kirileman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 εγώ το μόνο bug που πρόσεξα είναι όταν το στέλνω στην TV για να παίξω, (clone view), που σέρνεται..δοκιμάζω διάφορα, δεν έχω βρει ακόμα λύση.. το patch δεν το περνάω, αν είναι να αποκτήσω και εγώ τα προβλήματα που δεν έχω... Μήπως παίζεις σε παράθυρο αντί για full screen; Μόλις απέκτησα και γω μια 26αρα (μεγαλύτερη δεν δύναμαι να πάρω) και όλα σούπερ σε dual view. Απλά κάνω κύρια οθόνη την samsung και μετά τρέχω το 1360settings.exe. Άλλο φρούτο πάντως! Όσο για το gameplay, παιχνίδι το παιχνίδι με εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο
Stathiss19 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Kirileman εγω έχω μια 32'' samsung την πήρα πρόσφατα..τι ρυθμίσεις χρειάζεται να κάνω? Θα την συνδέσω αύριο..
ntsili Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Πολύ κακοπρογραμματισμένο... ούτε το Battlefield 2 δεν πάει έτσι. Άλλαξαν την engine -από ό,τι φαίνεται προς το χειρότερο-
argy7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Τουλάχιστον εσείς την παλέψατε και παίξατε on-line.. Εγώ ακόμα δεν τα έχω καταφέρει..το κέρατο της konami μέσα..
schumacher_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Τουλάχιστον εσείς την παλέψατε και παίξατε on-line.. Εγώ ακόμα δεν τα έχω καταφέρει..το κέρατο της konami μέσα.. Καλά... το να την παλέψεις στο online μια κουβέντα είναι! Νιώθεις σα να έχεις χαπακωθεί: αλλού πάει η μπάλα στην πραγματικότητα και αλλού τη βλέπεις! Εδώ και 1-2 μέρες βλέπω ότι έχει βελτιωθεί αρκετά (ίσως λόγω του official patch) αλλά και πάλι, το καλύτερο -από άποψη lag- παιχνίδι μου στο pes2008, είναι σαν το χειρότερο του pes6... καμία σχέση! Άντε να το φτιάξουν καμια ώρα το online, για να λιώσουμε και λίγο...
doorsfun24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Re paides poios mporei na me boithisei.Agorasa simera to pes 2008 gia na paizo online.Exw speedstream adsl modem.Exw anoiksi tcp kai udp se thires 5739 kai 5730 episis to upnp einai checked mpainw sto paixnidi kai prospathw na ksekinisw network kai to mhnyma einai to eksis " Unable to connect to server for connection test.The server may be to busy bla bla bla "Ti ginetai,tsampoa tous plirwsa tous giapwnes na mou spasoun ta neyra?
doorsfun24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 P.S. Trexw se windows Vista 64 bit,apenergoipoihmeno to firewall,den yparxei alli anoixti syndesi dyktiou kai egatestisa epityxws to patch tis Konami.
kirileman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Kirileman εγω έχω μια 32'' samsung την πήρα πρόσφατα..τι ρυθμίσεις χρειάζεται να κάνω? Θα την συνδέσω αύριο.. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Σύνδεση με καλώδιο dvi-hdmi, την είδαν τα windows, πάω στο nvidia control panel, nview display settings, single display (dualview δουλεύω γενικά, απλά single display μόνο στα παιχνίδια), επιλέγω την samsung, μετά τρέχω το 1360settings.exe, βάζω την ανάλυση την 1360 ανάλυση και ξεκινάω το παιχνίδι... και βέβαια έπαθα πλάκα με την εικόνα, γενικά το παιχνίδι το βλέπεις με άλλο μάτι.
koprioni Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Παίδες ξέρει κανείς αν μπορώ να βρώ να βάλω τις κανονικές φανέλες των ομάδων. Έχω την έκδοση για pc. Ήδη φόρτωσα τα σήματα για την premier league την Αγγλίας και άλλαξα τα ονόματα για εθνική Γερμανίας με ένα save που βρήκα. Γενικά ξέρει κανείς αν έχουν βγεί φανέλες κανονικές? thnx ---sorry για τυχόν double post---
frou-frou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 http://www.pesgaming.com και search. Όλο και κάτι θα βρείς.
kirileman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Ξέρει κανείς αν υποστηρίζει sli το pes2008, γιατί μου φαίνεται πως είτε το ενεργοποιώ είτε όχι δεν υπάρχει διαφορά...
frou-frou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Έλεος ρε φίλε Sli για το Pro? Θα μας κουφάνεις εντελώς. Εκτός αν κάνεις πλάκα.
kirileman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δεν κάνω πλάκα ούτε είπα σε κανέναν να πάει να αγοράσει ούτε καν ότι το pro την χρειάζεται (αν και είναι σχετικά βαρύ). Μια απλή ερώτηση έκανα.
liopyr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 δεν υποστηρίζει, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος να υποστηρίζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.