Chaos3X Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Παίδες καλημέρα. Μπορεί κάποιος να μου πεί στις ρυθμίσεις για PC οι επιλογές "use frame skiping", "wait for V-sync" και "nulify movie playback" τι είναι??? Επίσης παίζοντας λίγο με τις ρυθμίσεις είδα ότι ΄ταν τα είχα όλα ενεργοποιημένα μου έκανε κάτι σπασίματα στο replay και πιο σπάνια σε άσχετες φάσεις αλλά όταν τα απενεργοποίησα και κράτησα μόνο το "wait for V-sync" το παιχνίδι έπαιζε μια χαρά. Μιά άλλη απορία έχει να κάνει με το σήμα. Πιο συγκεκριμένα όταν επιλέγω 16:9 (παίζω σε 32'' wide tv) με wide κάμερα οι παίχτες φαίνονται μικροσκοπικοί και λες και είναι τραβηγμένοι αλλά όταν βάζω σήμα 4:3 τα πράγματα φτιάχνουν αρκετά. Ξέρει κανένας που οφείλεται αυτό? Να σημείώσω ότι το PC με την tv είναι συνδεδεμένα με HD καλώδιο. Συγνώμη για το μεγάλο post αλλά... καταλαβαίνετε.
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Αν σε ενδιαφέρει η έκδοση για PC, θα ήταν ίσως καλύτερα να έγραφες στο σχετικό thread. Εν πάσει περιπτώσει, η επιλογή "use frame skipping" θα σου φανεί χρήσιμη αν το PC σου "σηκώνει" άνετα το pro και δεν κολλάει πουθενά (ούτε καν στο bernabeu!). Αν την απενεργοποιήσεις τότε ίσως δεις το παιχνίδι να πηγαίνει πιο αργά (δηλ. να έχει την ταχύτητα που θα έπρεπε να είχε αν τα κριάρια στην Konami ήξεραν να προγραμματίζουν). Αν όμως το PC δεν σηκώνει το Big Bug (βλ. PES2008), τότε απλώς θα έχεις slowdowns αντί για framedrops. Αφού λες ότι σου δουλεύει καλύτερα τώρα, άστο έτσι και μην το πεις ούτε του παπά. Το "wait for v-sync" ενεργοποιεί τον κάθετο συγχρονισμό της κάρτας γραφικών. Το αιώνιο πρόβλημα του PES στα PC. Μόνο που φέτος το tearing (που παρατηρείται αν είναι απενεργοποιημένο το v-sync) φτιάχνει μόνο από την επιλογή των settings και όχι από τα control panel της ίδιας της κάρτας γραφικών (τουλάχιστον στην ΑΤΙ μου έτσι λειτουργεί). Το "nullify movie playback" έχω την εντύπωση ότι έχει να κάνει με το video της εισαγωγής.
Arioch79 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Εγώ πάντως γράφτηκα κανονικά. Και επίσης, δεν μου ζήτησε πουθενά να "πάρω" password. Το μόνο που ζητάει είναι το serial number του παιχνιδιού. Το password που αναφέρει το επιλέγεις εσύ (όπως π.χ. κάνεις όταν γράφεσαι σε ένα forum ή σε μία υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), καθώς και το hint για να το ανακτήσεις σε περίπτωση που το ξεχάσεις.
lasop Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Καλημέρα, χθες παρατήρησα το μοναδικό πράγμα που με ξένισε στο pes2008, Στα τελευταια 2-3 pro μαζευόμαστε με τα φιλαράκια μου 3-4 άτομα, παίζουμε κύπελλο με τις δικες μας ομαδες και αλλες 28 του υπολογιστη, συνολο 32. Ε και όταν μια ομάδα απο τις δικές μας πέσει με αντίπαλο την ομάδα του υπολογιστη, ο φίλος μου παίζει με την ομάδα του και όλοι εμείς παίζουμε με την ομάδα του υπολογιστη, δηλαδη 1 εναντίον 3... Χθές παρατήρησα οτι δεν γίνεται αυτό και δεν μου άρεσε καθόλου, δεν μπορούσαμε να επιλέξουμε την αντίπαλη ομάδα του υπολγιστή, παρα μόνο του φίλου μας, παρατήρησε κανείς κάτι τέτοιο ή κάποια λύση γραμμένη σε κάποιο forum? ελπίζω να ξεκλειδώσει κάπως στο μέλλον...
antreaslam Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 το καινούργιο iss, είναι αισθητά πιο ρεαλιστικό, σε κίνηση παιχτών και μπάλας. Η έκδοση που έχω εγώ, δεν έχει μετάδοση αγώνα βέβαια, αλλά δεν το θεωρώ πρόβλημα, καθώς πολλές φορές δε λέει κάτι το ιδιαίτερο έτσι κ αλλιώς. Περιμένω τα πατσάκια που θα κυκλοφορήσουν, για βελτιώσεις! (Εντυπώσεις: Πιο "εύκολο" το γκολ από κόρνερ και από σέντρα γενικότερα, πιο δύσκολο το πλασέ στο τετ α τετ, και το σουτ εκτος περιοχής, πιο ρεαλιστικό το ένα-δύο, περισσότερη σημασία στο τζαρτζάρισμα του αμυντικού για κλέψιμο μπάλας, αρκετά καλό το πλεονέκτημα, και αρκετά ρεαλιστικός ο χειρισμός του κοντρόλ)
TRIPIOS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 o moxlos sto pes3 eine ligo gtp i mou fenete?? ego pantos den mporousa na pekso pro
serafeim Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Τι γινετε με τους servers για το online? Προχτες που το πηρα εμπαινα κανονικα , τωρα μου βγαζει το εξης μηνημα "An error has occured" . Αν ξερει κανεις κατι ας ποσταρει
littlelouievegos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Τι γινετε με τους servers για το online? Προχτες που το πηρα εμπαινα κανονικα , τωρα μου βγαζει το εξης μηνημα "An error has occured" . Αν ξερει κανεις κατι ας ποσταρει Εχει ειπωθει και το γραφει και σαν msg οταν βαζεις το online για πρωτη φορα, γινονται εργασιες στους servers που θα κρατησουν λιγο καιρο ακομα και καποιες ωρες η προσβαση ειναι αδυνατη..
serafeim Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Εχει ειπωθει και το γραφει και σαν msg οταν βαζεις το online για πρωτη φορα, γινονται εργασιες στους servers που θα κρατησουν λιγο καιρο ακομα και καποιες ωρες η προσβαση ειναι αδυνατη.. Το ξερω οτι ειπωθηκε τις προηγουμενες μερες αλλα πιστευα επειδη σημερα ειναι η επισημη μερα κυκλοφοριας του παιχνιδιου πως θα ηταν ετοιμοι οι servers:cry:
konandrio Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδια γιατι κανω 2 δευτερολεπτα για να παω απο την μια περιοχη στην αλλη? ειναι turbo οι παιχτες¨?
kerk1978 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 exw kanei install to pes2008 kai ksekinaw kanontas diplo click sto oikonidio....ksekinaei na fortonei kai grafei to pes2008 katw deksia me tis fisalides deixnontas oti fortonei,meta mou deixnei klasika to sima tis KONAMI kai afou sbisei to sima tis konami....menei mia mayri othoni kai kolaei ekei,den deixnei tipota parakatw:shock: !exw ksenerosei trela giati to perimena pws kai pws!!!!mporei na me boithisei kapios?apoti eida kai se ena allo forum kapios eixe paromio problima(ipopsin pws exw poli kalo pc me karta 8600GT)
lasop Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 φίλε kerk1978 έχεις δοκιμάσει να κατεβάσεις του νέους οδηγούς για direct X και της Nvidia? Λογικά κάτι τέτοιο πρέπει να φταίει γιατί κολλάει το παιχνίδι τη στιγμη που μπαίνει το βιντεάκι της εισαγωγής. Με τη κάρτα που έχεις δεν θα έχεις πρόβλημα, εγώ με 8600 που έχω μου παίζει άνετα σε full details και 1024χ768 ανάλυση και συγχρόνως έχω ανοιχτο το photoshop και το dreamweaver. Επίσης έχω 2 Gb RAM και pentium 3,4Ghz στο συστημά μου, δηλαδή δεν είναι το πιο σούπερ μηχάνημα. Πάντως για τον φόβο των Ιουδαίων κοίτα μήπως έχεις λίγο χώρο στο σκληρό σου δίσκο ή κάτι παρόμοιο, ποτέ δεν ξέρεις απο που θα στη "φέρει" η τεχνολογία.. Για ψάξτο λίγο παραπάνω και πες μας αν τα κατάφερες.
marantonis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 εχω nvidia geforce 7400 go με 1GB Ram. Και κολαει λιγο αλλα μονο στα cutscenes. Μηπως φταινει τιποτα αλλο ή ειναι φυσιολογικο?
littlelouievegos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Νομιζω οτι οντως το χουμε παραχεσει λιγο ειδικα με την PC version που απο την στιγμη που υπαρχει και εχει την καινουργια μηχανη γραφικων δεν ασχολουμαι καθολου με τις εκδοσεις για τις κονσολες.. Ενταξει δεν ειναι και η επιτομη του τεραστιου ποδοσφαιρακιου και ουτε αυτο που μας εταζε ο Τσακατσουκα boy αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλο.. Το μεγαλο προβλημα ειναι οτι θελει δυνατο μηχανημα για να τρεξει καλα, χωρις ταυτοχρονα να εχει και τα απιστευτα γραφικα δειγμα για αλλη μια φορα της ανικανοτητας των προγραμματιστων της εταιριας αυτης.. Κατα τα αλλα κατι αποψεις τυπου ειναι τρομερα γρηγορο, κατι χαλια κινησεις παικτων που ακουω, κατι χαλια σουτ/σεντρες/τακλιν κλπ κλπ ειναι για μενα ιστοριες για αγριους.. Μεχρι και για τις φατσες των παικτων ακουσα δλδ οτι ειναι χαλια ελεος δλδ, που βλεπεις το φιφα σε αυτο τον τομεα και κανεις quiz για να καταλαβεις ποιος ειναι ο παικτης.. Το gameplay ειναι αρκετα καλο, ειναι μια ιδεα πιο γρηγορο απο το περσινο αλλα προς εκπληξη μου (γιατι σiχαινομαι τα γρηγορα arcadeish pes τυπου ps2) δεν επηρεαζει το gameplay.. Και αυτο γιατι ειναι πιο ομαλη η κινηση των παικτων και πιο ρεαλιστικη.. Ειναι αρκετα βελτιωμενο στους περισσοτερους τομεις σε σχεση με τον προκατοχο του,εχει σαφως πιο καλο A.I και μεγαλυτερη ποικιλια φασεων και κινησεων.. Ειπαμε και εγω παιζω φιφα ειναι πολυ καλο ποδοσφαιρακι και αυτο φετος τρομερη βελτιωση και μου αρεσει που υπαρχει ανταγωνισμος.. Οχι ομως να λεμε το fifa αψογο σε ολους τους τομεις σχεδον και να βγαζουμε το pes αχρηστο... Παρατηρω δλδ μια ελαφροτητα στην κριτικη του fifa επειδη ηταν το outsider και μια εντονη και πολλες φορες αδικαιολογητη κριτικη στο pes επειδη ειναι χρονια τωρα το καλυτερο ποδοσφαιρακι.. Λιγο πιο εγκρατεις αποψεις δεν κανουν κακο αυτο θελω να πω, παιξτε στο κατω κατω οτι αρεσει στον καθενα αλλα μην ακουω και οτι μαλ.. κατεβει στο κεφαλι του καθενος χωρις καν να εχει παιξει το παιχνιδι αρκετες φορες για να βγαλει ασφαλη συμπερασματα.. Εδω καποιοι το κριτικαρουν και λενε γιατι βαλανε αυτο και εκεινο και μου κανει το ταδε προβλημα γαμ.. την Κοναμι κλπ κλπ και δεν εχουν ψαξει καν τα settings και τις ρυθμισεις του παιχνιδιου.. Απλα δλδ να πουμε μια αποψη και εμεις και οποιον παρει ο χαρος.. Να χαιρομαστε που φετος για πρωτη φορα υπαρχει τετοιος ανταγωνισμος αναμεσα σε 2 ποδοσφαιρακια γιατι αυτο μονο σε καλο μπορει να βγει.. Πιο σκληρος προγραμματισμος απο τις εταιρειες για να εχουμε ακομα καλυτερα προιοντα στο μελλον και οχι τις ετοιμες λυσεις της Κοναμι, που ως τωρα δεν ειχε αντιπαλο.. Παμε ενα στοιχημα οτι μετα απο αυτο που ειδε η Κοναμι φετος με το φιφα και την απηχηση που ειχε (γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν περιμενανε τετοια βελτιωση σε σχεση με το περσινο προιον της ΕΑ)εβαλε την ουρα στα σκελια και του χρονου θα βγαλει ενα πολυ πιο ωριμο προιον; Η οτι η EA εχει μαθει να ακουει τι θελει ο end user πλεον και διορθωνει καθε χρονο αναλογα το προιον της; Χαλαρα λοιπον ας λεει ο καθενας την αποψη του αλλα plz επειδη floodaρετε το τοπικ με καθε λογης μαλακιες.. Οταν καποιος λεει κατι να το εχει ψαξει λιγο οχι να κανει βιαστικη κριτικη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.