liopyr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 ρε παιδιά έχω μια ati radeon 9600 και αναγκάζομαι να το παίζω σε low quality (στο medium τρώει κάτι ψιλοκολήματα) δηλαδή τι κάρτα χρειάζομαι για να τρέχει κανoνικά σε medium ή ακόμα και σε high qualityυπόλοιπα specs: celeron 2.80, 1.536 ram, mainboard: asus P5V800-MX μία 1950pro θα δώσει λύση στο πρόβλημά σου... Eρώτηση...Eγκατέστησα το παιχνίδι σε άλλο partition από αυτό που έχω τα win (και άρα αλλο dir από το default). Μου βγάζει insufficient space to save. Γιατί; Έχω περίπου άλλα 180gb ελεύθερα στο partirion αυτό, ενώ σε αυτό των windows έχει άλλα 15. Τι παίζει; Επίσης όταν παίζω αλλά και στα menus βγάζει μια γραμμή που και που σαν να χωρίζει η οθόνη. Μπρούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό; Το μηχάνημα είναι Quad Q6600 με 8600GTS και 2GB Ram, με οθόνη LG 19άρα. η γραμμή φεύγει όταν ενεργοποιήσεις το VSYNC από τα settings στο Χ/programfiles/KONAMI....
tonypapadovic Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 To ενεργοποίησα και έφυγε thanx. Το άλλο με το save έχει ξαναπαρουσιαστεί σε κανέναν;
liopyr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 εκανα edit εχεις δικιο. κι εγώ, δεν χρειάζεται πια! To ενεργοποίησα και έφυγε thanx. Το άλλο με το save έχει ξαναπαρουσιαστεί σε κανέναν; ναι σε κάποιους, όχι σε εμένα... θα σου πρότεινα να το εγκαταστήσεις στο ίδιο partition με αυτό του λειτουργικού τότε. Είναι μεγαλούτσικο, αλλά αξίζει τον κόπο....)
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 έχεις κλείσει antivirus/firewalls, και οτιδήποτε τρέχει πίσω??? Σε 2 PC που το δοκίμασα και μου έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα, το μόνο κοινό τους σημείο που μπορώ να φανταστώ είναι το NOD32 (κατά τ' άλλα είναι εντελώς διαφορετικά μηχανήματα, με διαφορετικά τα πάντα... από λειτουργικό μέχρι driver versions). Δεν δοκίμασα να κλείσω το NOD αλλά θα το κάνω κι αυτό.
tonypapadovic Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Σε μένα με nod παίζει μια χαρά. Θα δοκιμάσω να το εγκαταστήσω αύριο στο ίδιο partition και θα επανέλθω.
liopyr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Σε 2 PC που το δοκίμασα και μου έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα, το μόνο κοινό τους σημείο που μπορώ να φανταστώ είναι το NOD32 (κατά τ' άλλα είναι εντελώς διαφορετικά μηχανήματα, με διαφορετικά τα πάντα... από λειτουργικό μέχρι driver versions). Δεν δοκίμασα να κλείσω το NOD αλλά θα το κάνω κι αυτό. και εγώ με ανοιχτό το NOD το έπαιξα, δεν φταίει αυτό.... εγώ στην θέση σου θα το κατέβαζα/νοίκιαζα από κάπου, και απλά θα έβαζα το γνήσιο serial που έχεις για να μπορείς να κάνεις register online δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο μπορεί να φταίει, μάλλον έχεις πέσει σε ελλατωματικό κομμάτι... edit δεν σου έχει έρθει ακόμα το γνήσιο?
topgunidis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 παιδία αγόρασα το pes αυθεντικό(για anline) για τον φορητό μου(Toshiba a100-906 με dual core 2 1,86,2gb ram, Geforce 7600go, 256 dedicated ram) στην μεγιστη ανάλυση , μου χάνει frames....Αν και πίσω λέει οτι υποστηρίζει την κάρτα γραφικών μου!Μπορεί κάποιος να σκεφτεί κάτι που να φταίει ή τζάμπα έδωσα 40 ευρώ???
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Το play.com το έστειλε την περασμένη Τρίτη αλλά ως φαίνεται τα ταχυδρομεία ρετάρουν λίγο. Στο τέλος θα το καταφέρω και θα δουλέψει το ρημάδι, δεν γλυτώνει.
tonypapadovic Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Και στο partition οτυ σκληρού να το βάλω πάλι το ίδιο μου λέει. insufficient space to save Any Ideas?
frou-frou Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Nzeppos είσαι ο μόνος που έχει τόσα προβλήματα. Εδώ έχω κάνει άπειρα διπλά με κολλητούς από προχτές, και τα έχουμε παίξει με τον ρεαλισμό του και την ταχύτητα εναλλαγής των φάσεων καθώς και το καλύτερο gameplay του. Όλοι συμφωνούνε ότι είναι πολύ καλύτερο από το Pro 6.
koumos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Na ksanarotisw egw kati re guys? Katafere kaneis na to paiksei diplo me gamepad kai plliktrologio?? Mipos thelei 2 gamepad's gia na paiksei diplo? I den paizei katholou?
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Από όσα έχω διαβάσει σε διάφορα fora ανά την υφήλιο, πολύ αμφιβάλλω ότι είμαι ο μόνος που έχει τόσα προβλήματα. To gameplay κι εγώ συμφωνώ ότι είναι καλύτερο από του 6 αλλά αυτή η "ταχύτητα εναλλαγής των φάσεων" μάλλον αρνητική είναι παρά θετική. Για κάποιο λόγο γκρινιάζει σχεδόν όλος ο κόσμος (εδώ και μήνες) για την αφύσικη ταχύτητα του παιχνιδιού.
Dreamstorm Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 ένα option file για τα ονόματα: English: Updated names for PES 2008 for: - Germany, Wales and Saudi Arabia. - Premier League teams. - Stadiums. - Lavezzi. http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=14412
frou-frou Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Na ksanarotisw egw kati re guys? Katafere kaneis na to paiksei diplo me gamepad kai plliktrologio?? Mipos thelei 2 gamepad's gia na paiksei diplo? I den paizei katholou? Μια χαρούλα παίζει. Όλα τα διπλά τα έπαιξα με πληκτρολόγιο και xbox360 gamepad.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.