Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 7 (2008)

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 801
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξέρει κανείς σας τι ακριβώς διορθώνει αυτό το patch? Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι έχει ακριβώς τα ίδια προβλήματα με πριν και δεν κατάφερα να βρω και κάτι σχετικό στο Δίκτυο.

Δημοσ.

Γιατί και μένα που το έκανε εγκατάσταση τι κατάλαβα? Είναι απαράδεκτοι πρώτη φορά να βγαίνε επίσημο patch και να μην γνωρίζει κανένας τι υποτίθεται ότι διορθώνει. Άντε του κάνεις την εγκατάσταση το οποίο καν δεν σε ρωτάει ούτε καν που είναι ο φάκελος που είναι εγκατεστημένο το game:-(. Με αυτά και με αυτά πάλι τίγκα στο error είναι και φυσικά πρακτικός αδύνατο να παίξεις με κάποιον. Ούτε καν σύνδεση δεν κάνει και αν δείτε το 90 % του κόσμου είναι division 0 δηλαδή unranked δηλαδή δεν έχει παίξει ούτε ένα match. O δε πρώτος του ranking me rate 1000 kai 1 μόνο νίκη. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ούτε καν θέλω να σκέφτομαι πότε πιθανόν να βγεί patch λειτουργικό που πραγματικά θα λύνει τα προβλήματα.:shock: Τέτοια τεχνογνωσία απαιτεί πια να στήσουν ένα σοβαρό σέρβερ, το έκαναν με το 6 τώρα γιατί? για να μην μιλήσω πια για το ότι υπάρχουν games που φιλοξενούν απροβλημάτιστα εκατομμύρια κόσμου.

Τα είπα και ξεθύμανα :-D

Δημοσ.

Δεν ξερω τι ακριβως κανει το patch, παντως σιγουρα χαλαει το Νo dvd crack (βολικο απο το να εχεις συνεχως το dvd μεσα) αφου ηθελε το γνησιο dvd για να το περασει.. :P

Οσο για online απο οτι εχω ακουσει σε αλλους δουλεψε το να απενεργοποιουσαν την καρτα δικτυου τους και σε αλλους να μην χρησιμοποιουν την UDP default port που δινει το game (5739)..

Εγω βγαζοντας την UDP port εχω μπει σε room με αλλους αλλα το lag και γενικα τα disconnects το εχουν κανει unplayable προς το παρων..

Ειδωμεν απο 4/11 ειχαν πει οτι θα ειναι ολα καλα για να δουμε και το 6 ετσι ξεκινησε αλλα εφτιαξε μετα..

Δημοσ.

Changes in version 1.1

1) Lag issues resulting from slow connections have been improved.

2) The speed the power bar builds up is now consistent.

3) Small mistakes in the in-game text have been fixed.

4) Minor issues that occurred under rare conditions have been solved.

Απο το site της konami.

Δημοσ.
Changes in version 1.1

1) Lag issues resulting from slow connections have been improved.

2) The speed the power bar builds up is now consistent.

3) Small mistakes in the in-game text have been fixed.

4) Minor issues that occurred under rare conditions have been solved.

Απο το site της konami.

Έχεις λινκ προς την σελίδα;

Δημοσ.

Αθλιο το καινουριο Pes... Πισω στο 6! Τρομερα αργο, δυσκολο και καμμια βελτιωση..

Δημοσ.

Τουλάχιστον θα μπορούσαν να διορθώσουν ,με το patch που βγάλανε, το bug με τον ήχο στα 5.1 ηχεία όπου δεν ακούγετε η περιγραφή!

Υ.Γ. Πάντως η PS2 έκδοση του για μένα είναι πιο playable. Θα μου πείτε τώρα εν έτη 2008 με PS3,XBox360,PC με 8800GTX θα παίζεις παιχνίδια στο PS2... Ας είναι καλά η Konami!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...