάλι η Κοnami.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες από γραφικά έχει κάνει άλματα μπροστά ειδικά στο animation και crowd.

Από gameplay δεν έχει αλλάξει και πολύ τα σουτ είναι πιο δυνατά αλλά και πάλι αν δεν σημαδέψεις σωστά πάει για γρουμπες. Όταν προηγείσαι ο αντίπαλος φορτσάρει και πάλι απίστευτα με μια μικρή βοήθεια του διαιτητή ενώ η δικές σου πάσες ανακόπτονται εύκολα. Τέλος το tempo είναι πάλι για τα γούστα μου λιγάκι πιο γρήγορο με τόσες δυνατότητες που σου δίνει, πρέπει να είσαι ζογκλερ των gamepad

Πλάκα έχει η βουτιά που μπορείς να κάνεις. Εκτός περιοχής πιάνει καμία φορά εντός μέχρι τώρα μόνο καρτούλες μαζεύω. Σε ένα ματς νικαω την Γαλλια με την Ισπανια 2-1 και στο 89 βουτάει ο Malouda για πέναλτι, ακούγεται το σφύριγμα και λέω την κάτσαμε τρέχει o διαιτητής και του δίνει κάρτα κάνω κάτι γέλια μαζί με μπινελίκια στον Malouda. Θα έχει πολύ πλάκα αυτό σε διπλό.

Όσον αφορά της απαιτήσεις στο δικό μου σύστημα παίζει μια χαρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...