koumos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Kai pws sto kalo ginetai? Otan paw na epileksw sto exhibition mou vgazei mono to gamepad na epileksw. Stis rithmiseis sto settings.exe mporw na allaksw ta koubia tou pliktrologiou alla de mporw na peiraksw auto to XINPUT kai DIRECT INPPUT. Mipos na ksanakanw install to game?
schumacher_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Το play.com το έστειλε την περασμένη Τρίτη αλλά ως φαίνεται τα ταχυδρομεία ρετάρουν λίγο. Στο τέλος θα το καταφέρω και θα δουλέψει το ρημάδι, δεν γλυτώνει. Εγώ παρήγγειλα 2 αντίτυπα του παιχνιδιού και το ένα μου ήρθε χθες, ενώ το άλλο όχι... Πρέπει να ρετάρουν πολύ στο ταχυδρομείο... Πάντως online ακόμα γιοκ, οπότε τσάμπα ήρθε ουσιαστικά...
CloudConnected Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 To interface του έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα... Φέτος, ούτε pes-museum έχει ούτε βάθος στο training...
tonypapadovic Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Κανείς να μου πει καμμιά ιδέα γιατί μου βγάζει insuffficient space for save και ας μην εχω πρόβλημα χώρου;
-WISE- Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Kai pws sto kalo ginetai? Otan paw na epileksw sto exhibition mou vgazei mono to gamepad na epileksw. Stis rithmiseis sto settings.exe mporw na allaksw ta koubia tou pliktrologiou alla de mporw na peiraksw auto to XINPUT kai DIRECT INPPUT. Mipos na ksanakanw install to game? re koumos to idio provlima exw kai gw!!ka8omai me ton aderfo mou me to pou to kanw install,na ton kanw pelati kai tsoup blepw oti den mou xei epilogi gia pliktrologio!!paw sta setting ston fakelo pou einai egkatestimeno to pes kai mou vgazei to idio me sena... re frou-frou esu pws to ekanes??ante pes mas kai xoume 3enerwsei!!
paredrus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Φίλε |WISE| στα settings πρέπει να πας στο Controller και να επιλέξεις το joypad σου σαν Controller 2. To Controller 1 πρέπει να το αφήσεις κενό (για να είναι το πληκτρολόγιο).
-WISE- Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Φίλε |WISE| στα settings πρέπει να πας στο Controller και να επιλέξεις το joypad σου σαν Controller 2. To Controller 1 πρέπει να το αφήσεις κενό (για να είναι το πληκτρολόγιο). paredus eisai apla terastios!!!pws den mou kopse re gmt afou kai sto 6 to idio kaname...
koumos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Paredrus eisai megalos!!Kai gw eimai polu xazos telika!hehe..Epitelous tha paiksw diplo!
konandrio Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Απορω με αυτους που λενε οτι το παιχνιδι μαμαει, εγω εχω ξενερωσει, εχω παιξει καμια 20 ρια παιχνιδια μπας και το συνηθησω ολα τζιφος,σουτ χαλια, πασσες χαλια, κινηση παιχτων χαλια, μονο το interface αξιζει, θα προτιμουσα να ειχαν αλλαξει καποια πραγματα στο 6, προσωπικη μου αποψη ειναι και μερικοι εδω μεσα αφηστε τον κοσμο να κραζει ελευθερα, γιατι το 2009 θα παιζουμε pes3.
PETROS13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 είναι τελείως διαφορετικό από τα προηγούμενα.. σαν να βγήκε από άλλη εταιρεία... οι τερματοφύλακες είναι πότε άριστοι και πότε άστα να πάνε(τότε σου ερχεται να σπάσεις το πληκρολόγιο) οι άμυνες είναι τελείως χάλια... γενικά έχει καλά στοιχεία αλλά και κάποιες ατέλειες που σε ξενερώνουν..
anamenos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Epeidi mou aresei na peirazw... Ena einai to true football sim fetos kai legetai FIFA08 sto XBOX360...
stams13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Εμένα μου φάνηκε μέτριο. Ομολογώ ότι δεν πολυ ασχολήθηκα γιατί είχα δουλειά αλλά σε πρώτη εντύπωση δεν με ενθουσίασε. Ίσως όμως παίζοντας ... Εκτός αυτού θεωρώ απαράδεκτο το ότι έχει τόσο μεγάλες απαιτήσεις από πλευράς υπολογιστή εφόσον ισχύουν όσα έχουν κατά καιρούς αναφερθεί. Υ.Γ. Και σε εμένα "κόλλησε" λίγο όμως στην παρουσίαση και σε replays.
-WISE- Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 sumfwno me ton petro.emena me e3epli3e 8etika pantws... protimw na exei auto to sout para na eisai ligo plagia,na varas kai na pigainei tsouroukia!kai epitelous mporeis na kaneis mia staurwti vre aderfe xwris naxeis ton eto'o i ton henry!to gameplay maresei pio polu apto 6. exei kapoia stoixeia pou to kanoun polu 3exwristo.
PETROS13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 άλλο ενα κακό που έχει είναι η κάμερα...ήταν και στο DEMO δυστυχώς.. δοκιμαστε να κάνετε ενα ξαφνικό σουτ και πολλές φορές δεν θα ξέρετε που πήγε η μπάλα.. έβαλα ένα τετοιο στον αδερφό μου και κατάλαβε ότι μπηκε από το replay..
frou-frou Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Στην wide δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Όσο έχω παίξει δεν το παρατήρησα. Πρώτη φορά ακούω βασικά να μην βλέπεις την μπάλα στην οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.