isaias1983 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 αυτο δεν χρειαζοταν να το διαβασεις εξω για να το καταλαβεις... αν δεν το εχεις συνδεδεμενο πως θες να γινει δουλεια.... re man diavases to post pou rwtousa i les oti theleis?? arxika eipa oti vazw ena option file apo to net pou vrika me diorthwmena ta onomata twn omadwn k twn paixtwn alla otan evaza na paixei to game den allazan ta onomata...otan omws sindesa to gamepad allaxan ta onomata kanonika...dld egw eprepe na xerw oti prepei na valw gamepad gia na allaxw ta onomata twn paixtwn?eleos!
Martin_05 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Το online εξακολουθει να χει προβληματα..θυμαται καποιος ποσο καιρο τους πηρε για να στρωσουν το αντιστοιχο του Pro6?
adi32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 το 6 δεν ειχε τετοιο χαλι 3-4 μερες στην αρχη επαιζες κανονικα και μερικες φορες κοβοταν στο ημιχρονο αυτη η ξεφτιλα δεν εχει ξαναγινει
spid_x Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 spid_x το link σου είναι dead...ελπίζβ να εννοείς την X1950pro... Ακριβως αυτη εννοω. 512MB . Για πειτε θα παιζει καλα το προ?
konandrio Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Ακριβως αυτη εννοω. 512MB . Για πειτε θα παιζει καλα το προ? Χλωμο σε βλεπω με full settings, medium 800x600 πιστευω θα παιζει.
giannisnik Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Γεια σας.Το παιχνιδι με την καρτα που εχω(geforce 6600) δεν μου επιτρεπει ουτε αναλυση 800Χ600 ουτε πανω απο low ποιοτητα και ειναι χαλια. Σκεφτομαι να αγορασω καινουρια καρτα γραφικων αλλα εχω παλια motherboard με θυρα agp και ειμαι μεταξυ της nvidia geforce 7600GT και της ati radeon HD2600PRO. Μπορει καποιος που εχει τις συγκεκριμενες καρτες να μου πει πως παιζει το pro με αυτες για δω τι θα κανω;
PETROS13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Γεια σας.Το παιχνιδι με την καρτα που εχω(geforce 6600) δεν μου επιτρεπει ουτε αναλυση 800Χ600 ουτε πανω απο low ποιοτητα και ειναι χαλια.Σκεφτομαι να αγορασω καινουρια καρτα γραφικων αλλα εχω παλια motherboard με θυρα agp και ειμαι μεταξυ της nvidia geforce 7600GT και της ati radeon HD2600PRO. Μπορει καποιος που εχει τις συγκεκριμενες καρτες να μου πει πως παιζει το pro με αυτες για δω τι θα κανω; για τις συγκεκριμένες κάρτες δεν ξέρω,αλλά έχω την fx5500 (agp) που είναι πιο παλιά από την 6600 και απο ότι λες..σαν μνα μην έχουν διαφορά..
CloudConnected Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Γεια σας.Το παιχνιδι με την καρτα που εχω(geforce 6600) δεν μου επιτρεπει ουτε αναλυση 800Χ600 ουτε πανω απο low ποιοτητα και ειναι χαλια.Σκεφτομαι να αγορασω καινουρια καρτα γραφικων αλλα εχω παλια motherboard με θυρα agp και ειμαι μεταξυ της nvidia geforce 7600GT και της ati radeon HD2600PRO. Μπορει καποιος που εχει τις συγκεκριμενες καρτες να μου πει πως παιζει το pro με αυτες για δω τι θα κανω; Εγώ έχω την 7600GT και το παίζω μια χαρά. Έπαθα όμως ένα πρόβλημα: Έκανα format και ενώ πριν μπορούσα να παίξω online κανονικά, τώρα όποτε επιλέγω αντίπαλο, μου λέει : "Obtaining opponent's information", φορτώνει και μετά από λίγο μου λέει : "An error has occured. Failed to connect with opponent". Το πρόβλημα προφανώς το έχω εγώ. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Παίζω και το Warcraft III και εκεί μπορώ και να μπω σε games online και να κάνω host, άρα δεν τίθεται θέμα ρυθμίσεων modem.Το patch έχω κατεβάσει. Καμιά βοήθεια παρακαλώ....
Erunildo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Καταφερατε τελικα να παιξετε αξιοπρεπως online; Να ξερουμε αν αξιζει να το παρουμε.. Α,επισης,το προβλημα οπου δεν αποθηκευε τις ρυθμισεις(επιπεδο δυσκολιας κτλ) λυθηκε με καποιο τροπο τελικα; (σορρυ δεν διαβασα ολες τις προηγουμενες σελιδες)
isaias1983 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 prepei na exeis sindedemeno gamepad gia na swsei ta settings...KONAMI ftw!
AGGANIS13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2007 Εγώ έχω την 7600GT και το παίζω μια χαρά. Έπαθα όμως ένα πρόβλημα: Έκανα format και ενώ πριν μπορούσα να παίξω online κανονικά, τώρα όποτε επιλέγω αντίπαλο, μου λέει : "Obtaining opponent's information", φορτώνει και μετά από λίγο μου λέει : "An error has occured. Failed to connect with opponent". Το πρόβλημα προφανώς το έχω εγώ. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Παίζω και το Warcraft III και εκεί μπορώ και να μπω σε games online και να κάνω host, άρα δεν τίθεται θέμα ρυθμίσεων modem.Το patch έχω κατεβάσει. Καμιά βοήθεια παρακαλώ.... Δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα δικο σου μονο. Το εχουν παρα πολλοι αυτο το προβλημα. Μεσα σε αυτους και εγω. Ακριβως τα ιδια μηνυματα μου λεει. Υπομονη....
CloudConnected Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα δικο σου μονο.Το εχουν παρα πολλοι αυτο το προβλημα. Μεσα σε αυτους και εγω. Ακριβως τα ιδια μηνυματα μου λεει. Υπομονη.... Ναι, αλλά δεν έχω παίξει ούτε ένα παιχνίδι μετά το format!!! Εσύ?
CloudConnected Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Τι να πω... Η απογοήτευση της χρονιάς... Εκθρόνιση του βασιλιά χωρίς καμιά υπερβολή...
nzeppos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Κι έχω σταματήσει εδώ και μέρες να ασχολούμαι. Όπως είπε και κάποιος άλλος (σε άλλο thread) "ευτυχώς που υπάρχει και το NBA 2k8".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.