isspro Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Εμ.. Το msi αρχειο ειναι απο το dvd οποτε πρεπει να το εχεις καθε φορα που κανεις update μεσα.. Και μου φαινεται οτι δεν λειτουργει με iso μορφη δεν ειμαι σιγουρος..Σε κατι τετοια ειναι ξυπνια η Κοναμι.. απο dvd σε dvd με clone cd και μετα και περαστηκε και αναβαθμηστηκε και επαιξα και νικησα 3-0 και χωρις το cd στην τελικη
littlelouievegos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 απο dvd σε dvd με clone cd και μετα και περαστηκε και αναβαθμηστηκε και επαιξα και νικησα 3-0 και χωρις το cd στην τελικη Ωραιος τοτε αφου προλαβες και το κλειδι
isspro Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 το ειχα παρει απο ενα αλλο videoclub και δεν το ειχα προλαβει με την 2η ημουνα τυχερος αλλα η KONAMI εκανε μαγκιες... οποτε οπως ειπα και παραπανω βρεθηκε η λυση.. εχει βγει και απο το θειο το δωρο για το patch 1.1 και ολα οκ. η πλακα ειναι οτι απο το διδυμακι που εκανα το βλεπει σαν κανονικο το <<μονο για γνησια cd>> update της konami... αν δεν τα κατεφερνα και τοτε θα πηγαινα να το αγορασω αλλα τελος καλο ολα καλα. βεβαια θελει και τυχη γιατι για να προλαβεις κωδικο ουυυυυυυ αντε γεια!
nikos_57 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 παιδια μια ερωτηση...παιζω on line κ πολλες φορρες εχω δει οτι καπιες ομαδες που παιρνουν καποιοι χρηστες....ειανιdream team...pele,maradona,ronaldo ,herni....πως το κανουν....ευχαριστω
jmz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 @nikos_57: sto online epitrepei na fortoneis Master League Team, fantazome apo ekei ine auti i "dream team"
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Και πως στο καλό κάνουν μεταγραφές; Εγώ το έχω στο very easy, έχω τη Juventus να είναι S επιπέδου ομάδα στο φουλ, έχω 150.000 πόντους και δε μπορώ να φέρω ούτε Messi, ούτε PIrlo, ούτε Rooney, ούτε τίποτα. ΟΥΣΤ! Seriously, θα το ξεφορτώσω το παιχνίδι. Θα γυρίσω στο PES6. Χαίρομαι που θα πάω φαντάρος τώρα. Τουλάχιστον όταν γυρίσω τον Αύγουστο, θα είμαστε κοντά στο να βγει το καινούργιο.
Bakxos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 ούτε εμένα αλλάζει..(η διαφορά είναι σχεδόν ελάχιστη προς το καθόλου)μάλλον πρέπει να είναι λόγω κάρτας γραφικών...δεν ξέρω τι άλλο...μόνο στα exhibition βλέπω κάποια διαφορά..(όχι πολλά πράγματα και εκεί..) λογω καρτας αποκλειεται να ειναι. αν ηταν θα κολαγε το παιχνιδι το χορταρι θα αλλαζε. κατι αλλο παιζει και δεν μπορω να καταλαβω τι. δηλαδη σε ολους τους αλλους εδω μεσα αλλαζει?
PETROS13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 λογω καρτας αποκλειεται να ειναι. αν ηταν θα κολαγε το παιχνιδι το χορταρι θα αλλαζε. κατι αλλο παιζει και δεν μπορω να καταλαβω τι. δηλαδη σε ολους τους αλλους εδω μεσα αλλαζει? δεν ξέρω..κάποια στιγμή θα δοκιμάσω το kitserver μήπως δω άσπρη μέρα..στα exhibition υπάρχει αλλαγή..στο league kai master league δεν βλέπω αλλαγές... αμ το άλλο... μέχρι τώρα se ps2 kai pc οι εκδόσεις ήταν ίδιες. σε αυτό το pro (το πήρε ένας φίλος μου στο ps2), μου λέει ότι έχει κάτι που λέγεται σαν world tour και έχει chalenges μέσα... δυστυχώς στο pc den βλέπω τίποτα τέτοιο...
soulnick Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 παλικαρια μην βρισετε.. δεν καταλαβα τι παιζει με το option file και το usb.... λιγη βοηθεια,γιατι δεν μπορω να βλεπω "man red"...
slim_shady Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 δεν ξέρω..κάποια στιγμή θα δοκιμάσω το kitserver μήπως δω άσπρη μέρα..στα exhibition υπάρχει αλλαγή..στο league kai master league δεν βλέπω αλλαγές... αμ το άλλο... μέχρι τώρα se ps2 kai pc οι εκδόσεις ήταν ίδιες. σε αυτό το pro (το πήρε ένας φίλος μου στο ps2), μου λέει ότι έχει κάτι που λέγεται σαν world tour και έχει chalenges μέσα... δυστυχώς στο pc den βλέπω τίποτα τέτοιο... Ναι κ μενα μου ειπαν οτι στο ps2 υπαρχει world tour κ το εψαχνα στο pc αλλα πουθενα δεν το βρισκα...
tsakonas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 de leei k polla to world tour...to master league arkei ... oso gia tis diafores i apantisi einai apli...toso kairo itan idia PC me PS2 giati i konami itan me tin sony....opote to XBOX eixe diafores aptis alles 2 platformes...tora pou ta ftiaksane konami kai MS.... katalavate....
liopyr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 έτσι... konami+m$= L.F.E btw στο ps3 που το έπαιξα δεν μου άρεσε καθόλου το παιχνίδι...
PETROS13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 έτσι... konami+m$= L.F.E btw στο ps3 που το έπαιξα δεν μου άρεσε καθόλου το παιχνίδι... den είχε καλύτερα γραφικά??
alexkotsos84 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 kanena greek patck i update me ellinikes omades yparxei? superleage ennow!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.