Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 7 (2008)

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλλον αδικα το αγορασα για το online

αν δεν φτιαξει αργοτερα καηκαμε

με forthnet2play και η μπαλα εξαφανιζεται και εμφανιζεται οποτε θελει το ιδιο και οι παικτες

Καλα δε ντρεπονται λιγο ????

Μετα τους φταει η πειρατεια

ΑΙΣΧΟΣ

• Απαντ. 801
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά, τι γίνεται πια με τα dc? Πήρα 5 νίκες χάρη σε dc και μία ήττα. Ακόμα δεν έχω σταυρώσει ολοκληρωμένο παιχνίδι...

Δημοσ.
Παδιά εμένα στο βιντεάκι που έχει στην αρχή,ο ήχος "σπάει" κάθε λίγο και λιγάκι,σαν να κολλάει.Γιατί γίνεται αυτο?

Ρε παιδιά ξέρει κανείς τίποτα για αυτό?

Δημοσ.
α, οκ...

εντάξει έχουν πρόβλημα οι servers τους, αναμένεται σε καμμιά εβδομάδα να διορθωθεί...

To patch θα βγεί σε ένα χρόνο και θα λέγεται pes2009 :lol:

Δημοσ.

ti taxitita prepei na xoume gia na trexei kala sto network re seis???

ta noumerakia panw sto kentro pou bgazei ti akribws einai otan paizeis network??? to lag sou??? h kati allo?? an kserei kapoios as pei ti einai!!!

Δημοσ.

hahahaaah isos to kalhtero sxolio pou diavasa mexri twra.

kai kati akoma dystixws kako neo gi aytous pou paizoun me keyboard.

Epishmh apantish apo KONAMI

Dear customer,

Thank you very much for contacting the Konami customer support team.

Regrettably there is no possibility to use the space bar with PES 2008.

We can't say at this point of time if this will be changed.

Thank you very much for your understanding,

Your Konami Support Team

Konami Digital Entertainment GmbH

Berner Str. 103-105

60437 Frankfurt am Main

Germany

Local Court of Frankfurt am Main: HRB Nr. 24990 Managing Director: Kunio Neo, Kazumi Kitaue

Δημοσ.

Mην λες τέτοια και αρχίζω να κλαίω τα 45? από τώρα... Έλεος,άμα δεν μπορεί να παιχτεί παιχνίδι online...

Πάντως, το ότι τα 5/6 dc τα έφαγαν οι άλλοι και πήρα τις νίκες πώς το εξηγείτε? Κ..οφαρδία?

Δημοσ.

Δεν μπορώ να πιστέψω το θράσος της KONAMI! Τα έχω πάρει στο κρανίο και έχω μετανιώσει απίστευτα που πήγα και αγόρασα το PES6. Για το καινούργιο δεν το συζητώ. Δεν το αγοράζω ούτε με σφαίρες.

Δημοσ.

Κάποιο παλικάρι, πολύ ευγενικά, ρώτησε πιο πάνω για τα specs του PC μου. Ορίστε:

• AMD 64 X2 3800 σε M/B Asus A8v (via K8T800Pro)
  • 2 x 1GB PC3200 Kingston (dual channel)
  • HIS Excalibur ATI Radeon X800 XL AGP ICEQII 256MB DDR3
  • 2 x 200GB Maxtor-κάτι, 7200rpm σε raid-0.
  • Creative Audigy 4 (την οποια επιτέλους έκανα να δουλεύει στα Vista χωρίς pops, scratches και crackles στο ήχο, θρίαμβος!)
  • Vista 32bit, με όλα τα hotfixes/updates, συν τις τελευταίες εκδόσεις στους drivers όλων των περιφερειακών (εκτός από το BIOS, χμ χμ, να το κάνω κι αυτό μήπως...)

Δοκίμασα ολικό defrag, δοκίμασα να κλείσω keyboards/ποντίκια/χειριστήρια/κάρτες δικτύου/κάρτες ήχου, γενικά οτιδήποτε θα μπορούσε να προκαλεί το πρόβλημα. Ξαναπέρασα χθες από την αρχή τους 7.10 catalyst. Έκλεισα το superfetching και το indexing των Vista. Τσέκαρα τι υπηρεσίες και εφαρμογές τρέχουν, καθώς και το CPU usage όταν παίζω και αρχίζει να σέρνεται. Οι θερμοκρασίες είναι σε συνηθισμένα επίπεδα. Όλα φαίνονται φυσιολογικά. Δεν έχω πρόβλημα σε άλλα παιχνίδια (αν και γενικά με τα Vista η συνολική απόδοση στα παιχνίδια είναι σαφώς χειρότερη σε σχέση με τα ΧΡ).

Δεν υπάρχει τίποτα overclocked, δεν έχουν πειραχθεί οι χρονισμοί στις μνήμες, οι ρυθμίσεις στο BIOS είναι οι προβλεπόμενες (άντε μόνο το AGP fast write έβαλα στο ΟΝ, αλλά και στο OFF πάλι τα ίδια κάνει), οι ρυθμίσεις στον Catalyst Control Center είναι οι "φυσιολογικές" (έχω κάνει κι εκεί δοκιμές). Το PC γενικά δεν έχει προβλήματα σταθερότητας με μπλε οθόνες και άλλα (εξαιρετικά σπάνια να κάνει κανα restart από μόνο του).

Θα καταλάβαινα να μου έλεγε κάποιος "το PC σου δεν είναι ό,τι πιο high end υπάρχει και δεν σηκώνει το παιχνίδι". Αλλά το θέμα είναι ότι το παιχνίδι άλλες φορές παίζει τσίτα και άλλες σέρνεται, ακριβώς με τις ίδιες παραμέτρους (μια φορά έπαιξε καλά ακόμα και στο Bernabeu!) Και στο άλλο το PC μου που το δοκίμασα (Athlon XP 3000, 1GB PC3200, Radeon 9800XT, WinXP/SP2 κλπ) μέσες άκρες κάνει τα ίδια, σε οποιαδήποτε ανάλυση.

Άρα θεωρώ ότι κάτι άλλο φταίει. Συνεχίζω τις δοκιμές και φυσικά η τελευταία λύση είναι το format (yuck!), δεν θα με χαλάσει πάρα πολύ, γιατί πάει καιρός από το τελευταίο format, κοντά ενάμισης χρόνος.

Να τα αφήσουμε αυτά τώρα και να κάνω μια πιο σοβαρή ερώτηση. Αυτοί οι αριθμοί που βγάζει στο online, στο πάνω μέρος της οθόνης, τι είναι? Είναι το ping του κάθε παίχτη? Γιατί όταν ξεκινάει ο αγώνας οι τιμές είναι μεταξύ 70-140 (έχω conn-x 8192/384 που δουλεύει μια χαρά από κάθε άποψη) και με το που θα γίνει η σέντρα "βαράει" 3500+ και για τους 2 παίκτες (αν και οι πράσινες network μπάρες στο όνομα του αντιπάλου είναι πολλές, συνήθως 3). Ακόμα και με Έλληνες που έπαιξα, πάλι είναι σταθερά πάνω από 3000. Η πλάκα όμως είναι ότι γενικά δεν υπάρχει lag, δεν φαίνεται να υπάρχει σοβαρή καθυστέρηση στο παιχνίδι, απλώς... σέρνεται! Έχει τίγκα framedrops.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...