konandrio Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Ειναι τοσο καλοι οι προγραμματιστες τις ΚΟΝΑΜΙ που δεν γνωριζουν τα vista, το αυτοματο σβησιμο οθονης λειτουργει ενω τρεχει το παιχνιδι.
drafex Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Βρε παιδια, συγγνωμη κιολας αλλα δεν υπαρχει το 2nd leg match που υπηρχε στο pes6? Με εχει ξενερωσει πολυ αυτο...
tsakonas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 sto master league uparxei... oso gia ta problems...logiko einai afou mia zwi kanoun port...siga mi ftiaksoun to game na pezei sto pc
CloudConnected Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Αρκετά ρεαλιστικό, αλλά μου κούρασε τα μάτια. Επίσης το έχω στο top player και στο πρώτο παιχνίδι μου κέρδισα με 4-1 (Τσεχία-Ουκρανία) Μήπως το παραέκαναν εύκολο??? Να μην πω πόσο ξενέρωσα που δεν έχουν ανοίξει ακόμα τους servers για online...
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Ειναι τοσο καλοι οι προγραμματιστες τις ΚΟΝΑΜΙ που δεν γνωριζουν τα vista, το αυτοματο σβησιμο οθονης λειτουργει ενω τρεχει το παιχνιδι. Αυτό γινόταν ΚΑΙ στο PES6. Η Konami είναι από τις λίγες σταθερές αξίες στην εποχή μας.
koumos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Na sas rotisw re paidia...Mporei kapoios na paiksei diplo me gamepad kai pliktrologio....Exw ena gamepad tis Logitech (chillstream). To energopoiw apo to settings.exe kai ola kala. Otan paw na epileksw omades se ena filiko px mou vgazei mono to gamepad..De mporw na paiksw diplo...Kaneis kamia idea??
c0nFuSeR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 ρε παιδια προσπαθησα να κανω Ιnstall με αγορασμενο το παιχνιδι και μου βγαλε ενα σφαλμα στη μέση της εγκαταστασης και την διεκοψα. οταν πηγα να το ξανακανω εγκατασταση δε μπορουσα γιατι μου εβγαλε ενα σφαλμα με .dll κτλ. ξερετε τι παιζει? εχει κανεις να μου δωσει το .reg file tou? (να το κανει extract απο την registry.) το θελω γιατι μεσα στο dvd υπαρχει ενας φακελος που εχει τα αρχεια αποσυμπιεσμενα οπου χρειαζετε το παιχνιδι για να παιξει. εκανα copy/paste τα αρχεια στο program files αλλα χρειαζετε να το γραψω και στην registry. μπορει καποιος να το στειλει να δω αν θα δουλεψει?
liopyr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 ρε παιδια προσπαθησα να κανω Ιnstall με αγορασμενο το παιχνιδι και μου βγαλε ενα σφαλμα στη μέση της εγκαταστασης και την διεκοψα. οταν πηγα να το ξανακανω εγκατασταση δε μπορουσα γιατι μου εβγαλε ενα σφαλμα με .dll κτλ. ξερετε τι παιζει? εχει κανεις να μου δωσει το .reg file tou? (να το κανει extract απο την registry.) το θελω γιατι μεσα στο dvd υπαρχει ενας φακελος που εχει τα αρχεια αποσυμπιεσμενα οπου χρειαζετε το παιχνιδι για να παιξει. εκανα copy/paste τα αρχεια στο program files αλλα χρειαζετε να το γραψω και στην registry. μπορει καποιος να το στειλει να δω αν θα δουλεψει? καλύτερα δοκιμασέ το σε άλλο partition/λειτουργικό.. (αν έχεις)... αν δεν, ξύλωσε από την registry οτιδήποτε έχει σχέση με το παιχνίδι και ξαναδοκίμασε. επίσης, αν στο έχει περασμένο στο add/remove programs, δοκίμασε κάνα προγραμματάκι τύπου ''total uninstaller'' για να τα ξυλώσει όλα μόνο του. το να το περάσεις μόνος σου στην registry νομίζω πως δεν θα έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας...
liopyr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Μετά από μπόλικα ματσάκια πάντως το παιχνίδι μου άφησε πολύ καλύτερες εντυπώσεις από το demo, με το οποίο είχα τρομάξει λίγο... Η ταχύτητά του βελτιώθηκε αισθητά, σε σχέση με το demo πάντα, και οι πάσσες έγιναν πολύ πιο ρεαλιστικές. Στο demo έμοιαζε λίγο με κούτσουρο η μπάλα... Λίγο πολύ, έχουν ειπωθεί όλες οι απόψεις για το παιχνίδι, καλές και κακές, οπότε δεν μπαίνω στον κόπο να το κρίνω/κατακρίνω (και) εγώ. Θα σταθώ στον τομέα των Bugs που έχουν πολλοί πρόβλημα, και θα πω με ευτυχία με εξαίρεση το ότι δεν με αφήνει να σηκώσω 1280/1024 (όπως το demo), δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. 'Εχω παίξει exhibition, με ίδια settings, έχω βγει από το menu, εχω ξαναρχίσει exhibition με ίδια settings, και κανένα πρόβλημα. (έκανα και το πείραμα Real-Barca στο Bernabeu). Έπαιξα 5-6 παιχίδια Master League, χωρίς κανένα Bug, αλλά με πικρία είδα πως δεν έχουν βελτιωθεί καθόλου οι δυνατότητες/επιλογές στα μεταγραφικά και στα manager-ίστικα ... Υπάρχουν ακριβώς τα ίδια πράγματα, σε διαφορετικό menu. Επίσης δεν έχω πρόβλημα ούτε στα settings και στο ''σώσιμό'' τους, μια χαρά κρατάει τις ρυθμίσεις. Με λίγα λόγια, το προφανές συμπέρασμα είναι ότι όσοι έχετε πρόβλημα, για αρχή δοκιμάστε να κλείσετε ότι τρέχει στο background, μην τυχόν κάνει conflict με κάποιο άλλο πρόγραμμα...
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Έννοια σου και έχουμε δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα, μέχρι και σε άλλα PC το έβαλα και τα ίδια κάνει. Περιμένω το original (ακόμα). Στο μεταξύ όμως δεν κάθομαι, του δίνω και καταλαβαίνει στο 360, αν κι εκεί ακόμα έχει κάποια ιδιαίτερα εκνευριστικά "προβλήματα". Π.χ. το ότι μερικές φορές αποφασίζει κάποιος επιθετικός να κάνει κατεβασιά και μας βγαίνει η ψυχή να τον σταματήσουμε, το τζαρτζάρισμα πλέον δεν δουλεύει όπως παλιά και δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στον επιθετικό. Ίσως περισσότερο απ' όσο θα 'πρεπε.
liopyr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 έχεις κλείσει antivirus/firewalls, και οτιδήποτε τρέχει πίσω???
infe Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 ρε παιδιά έχω μια ati radeon 9600 και αναγκάζομαι να το παίζω σε low quality (στο medium τρώει κάτι ψιλοκολήματα) δηλαδή τι κάρτα χρειάζομαι για να τρέχει κανoνικά σε medium ή ακόμα και σε high quality υπόλοιπα specs: celeron 2.80, 1.536 ram, mainboard: asus P5V800-MX
tonypapadovic Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Eρώτηση... Eγκατέστησα το παιχνίδι σε άλλο partition από αυτό που έχω τα win (και άρα αλλο dir από το default). Μου βγάζει insufficient space to save. Γιατί; Έχω περίπου άλλα 180gb ελεύθερα στο partirion αυτό, ενώ σε αυτό των windows έχει άλλα 15. Τι παίζει; Επίσης όταν παίζω αλλά και στα menus βγάζει μια γραμμή που και που σαν να χωρίζει η οθόνη. Μπρούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό; Το μηχάνημα είναι Quad Q6600 με 8600GTS και 2GB Ram, με οθόνη LG 19άρα.
tacuma Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Παιδια πηρα το pro 2008. παω να το εγκαταστησω αλλα μου ζηταει registration code, πως μπορω να βρω το registration code??Δεν το βρiσκω στο κουτι. Ας μου στειλει καποιος pm αν ξερει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.