EddieObscurant Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Φίλε nzeppos αν και δεν διάβασα τα προηγούμενα post σου, το πρόβλημά σου είναι ένα. Windows Vista. Η Konami έβγαλε ανακοίνωση ότι το pes2008 δεν υποστηρίζεται επίσημα απο τα Vista. Αν κάποιος έχει vista και παίζει pes 2008 χωρίς προβλήματα ας μας πει. Δοκίμασε να το παίξεις με combatibility mode για xp sp2. Εχει φάει τρελο κράξιμο η κοναμι για αυτό το λόγο, μαζί με όλα τα άλλα προβλήματα που έχει το παιχνίδι. Ρίξτε μια ματια στα forums της konami να δειτε τι γίνεται.
Nick_Iommi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 paidia ego exo to pro 2008 se vista.sigekrimena exo ton hp pavilion 9543 me vga 8600 gs kai 2gb ram.panta vevaia exo energopioimeno to vsync ap tin epilogi tou paixnidiou.dn paratiro kanena kolima se 800x600 se high kai se 1024x 768 se medium.se otidipote parapano paratirountai mikrostamatimata.ti na protimiso ap tis 2 epiloges oson afora tin kaliteri apodosi tou game???
nzeppos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα με τα Vista. Όσα fora έχω κοιτάξει, πουθενά δεν αναφέρεται κάτι συγκεκριμένο. Γενικά βέβαια, σ' αυτές τις περιπτώσεις, καλό είναι να κρατάμε μια πισινή, γιατί με τα Vista γίνονται πολλά περίεργα. Επαναλαμβάνω όμως ότι περίπου τα ίδια πράγματα μου κάνει και στα XP, όπως επίσης και αν βάλω στα Vista "compatibility mode XP/SP2". Λοιπόν μάγκες, τελικά το βρήκα! Έκανα... αέναες δοκιμές και τώρα παίζει σωστά και στα 2 PC, ακόμα και στο Bernabeu. Δεν χάνει ούτε μισό καρέ, τουλάχιστον στη Normal Long κάμερα που παίζω. Πολύ απλά, ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να μην κολλάει είναι να βάλω Day (ούτε Afternoon, ούτε Night) και Fine Weather (με βροχή τα παίζει)... Ήταν τόσο απλό και δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Κοιτάξτε τι κάνει στους 2 πυρήνες του AMD αν έχει νύχτα ή/και βροχή: Η πλάκα είναι ότι αυτή η κατάσταση παραμένει ακόμα και αν κάνω pause το παιχνίδι. Ο ένας πυρήνας (πάντα ο δεύτερος) παραμένει τερματισμένος. Δοκιμές με το set affinity δεν απέδωσαν καρπούς. Αν όμως παίζω σε Day/Fine τότε πάντα έχω κάτι τέτοιο: Θα κοιτάξω αν έχει βγάλει κανένα πρόσφατο hotfix η AMD (όχι απαραίτητα για τα Vista, γιατί πρακτικά τα ίδια κάνει και στα XP και μάλιστα σε μονοπύρηνο επεξεργαστή). Δεν νομίζω να βγάλω άκρη όμως, πρέπει να είναι καθαρά θέμα του τελειωμένου του Τσακατσούκα και της εταιρείας "του". Μια φορά μπορώ να παίζω τώρα (έστω και στο Medium). Για online, δοκίμασα μερικούς ακόμα αγώνες αλλά τελικά είχε αρκετό lag, αυτοί οι αριθμοί στο πάνω μέρος (ping?) ήταν σταθερά γύρω στο 30-140 πριν την έναρξη και σταθερά 3000+ μετά τη σέντρα (παρά τις 3 πράσινες μπάρες που είχε ο αντίπαλος). Επιπλέον έβρεχε κιόλας, οπότε καταλαβαίνετε τι γινόταν. Απ' ότι έχω καταλάβει πάντως, το πρόβλημα με το lag στο online το έχουν όλοι. Οι δοκιμές θα συνεχιστούν. Θα έπρεπε να μας πληρώνει η Konami για όλο το BETA testing που κάνουμε (ναι ρε, το παιχνίδι είναι ΒΕΤΑ, πάρτε το χαμπάρι σχιστομάτηδες) και όχι να πληρώνουμε για να "παίξουμε" online (μάλλον για να περιμένουμε να βγει κανα patch, ώστε να μπορούμε να παίξουμε online ανθρώπινα). :mad:
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Φίλε nzeppos αν και δεν διάβασα τα προηγούμενα post σου, το πρόβλημά σου είναι ένα. Windows Vista. Η Konami έβγαλε ανακοίνωση ότι το pes2008 δεν υποστηρίζεται επίσημα απο τα Vista. Αν κάποιος έχει vista και παίζει pes 2008 χωρίς προβλήματα ας μας πει. Δοκίμασε να το παίξεις με combatibility mode για xp sp2. Εχει φάει τρελο κράξιμο η κοναμι για αυτό το λόγο, μαζί με όλα τα άλλα προβλήματα που έχει το παιχνίδι. Ρίξτε μια ματια στα forums της konami να δειτε τι γίνεται. Έλεος ρε παίδες,κ μείς που έχουμε vista,τί θα κάνουμε;Δν θα παίξουμε pes;Πιό καλά γλιτώνουμε κ τα εγκεφαλικά.Αν δν λυθεί αυτό τ πρόβλημα τότε,σόρρυ κιολας,αλλα ffs η konamy.... @ nzeppos, εμάς που μας αρέσει βράδυ τί πρέπει να γίνει;Ποπο..Θα περιμένω ακόμα λίγο πριν πάρω το pro2008(άμα τ πάρω δλδ),κ δν συνεχίσω το π*φα!
nzeppos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Konami ρε, εγγύηση. Βάζω να δοκιμάσω το νέο μου κόλπο, να δω τι γίνεται στο online. Κάνω κανονικά create match, βάζω day/fine στο Konami stadium, ξεκινάει ο αγώνας. Ο αντίπαλος κλασικά με 3 πράσινες μπάρες και το "ping" στα 2800-4500 και για τους δυο μας. Παιζόταν βέβαια, οριακά. Χωρίς framedrops, απλώς έχανε ολόκληρα... σετ από καρέ, λόγω του lag. Καλού κακού είχα "ανοίξει" και την πόρτα 5739 στα UDP (την default) ενώ είχα απενεργοποιήσει και το upnp (το έχω κλειστό και στο router γιατί δεν το εμπιστεύομαι καθόλου). Γύρω στο 85' έφαγα και ένα disconnect και καλό Πάσχα. Όχι ότι μπορούσα να παίξω σοβαρά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το ότι είχα lag και στα δύο ημίχρονα και φαντάζομαι το ίδιο και ο αντίπαλος, άρα πλέον δεν ισχύει η παλιά λογική "στο 1vs1 o host εναλλάσσεται ανα ημίχρονο". Πρέπει σε όλη τη διάρκεια πλέον host να είναι ο server της Konami (τρομάρα του!) Θα δείξει αν τελικά είναι καλό ή κακό αυτό. Άλλωστε θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι κάποια στιγμή (σύντομα!) θα φτιαχτεί το πρόβλημα του lag, δεν είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια πράγματα σε παιχνίδι τόσο μεγάλης κυκλοφορίας, είναι ντροπή.
adi32 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 αυτοι οι αριθμοι ping? και τα 1 2 στο online δεν μπορουν να εξαφανιστουν ? τα μενου του online ετσι θα μεινουν ή προκειται να αλλαξουν? δε θα υπαρχουν rooms servers κτλ? τα μενου γενικα ειναι τραγικα σε σχεση με περυσι
nzeppos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Όντως, τα rooms είναι απαράδεκτο να μην υπάρχουν. Ούτε το PES4 δεν είχε τόσο αισχρό online.
adi32 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 το μονο καλο ειναι οτι παιζεις κανα 5λεπτο σε ενα παιχνιδι παρωδια και μετα διακοπτεται και φαινεσαι να κερδισες με 3-0 !
nzeppos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Εγώ πάλι έπαιζα χθες το βράδυ και είχα ΚΑΙ το lag ΚΑΙ τα framedrops. Σε κάποια φάση το σκορ ήταν 6-0 γιατί ο άλλος είχε βάλει... 20λεπτα, ξέρω 'γω τι διάολο είχε βάλει. Οπότε άρχισα τις βουτιές και τα φάουλ, έμεινα με 6 παίχτες και το σφύριξε. Και έχασα μόνο με 3-0, επιτυχία!
frou-frou Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μπράβο κάτι είναι και αυτό από ττον διασυρμό. Χαχαχα.
AGGANIS13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Καλα εγω γιατι δεν μπορω να παιξω online? Οσες προσπαθειες και αν εχω κανει, τιποτα.... Μου λεει συνεχεια.... "Could not access due to another user. Failed to conect with opponent" Τι γινεται? Οι sever δουλευουν? Ουτε μια φορα δεν εχω παιξει online.
dslakias Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Παίζω PEs 2008 με ενα gamepad logic3 jp274.Σε ένα λεπτό μέσα στο game για 5-10 sec αποκρίνεται το gamepad για τα υπόλοιπα sec 50-55 είναι νεκρό , δεν αποκρίνεται καθόλου και κολάει το menu και οι παίκτες μέσα στο γήπεδο πηγαίνουν σε συγκεκριμένη κατέυθυνση μέσα στο γήπεδο.Νόμιζα ήταν problem του gamepad αλλά μετά δοκίμασα να παίξω με το πληκτρολόγιο .Έχει καθυστέρηση απόκρισης περίπου 10-15 sec.Απλά δεν παίζεται το παιχνίδι.Στα μενού με το πληκτρολόγιο πατάω μία φορά το βελάκι και εκείνο κινήται 2 3 η 4 φορές και όχι 1. Καμιά ιδέα για το τί φταίει? Παίζω το παιχνίδι σε medium quality και το παίζει σχετικά άνετα .Δεν είναι ότι δεν το αντέχει το pc πχ.
berny Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 re pedia eipame exoun provlima oi servers..tha vgei patch apo tin konami mesa stin vdomada...
aleilo03 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Eγω παιδες επαιξα 4-5 καλα οnline μεχρι στιγμης με 2 ελληνες και 2 ιταλους..Η ταχυτητα μου ειναι 1024..Κατι αλλες αποπειρες που εκανα εφαγαν οι αντιπαλοι DC εω κατα τη διαρκεια οι παιχτες κανανε οτι ναναι απο το τρελο lag..Για καλο και για κακο ηδη εκανα αιτηση για αναβαθμιση στην ταχυτητα εως 10Mbps ωστε να εχω το κεφαλι μου ησυχο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.