AGGANIS13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Ναι, αλλά δεν έχω παίξει ούτε ένα παιχνίδι μετά το format!!! Εσύ? Κανενα απολυτως παιχνιδι. Παντα τα ιδια μηνυματα. Υπομονη. Θα το φτιαξουν....
Bakxos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 ΠΑΙΔΙΑ καλησπερα. εγω το εχω κατεβασει το pro και εχω τα εξης προβληματα: το χορτο είναι ιδιο σε ολα τα γηπεδα και δεν μπορω να το αλλαξω. γιατι γινεται αυτο υπαρχει καποια λυση? δευτερον στα settings δεν μου βγαζει αναλυση μεγαλυτερη των 640χ480 δεν μπορω να καταλαβω το γιατι. υπαρχει καποιοσ τροπος να επιλεγω μεγαλυτερο resolution?
schumacher_ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 ΠΑΙΔΙΑ καλησπερα. εγω το εχω κατεβασει το pro και εχω τα εξης προβληματα:το χορτο είναι ιδιο σε ολα τα γηπεδα και δεν μπορω να το αλλαξω. γιατι γινεται αυτο υπαρχει καποια λυση? δευτερον στα settings δεν μου βγαζει αναλυση μεγαλυτερη των 640χ480 δεν μπορω να καταλαβω το γιατι. υπαρχει καποιοσ τροπος να επιλεγω μεγαλυτερο resolution? Αυτό είναι επειδή το pro αναγνωρίζει ότι το pc σου μπορεί να διαχειριστεί μέχρι αυτή την ανάλυση και όχι παραπάνω. Μπορείς να κατεβάσεις τον kitserver, ένα προγραμματάκι που σε αφήνει να επιλέξεις ότι ανάλυση και επίπεδο λεπτομέρειας (low, medium, high) θέλεις
adi32 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Μπορείς να κατεβάσεις τον kitserver, ένα προγραμματάκι που σε αφήνει να επιλέξεις ότι ανάλυση και επίπεδο λεπτομέρειας (low, medium, high) θέλεις πως γινεται αυτο με τον kitserver ?
tommy_angelo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδιά το PRO 7 δεν παίζει σε 64bit συστήματα? Έχω Windows XP Professional 64 Bit και όταν πάω να το κάνω install μου λέει οτι το OS μου δεν υποστηρίζεται. Τι συμβαίνει? Δεν πιστεύω να έχει κάνει τέτοια πατάτα η ΚΟΝΑΜΙ? Καλά που το νοίκιασα δηλαδή και δεν το αγόρασα ακόμα...
liopyr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 για να στο λέει κάτι θα ξέρει αυτό... και να ήταν η μοναδική πατάτα που έκανε η konami...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δεν πιστεύω να έχει κάνει τέτοια πατάτα η ΚΟΝΑΜΙ? Δεν πιστεύεις; Χαχαχαχα! Δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι, αλλά ξέροντας την KONAMI, την έχω ικανή να έχει κάνει το παιχνίδι ασύμβατο και με ορισμένους συγκεκριμένους τύπους πληκτρολογίων ή οθόνες. Οι άνθρωποι είναι παλαβοί.
Bakxos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 για το χορτο κατι? γιατι σε ολα τα γηπεδα εχω το ιδιο χορτο?
PETROS13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 και συνεχίζουμε με ontopic ναι δεν έχουν πολύ μεγάλες διαφορές τα γήπεδα..και μόνο 15 γήπεδα?? ευτυχώς τουλάχιστον που στο αγγλικό πρωτάθλημα δεν υπάρχουν τα γήπεδα με το σάπιο χορταρι(και γω δεν ξέρω τι ήταν) όπως στα 2 προηγούμενα που για να τελειώσεις αγώνα εκεί έπρεπε να πας μετά σε οφθαλμίατρο..(που να τύχαινε να έβρεχε κιόλας..)
isspro Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 το νοικιασα απο το videoclub της γειτονιας. το κατοχυρωσα καθως εκανα register, το περασα, εβαλα και crakakrouka (για να μην χρησιμοποιω cd) και συνδεομαι.... μολις μπαινει και πριν μου πει να φτιαξω account/profile και ενω μου εχει δειξει 2 μυνηματα και πατησα οκ, μετα μου λεει κατι για Update σε 1.1. μου ανοιγει ο IE μονος του σε ενα site, κατεβαζω το αρχειο που λεει και παω να το περασω... ελα ομως που μου εμφανιζει μυνημα οτι δεν βρισκει ενα αρχειο pro evolution soccer 2008.msi (νομιζω msi) και σταματαει το setup και μετα δεν μπαινει στο νετ... τι να κανω? ξερει κανεις τιποτα και αν μπορω να το κατεβασω απο αλλου το update που να το εχει περασει καποιος και να παιζει... ?
littlelouievegos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 το νοικιασα απο το videoclub της γειτονιας. το κατοχυρωσα καθως εκανα register, το περασα, εβαλα και crakakrouka (για να μην χρησιμοποιω cd) και συνδεομαι....μολις μπαινει και πριν μου πει να φτιαξω account/profile και ενω μου εχει δειξει 2 μυνηματα και πατησα οκ, μετα μου λεει κατι για Update σε 1.1. μου ανοιγει ο IE μονος του σε ενα site, κατεβαζω το αρχειο που λεει και παω να το περασω... ελα ομως που μου εμφανιζει μυνημα οτι δεν βρισκει ενα αρχειο pro evolution soccer 2008.msi (νομιζω msi) και σταματαει το setup και μετα δεν μπαινει στο νετ... τι να κανω? ξερει κανεις τιποτα και αν μπορω να το κατεβασω απο αλλου το update που να το εχει περασει καποιος και να παιζει... ? Εμ.. Το msi αρχειο ειναι απο το dvd οποτε πρεπει να το εχεις καθε φορα που κανεις update μεσα.. Και μου φαινεται οτι δεν λειτουργει με iso μορφη δεν ειμαι σιγουρος..Σε κατι τετοια ειναι ξυπνια η Κοναμι..
Bakxos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 και συνεχίζουμε με ontopic ναι δεν έχουν πολύ μεγάλες διαφορές τα γήπεδα..και μόνο 15 γήπεδα?? ευτυχώς τουλάχιστον που στο αγγλικό πρωτάθλημα δεν υπάρχουν τα γήπεδα με το σάπιο χορταρι(και γω δεν ξέρω τι ήταν) όπως στα 2 προηγούμενα που για να τελειώσεις αγώνα εκεί έπρεπε να πας μετά σε οφθαλμίατρο..(που να τύχαινε να έβρεχε κιόλας..) ΔΕΝ μπορω να σε καταλαβω. το χορταρι πρεπει να αλλαζει αλλα σε εμενα δεν αλλαζει και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι?
PETROS13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 ούτε εμένα αλλάζει..(η διαφορά είναι σχεδόν ελάχιστη προς το καθόλου) μάλλον πρέπει να είναι λόγω κάρτας γραφικών...δεν ξέρω τι άλλο...μόνο στα exhibition βλέπω κάποια διαφορά..(όχι πολλά πράγματα και εκεί..)
schumacher_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 πως γινεται αυτο με τον kitserver ? Καταρχάς αν κατεβάσεις κάποια από τις τελευταίες εκδόσεις του kitserver, όταν πας στα settings, σου βγάζει ένα μήνυμα στην αρχή που σε ρωτάει αν θες να σου εμφανίσει όλους τους συνδυασμούς ανάλυσης-ποιότητας, ακόμα και αυτούς που (υποτίθεται ορισμένες φορές) δεν υποστηρίζει η κάρτα γραφικών σου... οπότε βάζεις ότι θέλεις Συγκεκριμένα στην τελευταία έκδοση, υπάρχει η δυνατότητα αν τρέξεις το lodcfg.exe, που είναι μέσα στο φάκελο του kitserver να κάνεις περισσότερες ρυθμίσεις σχετικά με το επίπεδο των γραφικών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.