schumacher_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 kanena greek patck i update me ellinikes omades yparxei? superleage ennow! Τσέκαρε εδώ.
adi32 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 τραγικο το online ακομα τετοιο καραγκιοζιλικι ειχα να δω χρονια δε ντρεπονται λιγο?
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 τραγικο το online ακομα τετοιο καραγκιοζιλικι ειχα να δω χρονια δε ντρεπονται λιγο? ότι ανεβαίνει,κατεβαίνει... καιρός ήταν νομίζω να γίνει αυτό....
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Εγώ πάντως τη δύσκολη απόφαση την πήρα. Ουστ το pes2008. Μπορεί να το περίμενα πως και πως, αλλά για πρώτη μου φορά δεν έχω καμία όρεξη να το παίξω. PES6, μέχρι νεωτέρας.
nzeppos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Απ' ότι φαίνεται λίγοι ασχολούνται με την PC έκδοση του pes...
tonypapadovic Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Α εγώ στο pc το παίζω διπλό και το καίω
nzeppos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Εγώ πάλι βλέπω τον αδερφό μου που προσπαθεί εδώ και βδομάδες να παίξει online και τον λυπάμαι. Είναι που έχει βαρεθεί το 6 και δεν θέλει να το ξαναβάλει, οπότε επιμένει στο καινούριο... Όμως το φετινό είναι για γέλια... Ακόμα να βρεθεί ένας άνθρωπος με φιλότιμο και να ρίξει πέντε ναπάλμ στον Τσακατσούκα (αφού πρώτα μας δώσει τα λεφτά μας πίσω)?
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Ακόμα να φτιάξει;;Ε πότε θα παίξω προ πια...από τ προ5 έχω να παίξω κ να ασχοληθώ..ούτε τ περσινό μου άρεσε,κ τ φετινό που έπαιξα δν μ άρεσε ούτε στο ελάχιστο.Δν ξέρω ίσως τ βαρέθηκα πάλι τ ίδιο πράγμα,κ έχω γυρίσει στο π*π*α,το οποιό το 2007 τ είχα(ω) λιώσει.Το 2008 νταξ έτσι κ έτσι κ αυτό που παίζω.. Κρίμα που έγινε έτσι τ προ..αλλά όπως είπα κ πιο πάνω...ότι ανεβένει κατεβένει κάποτε..ελπίζω να τ δούν αυτό οι υπεύθινοι κ του χρόνου να δουμε κτ καλό!
LuNaTiC Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Μερικες φορες το ονλινε ειναι playable αλλες φορες μαυρα χαλια Οποιος παιζει online ας με κανει add να δοκιμασουμε κανα παιχνιδακι [email protected]
dpanosd Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 το pro απλα τα σπαει... ειναι πολυ καλυτερο απο το fifa, αν και διαφωνει ο αδερφος μου
nzeppos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο από το FIFA αλλά φέτος, σαν πακέτο, σίγουρα δεν είναι καλό.
supermario29 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Οι γιαπωνεζοι απο την πολλη δουλεια το εκαψαν. Εβγαλαν το 2vs2 στο online που ηταν το καλυτερο feature. Εκαναν και το online Γ.Χ. και κατεστρεψαν το παιχνιδακι. Εδω με φιλο απο Ελλαδα, παιζουμε (με 3 πρασινες μπαρες ο καθενας) και το παιχνιδι γινεται μπου***λο. Κανει κατεβασια ο αντιπαλος, παει ο αμυντικος μου, βλεπω να του παιρνει την μπαλα και να ανεβαινει στην επιθεση και ξαφνικα στο επομενο δευτερολεπτο βλεπω οτι τελικα δεν εχει κλεψει την μπαλα, αλλα την εχει ακομα ο αντιπαλος που εχει φτασει πλεον εξω απο την περιοχη μου!!!! Μετα πως να κατσεις να παιξεις. Αντε να δουμε του χρονου αν θα το παρει κανεις original....
adi32 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 δε νομιζω να το ξαναπαρει κανεις κανονικα πρεπει να μας επιστρεψουν τα λεφτα pes6 θα παιζουμε μονο απο δω και περα
samplist Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 απίστευτο κλέψιμο και η konami θα το πληρώσει για την ΑΡΠΑΧΤΗ που λέγεται pes2008.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.