seventh_son Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Ε; Πού είναι το πρόβλημα; Βαριέσαι να περιμένεις; Δε θέλεις να σφυράει ο διαιτητής τα φάουλ; Δεν καταλαβαίνω; Στο προηγούμενο αν ήταν ένα φάουλ ξέρω γω σε όχι επικίνδυνη θέση ή όχι τόσο καθοριστικό, απλά σφύραγε και το παιχνίδι συνέχιζε. Τώρα αν γίνει ένα φάουλ το παιχνίδι θα δείς ότι για να ξεκινήσει θα πρέπει να δείξει τον διαιτητή να βάλει τη σφυρίχτρα στο στόμα και μετά να σφυρίξει για να ξεκινήσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Στο προηγούμενο αν ήταν ένα φάουλ ξέρω γω σε όχι επικίνδυνη θέση ή όχι τόσο καθοριστικό, απλά σφύραγε και το παιχνίδι συνέχιζε. Τώρα αν γίνει ένα φάουλ το παιχνίδι θα δείς ότι για να ξεκινήσει θα πρέπει να δείξει τον διαιτητή να βάλει τη σφυρίχτρα στο στόμα και μετά να σφυρίξει για να ξεκινήσει. What are you talking about? Παλιότερα, όταν δινόταν η επιλογή για γρήγορη εκτέλεση φάουλ, έσβηνε η οθόνη και εκτελούνταν σε άλλη χρονική στιγμή (οι παίχτες είχαν γυρίσει πίσω στην άμυνα κτλ). Τώρα, συμβαίνει ακριβώς αυτό που πρέπει, δηλαδή σφυράει ο διαιτητής, ο παίχτης παίρνει την μπάλα και τη στήνει αμέσως (αυτόματα) και το εκτελείς εσύ με τη μία αν θες να παίξεις γρήγορα, χωρίς καμία διακοπή και καθυστέρηση.
Stuff Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 An kai fan tou PES apo to version 4 ..sto 2008 den mou arese katholou to gameplay tou. Mou fenetai tha giriso sto Fifa 08
nzeppos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δεν μιλάει για τις γρήγορες εκτελέσεις φάουλ (αυτό όντως έχει γίνει όπως θα έπρεπε να είναι από την αρχή, γιατί το περσινό μόνο "γρήγορη" εκτέλεση δεν ήταν). Προφανώς λέει για τα φάουλ που γίνονται σε ακίνδυνα σημεία, πχ. έξω από τη δική του περιοχή και τα εκτελεί ένας αμυντικός. Εκεί όντως γίνεται κάτι που δεν συνέβαινε σε παλιότερες εκδόσεις, αντί να αλλάξει η εικόνα και να το εκτελέσουμε αμέσως, πρέπει να περιμένουμε λίγα δευτερόλεπτα για να σφυρίξει ο διαιτητής. Εκνευριστικό μεν αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό, μετά από 3-4 παιχνίδια το είχα συνηθίσει. Επίσης πολύ θετικό είναι το γεγονός ότι η κλασική R1+L1 επιλογή πάσας στα φάουλ δεν γίνεται πλέον σε οποιοδήποτε σημείο του αντίπαλου γηπέδου, αλλά μόνο σε θέσεις κοντά στην εστία. Πιο ρεαλιστικό έτσι.
G_Zisis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Παδιά εμένα στο βιντεάκι που έχει στην αρχή,ο ήχος "σπάει" κάθε λίγο και λιγάκι,σαν να κολλάει.Γιατί γίνεται αυτο? Επίσης στα settings μπορεί κανείς να μου πει τι κάνουν οι τρεις επιλογές "Use frame skipping","Wait for Vsync","Nulify movie playback"? Και κάτι τελευταίο,το game έχει option file?Γιατι εμένα κάθε φορά που μπαίνω στο "press any key" μου λέει να διαλέξω επίπεδο και γενικά οι ρυθμίσεις δεν είναι αποθηκευμένες.
nzeppos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Για το τελευταίο (επειδή το έχω κι εγώ) να παρατηρήσω ότι φαίνεται να γίνεται αν παίζεις με πληκτρολόγιο. Αν χρησιμοποιήσεις joypad τότε οι ρυθμίσεις θα αποθηκεύονται.
G_Zisis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δηλαδή άμα παίζω με πληκτρολόγιο δεν θα αποθηκεύοντια οι ρυθμίσεις?Μπορείς να μου το εξηγήσεις καλύτερα...
nzeppos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Πολύ σωστά το είπες. Τώρα το γιατί γίνεται αυτό, καλύτερα να ρωτήσουμε τον μάστορα τον Τσακατσούκα και το QA της Konami...
Martini Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Emena mou arese para poli molis epeksa to prwto game!!! paei poli kala alla mou kanei kati grammes wres wres. sa na kumatizei kapws se merika shmeia. giati??? dual core exw kai geforce 8600 kai 1 gb ram. ti skata??? auto einai me ta frames pou lete??? xwris to dvd de paizei??? panta to dvd tha bazw??? Se ti dvd to xoun?? dual layer einai?( gia na kanw antigrafo asfaleias kserete MPOREI KAPOIOS AN KSEREI na mou apantisei PLZ??? Twra epaiksa kai ena cup kai se enan agwna apo ena shmeio kai meta etrwge kollima kai phgaine poli arga...
konandrio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Παιζει κανεις σε Τν full hd; με τη αναλυση;
nzeppos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Εδώ δεν μπορούμε να παίξουμε ούτε στη μικρότερη ανάλυση, μ΄ αυτόν τον Π-α-π-ά-ρ-α τον Τσακατσούκα, σε τηλεόραση θα το βάζαμε? Πέθανε ρε καταραμένε, κάνε χαρακίρι, ψόφα επιτέλους. Βγάλε ένα patch και μετά τράβα να σαλτάρεις από κανα γκρεμό στο Φούτζι.
lasop Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Όσο το παίζω τόσο με μαγεύει... Είναι καταπληκτικό! χθες έπαιζα 4ωρες με ενα φιλαράκι μου(2 εμείς σε μια ομαδα με αντιπαλο τον υπολογιστή) και αυτο που διέκρινα είναι ο ενθουσιασμός μου για το καινούριο παιχνίδι, (και που να ανοίξει και ο server για Online). Διάβασα απο κάποιον πως τη μια ο τερματοφυλακας είναι καλός, την άλλη είναι μάπα, τα σουτ πάνε στον αγύριστο ή οι πάσες δεν είναι τόσο καλές πιά.. Για τους τερματοφύλακες και τους λοιπους παίχτες είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην είναι οι ίδιοι όλοι.. Άλλοι θα είναι καλοί άλλοι λιγότεροι, και μη ξεχνάτε όσο καλός και αν είναι ο τερματοφύλακας εξαρτάται και τι επιθετικός θα κάνει το σουτ επάνω του..! Όσο για τις πάσες και τα σουτ που ειναι πιο δύσκολα και άστοχα, εξαρτάταται απο πιο σημείο θα τα βαρέσεις, με τη φορά του σωματός σου, με τι ποδι θα ρίξεις και αν θα σε αφησεί επαρκώς ο αμυντικός. μη τρελαινόμαστε θέλουμε ολοι ρεαλιστικό ποδόσφαιρο και σε κάθε..ρεαλιστικό σουτ στον θεό με κάποιον άσχετο παίχτη ή παίχτη υπο πίεση καθόμαστε και βρίζουμε τη ΚΟΝΑΜΙ. Δηλαδή τι να τα κάνει όλα να πηγαίνουν μέσα απο όποιο σημείο, οποιαδηποτε στιγμή και σε κάθε συγκυρία; έλεος ρε παιδιά μερικούς δεν σας πιάνω με τίποτα! Αυτό που μου άρεσε περισσότερο και διέκρυνα αυτο το σαββατοκύριακο είναι η καταπληκτική άνοδος στο παιχνίδι του υπολογιστή, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι γιατί στην άμυνα δεν με εκπλήσσει που είναι όπως πρέπει. Στην επίθεση λοιπόν είδα φοβερές κινήσεις, ένα-δυο, σουτ στη κίνηση, λόμπα στον τερματοφύλακα, πέρασμα της πάσας κάτω απο τα πόδια του ενος παιχτη του υπολογιστη στον άλλο, προωθημενη με λόμπα, τρίπλες!, ο τέβεζ πέρασε χαλαρά με ένα χορευτικό 3 έλληνες αμυντικούς μου... Είναι πολύ ανταγωνιστικός ο υπολογιστής και πιά δεν μου βγάζει το λάδι να του βάλω γκολ και το ματς να λήξει ή με ΄1-0 με δικο μου γκολ ή 0-0 αλλά έχει σηκώσει κεφάλι ο υπολογιστής και φαντάζομαι στα επόμενα pes θα χρειάζομαι ταχύριθμο σεμινάριο για να το αντιμετωπίζω. Μπράβο ΚΟΝΑΜΙ! Όσον αφορά το fifa, ρε παιδιά το έβαλα στο pc μου πριν καννα μήνα και στο full details κόλαγε σαν διάολος, ενώ με το pro όλα καλά! Επίσης είδας τις κανονικές και κλασσικές σαν αξίες του δημοσίου αυτοματοποιημένες κινήσεις του παιχνιδιού που ναι μεν είναι όμορφες να τις βλέπεις απο την άλλη δεν τις κάνεις εσύ παρά η μηχανή του παιχνιδιού και όπως και να το κάνουμε αυτό δεν ειναι simulation. Άσε που η μπάλα μου φάνηκε μεγαλύτερη απο το κανονικό όταν την είχε ο παίχτης στα πόδια του. καλημέρα
prigipa_m Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.583326 Παιδιά έχω αυτό το GamePad και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω κόλπα παικτών στο παιχνίδι...
CODEC Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Παίδες τελικά βρήκε κανείς λύση για την ενεργοποίηση του spacebar στο keyboard? Πάντα έβαζα το R2 στο space και τώρα @@ δε γίνετε με τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.