Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 7 (2008)

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παίζω PEs 2008 με ενα gamepad logic3 jp274.Σε ένα λεπτό μέσα στο game για 5-10 sec αποκρίνεται το gamepad για τα υπόλοιπα sec 50-55 είναι νεκρό , δεν αποκρίνεται καθόλου και κολάει το menu και οι παίκτες μέσα στο γήπεδο πηγαίνουν σε συγκεκριμένη κατέυθυνση μέσα στο γήπεδο.Νόμιζα ήταν problem του gamepad αλλά μετά δοκίμασα να παίξω με το πληκτρολόγιο .Έχει καθυστέρηση απόκρισης περίπου 10-15 sec.Απλά δεν παίζεται το παιχνίδι.Στα μενού με το πληκτρολόγιο πατάω μία φορά το βελάκι και εκείνο κινήται 2 3 η 4 φορές και όχι 1. Καμιά ιδέα για το τί φταίει? Παίζω το παιχνίδι σε medium quality και το παίζει σχετικά άνετα .Δεν είναι ότι δεν το αντέχει το pc πχ.

Και όμως το έβαλα στο low και τα προβλήματα έφυγαν.Ενώ στο medium έχω φοβερά προβλήματα απόκρισης 10 -15 -20 sec το παιχνίδι τρέχει άνετα χωρίς σπασίματα ,slowdown κτλ. Παράξενο μου φένεται.Στο medium ενώ τρέχουν όλα όμορφα και ωραία έχω πολλά sec καθυστέρηση στην απόκριση των κουμπιών.Μήπως φταίει ο επεξεργαστής?

• Απαντ. 801
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
..Για καλο και για κακο ηδη εκανα αιτηση για αναβαθμιση στην ταχυτητα εως 10Mbps ωστε να εχω το κεφαλι μου ησυχο..:mrgreen:

δε νομιζω

με 24MB και κανει τρελλά

και σημερα τα ιδια χαλια η κατασταση

σαν να παιζεις οnline στο mame ειναι με modem dialup 14400

Δημοσ.
Όντως, τα rooms είναι απαράδεκτο να μην υπάρχουν. Ούτε το PES4 δεν είχε τόσο αισχρό online.

Tι λέτε ρε? Υπάρχουν rooms..

Όταν λέτε ότι θα βγει patch, αυτό θα το βάλει η Konami στους servers ή θα πρέπει να το κατεβάσουμε εμείς??

Επίσης ξέρει κανείς πώς γίνεται chat?

Δημοσ.

Αργησα λιγο αλλα το απεκτησα κι εγω..Δυστυχως ομως απογοητευτηκα πολυ σε τετιο σημειο που για πρωτη φορα ενω εχει βγει καινουριο pro αποφασησα να κατεβαζω τα patch Του παλιου και να συνεχισω με pes6.Tα γενικοτερα bugs περι ηχου saves κτλ Που ειχα διαβασει μπορουσα να τα παραβλεψω..Με ενδιαφερουν μονο ματσακια με αντιπαλουσ φιλους οποτε οποια βελτιωση σε ML ή τεχνητη νοημοσυνη ως αντιπαλο περναει απαρατηρητη..Τ οτι τα σκορ φτανουν σε επιπεδα waterpolo ομως δεν περασε απαρατηρητο..Τ οτι ολοι οι πεχτεσ πιανουν σουταρεσ απ τα 35+ μετρα ,ασχετα με το πως ειναι τοποθετημενοι επισης δεν μπορουσε να περασει απαρατηρητο..Οσο για τους τερματοφυλακες...Καλυτερη δουλια ισως να εκανε ενας αμυντικος στην θεση τους.Απιστεφτα τσαφ και πνιξηματα..(Αυτα στο Top Player).Και ο καταλογος συνεχιζεται..Δυστυχως ή θα ελπιζω σε καποιο Patch(δυσκολο να διορθωθουν ολα καθως θα προκειται για καινουριο παιχνιδι!)ή Pes6 και αναμονη αλλον ενα χρονο για το καινουριο..

Αυτα απο μενα και τα φιλαρακια που το δοκιμασαμε για ωρες..

Δημοσ.

ακριβως ετσι

δυστυχως το προ πεθανε απο οτι φαινεται

ευτυχως που δεν πεταξα λεφτα και για αναβαθμιση

το μονο θετικο η μπαλια στον κενο χωρο αλλά φιφα και οι πληρως ενημερωμενες Ελληνικες ομαδες

Δημοσ.

Ρε σεις, το chat δείχνει πώς γίνεται.

Πατάτε το δεξί στικ και γράφετε. Αν παίζετε με keyboard, πρέπει να ορίσετε ένα κουμπί για το δεξί στικ (είναι κάτω δεξιά στα controls, αυτό το πραγματάκι που λέει "R").

Και καλά, εγώ τα rooms δεν τα είδα γιατί βαριόμουν να ψάχνω, αφού ούτως ή άλλως το online είναι σκέτη παρωδία (πες τα ρε adi32!) Πού να κάθομαι να κοιτάω και τα μενού για τα rooms? Το chat όμως κάνει κρα.

Κανά patch θα βγάλουν ποτέ? Ακούστηκε τίποτα?

Δημοσ.

Μπαίνουμε γρήγορα.

edit: Τώρα κατάλαβα... δεν λέω patch για γραφικά και ελληνικό πρωτάθλημα και τέτοια, λέω official patch από την Konami για να λυθούν τα άφθονα bugs που έχει το παιχνίδι, καθώς και το θέμα του online.

Δημοσ.

συγγνωμη αλλα το patch τι να κανει περα απο τα γραφικα ?

θα φτιαξει το online ?

θα φτιαξει τα menou ?

θα φτιαξει τo πατιναζ ?

Δημοσ.

edit: Τώρα κατάλαβα... δεν λέω patch για γραφικά και ελληνικό πρωτάθλημα και τέτοια, λέω official patch από την Konami για να λυθούν τα άφθονα bugs που έχει το παιχνίδι, καθώς και το θέμα του online.

Ονειρα!!! Πουλια μου ταξιδιαρικα.. :P

Δημοσ.

To έπαιξε ένας φιλος sto ps2 και μου ειπε οτι ειναι ακριβως το ιδιο με το προηγουμενο... στο 360 παντως το παιχνιδι ειναι αστερι!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...