Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 7 (2008)

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Changes in version 1.1

1) Lag issues resulting from slow connections have been improved. Bull..

2) The speed the power bar builds up is now consistent.yes

3) Small mistakes in the in-game text have been fixed.didn't have any..

4) Minor issues that occurred under rare conditions have been solved.Ναι και απο οτι εχω δει δεν εχουν ξαναεμφανιστει

Τουλάχιστον θα μπορούσαν να διορθώσουν ,με το patch που βγάλανε, το bug με τον ήχο στα 5.1 ηχεία όπου δεν ακούγετε η περιγραφή!

Υ.Γ. Πάντως η PS2 έκδοση του για μένα είναι πιο playable. Θα μου πείτε τώρα εν έτη 2008 με PS3,XBox360,PC με 8800GTX θα παίζεις παιχνίδια στο PS2... Ας είναι καλά η Konami!

Ρε παιδια παιχνιδια με 5.1 ηχο δεν εχετε παιξει ποτε; :P Εχει ξανα αναφερθει το θεμα αυτο δεν ειναι bug του παιχνιδιου, ειναι 5.1 ο ηχος οχι stereo οπως στα προηγουμενα οποτε ρυθμισε τα ηχεια σου στο καταλληλο mode..

Κατα τα αλλα τι ακριβως προβλημα εχεις γιατι και εγω με 8800gtx μια χαρα το παιζω χωρις το παραμικρο προβλημα σε single player..Καποια graphical issues που ειχα μια στα ποσα ματς φτιαχτηκε απο οτι εχω δει,κατα τα αλλα ολα πανε ρολοι..

• Απαντ. 801
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αθλιο το καινουριο Pes... Πισω στο 6! Τρομερα αργο, δυσκολο και καμμια βελτιωση..

Δύσκολο; Όχι και δύσκολο. 5-2 τελειώνουν τα παιχνίδια κατά μέσο όρο. Εγώ για να το δυσκολέψω έβαλα 5 λεπτά χρόνο.

Βασικά οι παίχτες έχουν γίνει δυσκίνητοι, κάτι που στην αρχή χάρηκα γιατί το θεώρησα σωστή αλλαγή, αλλά η τρίπλα έχει γίνει τόσο εύκολη που για να σκοράρεις αρκεί να μη δίνεις πάσες. Λες και όταν ένας παίχτης παίρνει τη μπάλα βγάζει φτερά στα πόδια βρε παιδάκι μου.

Πάντως, δε συμφωνούσα ποτέ με την κριτική που γινόταν κάθε χρόνο στα PES γιατί συνήθως ήταν του τύπου "χάλια το game play, το αλλάξανε", λες και έπρεπε να μείνει το ίδιο, φέτος όμως είναι πραγματικά κακό το παιχνίδι.

Έχει κάποια καλά στοιχεία, αλλά τα άσχημα είναι πολλά. Για πρώτη φορά περνάει από το μυαλό μου να γυρίσω στο παλιό PES, δηλαδή το 6. Αυτό δε σημαίνει ότι θα το κάνω κιόλας (τουλάχιστον για λίγο καιρό για διάλειμμα θα παίζω το καινούργιο), αλλά σίγουρα ήταν απογοήτευση.

Μου μοιάζει λίγο το παιχνίδι για "παίξε καλύτερα fifa". Δεν μπορώ να τους καταλάβω ρε να πάρει. Πήγε η παιχνιδάρα το PES, να αντιγράψει το arcade το fifa για να πετύχει τι; Damn it...

Δημοσ.
Ρε παιδια παιχνιδια με 5.1 ηχο δεν εχετε παιξει ποτε; :P Εχει ξανα αναφερθει το θεμα αυτο δεν ειναι bug του παιχνιδιου, ειναι 5.1 ο ηχος οχι stereo οπως στα προηγουμενα οποτε ρυθμισε τα ηχεια σου στο καταλληλο mode..

Κατα τα αλλα τι ακριβως προβλημα εχεις γιατι και εγω με 8800gtx μια χαρα το παιζω χωρις το παραμικρο προβλημα σε single player..Καποια graphical issues που ειχα μια στα ποσα ματς φτιαχτηκε απο οτι εχω δει,κατα τα αλλα ολα πανε ρολοι..

1) Δεν έχω graphical issues, και οπτικά το παιχνίδι είναι αρκετά καλό.

2) Έχω την Audigy2 και συνδέω τα ηχεία μου (Yamaha Tss-10) μέσο οπτικής (SPDIF). Το πρόβλημα είναι ότι αν επιλέξω από το Speaker Settings της Creative το 5.1 (όπως το έχω συνέχεια δηλαδή) στο παιχνίδι δεν ακούγεται καθόλου η περιγραφή, ενώ έχω κανονικά όλα τα υπόλοιπα ηχητικά εφέ. Με το Pro 6 δεν είχα αυτό το issue, γι' αυτό το αναφέρω σαν bug.

3) Η αναφορά για το PS2 ήταν καθαρά θέμα gameplay.

Δημοσ.

Παιδια εγω εβαλα το patch.Εχω 8800gtx και παρουσιαζεται μια σπαστικη γραμμη κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου?Ξερει κανεις τι παιζει ?πως διορθωνεται?

Δημοσ.

ΛΟΛ, πολύ γέλιο με αυτή τη "γραμμή". Κάθε τρεις σελίδες ρωτάει και κάποιος το ίδιο πράγμα. Βέβαια κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σας, σιγά μην καθόμουν να διαβάσω 49 σελίδες posts, και το search είναι ΓΤΠ.

Τεσπά, επί της ουσίας, ας πω κι εγώ τη γνώμη μου επί του θέματος, διότι, ως γνωστόν, οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες: όλοι έχουν από μία!

Θα συμφωνήσω εν μέρει με τον φίλο που είπε ότι αρκεί να είσαι καλός ντριπλέρ για να κερδίσεις άνετα.

Και λέω εν μέρει, γιατί πιστεύω ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Σίγουρα, εμείς που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με πάσες θα τα βρούμε μπαστούνια με αυτό το προ. Το προηγούμενο είχε πολλούς κενούς χώρους και πολλά κενά στα μαρκαρίσματα, ούτως ώστε να ευνοεί αυτό τον τρόπο ανάπτυξης. Αλλά σίγουρα, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρεις έναν παίχτη από την άμυνα και να περάσεις δέκα αντιπάλους για να βγάλεις γκολ (αν και το κατάφερα κι αυτό με τον Νίνη τις προάλλες, ο οποίος βέβαια έτυχε να είναι σε top form!). Απλά πρέπει να προσαρμόσεις το παιχνίδι σου ώστε να έχει λίγο απ' όλα. Αυτό κάνει σίγουρα το παιχνίδι πιο ρεαλιστικό, κατ' εμέ.

Όσον αφορά τη σύγκριση με το προηγούμενο, να ξεκαθαρίσω πρώτα ότι θεωρώ το 6 τελείως ΓΤΠ. Καλύτερο της σειράς, είναι κατά την ταπεινή μου άποψη το 4 (για το 7 επιφυλάσσομαι, γιατί πρέπει να το λιώσω πολύ ακόμα πριν μπορέσω να εκφέρω εμπεριστατωμένη άποψη).

Κατά τη γνώμη μου, τα προβλήματα του 6 πήγαζαν από το ότι ήταν τελείως scripted. Σου έδινε βέβαια μια ψευδαίσθηση ελευθερίας, αλλά επί της ουσίας ήταν τελείως στάνταρντ αυτά που έπρεπε να κάνεις για να βγάλεις γκολ, είτε σε μονό, είτε σε διπλό. Και όχι μόνο στάνταρντ, αλλά και καθόλου ρεαλιστικά.

Αντίθετα, αυτό εδώ μου δίνει την αίσθηση ότι είναι πολύ πιο ελεύθερο και ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί ο,τιδήποτε. Τουλάχιστον στα 50+ παιχνίδια που έχω παίξει, έχω ουκ ολίγες φορές αναφωνήσει με έκπληξη.

Επί του παρόντος, και σε πολύ γενικές γραμμές, αυτά είναι τα συμπεράσματά μου.

Είναι κρίμα που το παιχνίδι υποφέρει τόσο στον τεχνικό τομέα, γιατί πιστεύω ότι κατά τ' άλλα είναι άψογο. Ελπίζω με την επικείμενη αναβάθμιση που έχω σχεδιάσει να λυθεί το πρόβλημα των slowdowns γιατί πολύ φοβάμαι ότι δεν υπάρχει και άλλος τρόπος (να σημειώσω ότι έχω ήδη μία 8800GTS, αλλά φευ! Ελπίζω ο διπύρηνος επεξεργαστής που θα έχω σύντομα να υπερνικήσει τον κακό προγραμματισμό των Ιαπώνων).

Η τελευταία ελπίδα μας (βλ. επίσημο patch ΚΟΝΑΜΙ) απεδείχθει DOA.

Πολλοί θα έχουν εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη από τη δική μου, αλλά αφ' ενός περί ορέξεως ουδείς λόγος, αφ' ετέρου η άποψη που σχηματίζουμε για το παιχνίδι εξαρτάται κατά πολύ από τον τρόπο παιχνιδιού μας. Οι πολλές - και μερικές φορές ακραία - διαφορετικές απόψεις, αποδεικνύουν ότι το παιχνίδι είναι "open ended"!

Δημοσ.

tha simfonisw me ton Arioch79 an kai h alithia einai den exw asxolithi me alla pes! kitontas omos ti fetini doulia tis konami se sxesi me to fifa briskw tous iapones mprosta...

kai kati akoma! to paixnidi den einai bari me ti cpu to paizis kai kolaei me tin gts? :s

Δημοσ.

Η CPU μου είναι αρκετά παλιά, AMD Sempron 3100+. Από βδομάδα θα έχω έναν (επεξεργαστή) Intel Core Duo 6750.

Δεν θα έλεγα ότι το παιχνίδι είναι "βαρύ", μάλλον κακοπρογραμματισμένο θα το χαρακτήριζα.

Τη στιγμή που παίζω στα 1280X1024 με very high settings παιχνίδια όπως το MOHA και το Bioshock, ενώ το demo του Crysis παίζει μια χαρά στα 1024X768 High, θεωρώ υπερβολικό να κολώνει το σύστημά μου στο PES7.

Να σημειώσω ότι το παίζω στα 1024Χ768 (η πιο υψηλή 4:3 ανάλυση που μου επιτρέπει να βάλω) με τα settings στα High.

Σε γήπεδα όπως το ΚΟΝΑΜΙ ή το TEATRO BLANCO παίζει μία χαρά.

Στο Berbabeu σέρνεται, αλλά μόνο αν βρέχει.

Προφανώς όλα αυτά με wide camera, με normal long παίζει κομπλέ παντού, αλλά δεν με βολεύει αυτή.

Τα slowdowns μετά από κάθε απόκρουση παρατηρούνται υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Η κατάσταση βελτιώθηκε κάπως με τους τελευταίους οδηγούς της nvidia που κατέβασα. Με το patch δεν είδα καμία διαφορά, αλλά δεν έχω παίξει ακόμα online από χθες που το έβαλα.

Να σημειώσω ότι αφού πέρασα το patch, απέκτησα κι εγώ το πρόβλημα των settings που δεν σώζονται. Οπότε κάθε φορά που παίζω πρέπει να αλλάζω επίπεδα δυσκολίας, παράταση, πέναλτυ, εκφώνηση, κάμερες κλπ. Το κόλπο με το controller που αναφέρθηκε νωρίτερα στο thread, δεν πιάνει.

Άντε να δούμε...

Δημοσ.

εγώ το μόνο bug που πρόσεξα είναι όταν το στέλνω στην TV για να παίξω, (clone view), που σέρνεται..

δοκιμάζω διάφορα, δεν έχω βρει ακόμα λύση..

το patch δεν το περνάω, αν είναι να αποκτήσω και εγώ τα προβλήματα που δεν έχω... :P

Δημοσ.

nomizo oti to online exei veltiothei arketa..pleon mporo na pekso kanonika agones xoris disconnect apla exei ligo lag ores ores alla ti perimeneis an o allos exei anoixto to torrent kai pezei tautoxrona...leo ego tora....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...