Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 7 (2008)

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ Nzeppos

Μαν εγω παντως τωρα δεν εχω προβληματα εκτος απο ενα στα 50 παιχνιδια που θα μου βγαλει διαφανες εμφανισεις με μια τυχαια παττερνα.. Η τουλαχιστον δεν εχω διαπιστωσει εγω αν υπαρχει καποια.. Κατα τα αλλα Νo slowdowns ή κατι αλλο.. Και εχω βαλει και το vitality crack παροτι εχω το γνησιο.. Δεν τους στελνεις ενα mail στην Konami να δεις τι θα σου πουν;

• Απαντ. 801
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To mono tropo pou kserw einai me to Daemon tools alla de ginete!!! entwmetaksi ekana register online me to serial twn Seven. de mou bgale tpt lathos de to xe kanei kanenas? eimai toso kwlofardos? :PPPP

Δημοσ.

Παιδια εχω μια απορια και οποιος μπορει ας βοηθησει...Σε ολα τα προ μεχρι τωρα που εχω παιξει στο pc οταν γινονται μακρυνες μπαλιες κανει καπως σαν "νερα" στο κεντρο της οθονης..Αυτο γινοταν και στο παλιο laptop που ειχα αλλα και στο καινουριο pc που εχω...Παιζει κατι με καποια ρυθμιση??

Να πω οτι παντα ειχα τους τελευταιους drivers Της καρτας γραφικων...

Δημοσ.
Ρε σεις πλακα μας κανετε;

eleos μια σελιδα πριν ρωτηθηκε.. Καντε και ενα search ρε παιδια πριν ρωτησετε..

Φιλε μου το εκανα αυτο αλλα ακομα κανει νερα απλα οχι σε τοσο εντονη μορφη και επισης τρωει και καποια κολληματα στις μακρινες μπαλιες...

Δημοσ.

mpika sto network alla kanei oti nanai!!! De katalabainw tpt milame!!! mpainei gkol mpainoun oi paixtes mes ta diktia oloi mazi kai klwtsane ti mpala xaxaaxax. petagontai sto kentro meta i mpala emfanizete opou nanai ktl. 768 taxitita exw de ftanei??? gia auto ta kanei auta? :P thelei mipws kamia rithmish k to router h kati allo??

KATI NOUMERA POU LEEI PANW TI EINAI??? TO LAG SOU??? 300 KAI MOU LEEI GIATI ...

Δημοσ.

oute eseis mporeite na paiksete dld??? eipan tipota gia patch berny???

chat de katalaba ki egw pws kanei... Rs leei... auto einai ena koumpi sto pliktrologio tou xbox nomizw an de kanw lathos....

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρει κανείς πώς μπορώ να το βάλω σε ανάλυση 1680*1050 που είναι η native της οθόνης μου, γιατί απο τα settings μου βγάζει μέχρι 1400*1050. Ποιο αρχείο πρέπει να πειράξω πάλι ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...