Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 7 (2008)

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 801
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

re paides ti skata ginete sto online... molis nikisa 10-0 oi paixtes mou phgainan sa ferrari... to 10-0 einai ligo... bariomoun balw ki alla!!! LOL!!!

kai meta se ena psilokanoniko mats 4-4. kai nikisa ssta penaldy!!! ki exasa rating egw enw to pira sta penaldy ti skt :P

Δημοσ.

Ελπιζω να διορθωθει συντομα το ονλαιν. Το PRO 6 online ειχε τα ιδια χαλια στην αρχη ? Υπηρχε τετοιο Lag? Παντως, τουλαχιστον στο PC ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι που εχω παιξει. Καλο το Φιφα φετος με επιμερους στοιχεια ανωτερα και του ΠΡΟ αλλα συνολικα δεν κανει "κλικ". Πολυ καλυτερη κινηση στο χωρο απο τους παικτες και καλυτερη αισθηση του σουτ. Περιμενω το patch μπας και φτιαξει το lag.

Δημοσ.

Στο online έχει τεράστιο προβλήμα αυτή τη στιγμή (και είναι ο μοναδικός λόγος που αγοράζω το pes εδώ και 3 χρόνια αυθεντικό).

@Martin_05: Στο προ6 την πρώτη μέρα πάλευα 4 ώρες για να καταφέρω να παίξω 2 παιχνίδια (lag-αρε ο σέρβερ μεχρι να μπείς στα rooms, αν το κατάφερνες είχε νορμάλ lag ανα ημίχρονα - στο 1 ησουν client και στο άλλο server- )

Δημοσ.

Αυτη ειναι η πρωτη μου εμπειρια online pro και εχω απογοητευτει ομολογουμενως. Υποθετω οπως και με το 6 σιγα σιγα θα στρωσουν τα διαδικτυακα προβληματα. Κριμα, γιατι το παιχνιδι ειναι κορυφαιο, καλυτερο απο την πανομοιοτυπη PS2 εκδοση με τον τρελο ρυθμο, τις ευκολες ντριμπλες και τα γκολ. Στο PC ο ρυθμος ειναι υποδειγματικος, πολυ κοντα στο real thing.

Δημοσ.

μου εβγαζε κατι τρελλα μηνυματα αλλα τελικα μπηκε

τι διορθωνει ξερουμε??

το δοκιμασα στο online αλλα τα χαλια ειναι ιδια και χειροτερα

οι παικτες και η μπαλα διακτινιζονται και εξαφανιζονται συνεχεια

Δημοσ.
paidia den xerw an exei apantithei se proigoumena posts alla thelw na rwtisw an iparxoun classic omades se auto to pes i egine vlakeia opws sto pes 6 gia to xbox k den tha exoume?

den xerei kaneis re paidia?giati lew na min to agorasw an den mporw na paixw me tis classikes...mono me autes epaiza ena xrono twra..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...