Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 7 (2008)

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι άλλο. Ενώ πιάνω κάργα frames γενικά, όταν φτάνω στην περιοχή και μπαίνω μέσα χάνει frames. Με το που βγαίνω από την περιοχή ξαναπιάνει καμιά 60ρα εντελώς ξαφνικά. Δοκίμαζα αρκετές φορές το ίδιο ματς και κάποια στιγμή έπαιξα ένα με το cd μέσα (το οποίο απουσιάζει αυτή τη στιγμή για να ξαναδοκιμάσω) και είδα ότι για ένα ολόκληρο 90λεπτο δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα. Καμιά ιδέα;;;;

• Απαντ. 801
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το παιχνιδάκι τα σπάει... Η ΚΟΝΑΜΙ πάλι έκανε την επληξούλα της με πολλές αλλαγές και στο gameplay και στα γραφικά και στο μενου και στα δικαιώματα ομάδων (εμφανησεις - σωστές μεταγραφές).

Δημοσ.

re paides peite kamia idea...se merika match otan bainw stin perioxi psiloargei...kai sto repaly to idio..alles fores otan paizw einai kurile!(vevaia to provlima me ta replay paramainei) mipws ftaiei kana programma pou afinw anoixto i apla prepei na psaxw ligo tis ru8miseis?kata ta alla den uparxei kapoio prob.

Δημοσ.

Πρέπει να ζορίζεται το μηχάνημά όταν εμφανίζονται στην οθόνη οι φίλαθλοι. Αν βάλεις καμιά χαμηλή κάμερα που δείχνει και λίγο από κερκίδες σου πάει σπαστά; Εγώ πάντως απενεργοποίησα το frame skipping και είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, δεν βλέπω σπασίματα αλλά μια ελάχιστη μείωση της ταχύτητας του παιχνιδιού που σχεδόν περνάει απαρατήρητη. Δύο ερωτήσεις:

1) Ξέρει κανείς αν και πως μπορούμε να απενεργοποιούμε τους φιλάθλους;

και

2) Πως να κάνουμε μαζικό attributes editing στους παίχτες;

Δημοσ.

Κι εγώ είχα σοβαρό πρόβλημα με το παιχνίδι, μέχρι που εγκατέστησα τους τελευταίους drivers γραφικών και όλα πλέον είναι κανονικά. Στα replays καθυστερεί λίγο (χάνει frames) αλλά μικρό το κακό.

Δημοσ.

ναι φιλε! κι εγω με το demo ειχα τρομοκρατηθει,αλλα τωρα εβαλα το full game και μαζι με τον νεο driver,κανενα προβλημα..

Δημοσ.

Βέβαια δεν έχουν βάλει 16:10 αναλογία που είναι τα wide μόνιτορ των υπολογιστών αλλά 16:9 που είναι των τηλεοράσεων. Οπότε έχουμε λίγο stretch....:mad: Ελπίζω να το διορθώσουν αυτό γιατί δεν είναι και πολύ δύσκολο να το κάνουν....

Δημοσ.
άλλο ενα κακό που έχει είναι η κάμερα...ήταν και στο DEMO δυστυχώς..

δοκιμαστε να κάνετε ενα ξαφνικό σουτ και πολλές φορές δεν θα ξέρετε που πήγε η μπάλα..

έβαλα ένα τετοιο στον αδερφό μου και κατάλαβε ότι μπηκε από το replay..

Ισχύει απόλυτα. Στις 4:3 οθόνες φαίνεται ότι συμβαίνει. Τα μακρινά σουτ, δεν τ' ακολουθεί η κάμερα και δεν ξέρεις αν πήγαν άουτ ή στα δίχτυα. Φαίνεται από τους πανηγυρισμούς.

Εγώ έχω τρελά προβλήματα frame rate κατά καιρούς. Ο ήχος επίσης κάνει παράσιτα διαρκώς.

Δημοσ.

είχα ξανακάνει post όταν είχα παίξει το demo όπου είχα πει ότι το παιχνίδι με είχε ψιλοχαλάσει. Έχοντας παίξει λοιπόν την πλήρη έκδοση έχω να πω τα εξης :

1) Καταρχήν σπάζομαι τρελά να διαλέγω exhibition και να βλέπω τα χειριστήρια του xbox όταν διαλέγω controllers. Κύριοι της ΚΟΝΑΜΙ έχω PC, όχι XBOX360 ! Και δεν γουστάρω το ότι αλλάξατε το τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται το χειριστήριο μέσα στα menu (όχι μέσα στο παιχνίδι που τα κουμπιά είναι παραμετροποιήσιμα).

2) Το παιχνίδι έχει γίνει απελπιστικά απαιτητικό. Δεν είναι δυνατόν το PRO το 6 να μου παίζει όλα στο full σε 1280 χ 1024 και να μου παίζει τέλεια και το Pro to 2008 να παίζει με όλα στο full και στα 1024 χ 768 και να πηγαίνει σα κότα όταν είναι πολλοί παίχτες μέσα στην περιοχή. Να πώ ότι είναι κανά super fps ή κανά rally simulator ντάξει, αλλά μιλάμε για ένα ποδοσφαιράκι. Και μη μου πείτε ότι δεν σας ικανοποιούσαν τα γραφικά του patcharismenou Pro 6 με το Evo Patch. Γιατί εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω την κραχτή διαφορά που να δικαιολογεί τη διαφορά στις απαιτήσεις. Έχω σύστημα Athlon 3200, Mobo Abit KN8 SLI, 7900GS με 512 Ram, 2GB Ram 400Mhz σε dual channel, Soundblaster Audigy 4.

3) Δεν είναι δυνατόν να περιμένω να σφυρίξει ο διαιτητής για οποιοδήποτε φάουλ σε οποιοδήποτε σημείο του αγωνιστικού χώρου.

4) Για άλλη μια φορά απογοήτευση όσον αφορά τα δικαιώματα της αγγλικής λίγκας.

Όπως κατάλαβα μάλλον πρόκειται για άλλη μια πρόχειρη μεταφορά από κονσόλα στο PC. Δεν θέλω να πιστεύω ότι το παιχνίδι είναι έτσι και στις κονσόλες. Ίσως το ξαναδοκιμάσω όταν αναβαθμίσω σε καναν dual core se 939, αλλά μέχρι τότε το παιχνιδάκι θα φάει αράχνη. Κρίμα. Έιναι η πρώτη φορά που βγαίνει Pro και δε μου κάνει εντύπωση ή να με πωρώσει για να πάω να κάνω αναβάθμιση.

Δημοσ.
3) Δεν είναι δυνατόν να περιμένω να σφυρίξει ο διαιτητής για οποιοδήποτε φάουλ σε οποιοδήποτε σημείο του αγωνιστικού χώρου.

Ε; Πού είναι το πρόβλημα; Βαριέσαι να περιμένεις; Δε θέλεις να σφυράει ο διαιτητής τα φάουλ; Δεν καταλαβαίνω;

4) Για άλλη μια φορά απογοήτευση όσον αφορά τα δικαιώματα της αγγλικής λίγκας.

Αυτό ΔΕΝ αλλάζει. Τα δικαιώματα τα έχει αποκλειστικά το FIFA. Έχουν κάνει συμφωνία μέχρι το 2009 αν θυμάμαι καλά.

Θυμήσου το του χρόνου και μην ξαναπαραπονεθείς.

Δημοσ.

Κάνα εμπεριστατωμένο παράπονο της προκοπής δεν έχω διαβάσει για το gameplay μέχρι στιγμής. Για όσους έχουν pc που μπορεί να το παίξει και την υπομονή να παίξουν αρκετά παιχνίδια πριν βγάλουν συμπέρασμα (γιατί όπως κάθε χρονιά, ο χρόνος μετράει υπέρ του), θα διαπιστώσουν ότι το gameplay είναι πολύ μπροστά από οτιδήποτε άλλο έχουμε δει μέχρι στιγμής. Σκέτη απόλαυση.

Δημοσ.

emena mou arese para poli molis epeksa to prwto game!!! paei poli kala alla mou kanei kati grammes wres wres. sa na kumatizei kapws se merika shmeia. giati??? dual core exw kai geforce 8600 kai 1 gb ram. ti skata??? auto einai me ta frames pou lete??? xwris to dvd de paizei??? panta to dvd tha bazw???

Se ti dvd to xoun?? dual layer einai?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...