Arioch79 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Καλά τα super γραφικά, αλλά δυστυχώς από το 3 (που ήταν το πρώτο που βγήκε σε PC) πάμε κάθε χρόνο και χειρότερα σε gameplay. Κατά τη γνώμη μου το ανώτερο μέχρι στιγμής είναι το τέσσερα. Ενθαρρυντικό για μένα είναι το ότι οι δημιουργοί του παιχνιδιού ανέφεραν ότι το ΑΙ των παικτών που κινούνται off the ball θα είναι πολύ ανώτερο. Άντε να δούμε, γιατί στο 6 ειδικά οι παίκτες που δεν ελέγχεις κινούνται πιο ηλίθια κι απ' το kick off 2 (κυριολεκτώ). Τι να πρωτοθυμηθούμε, το ανύπαρκτο offside trap, τα half που κάθονται και χαζεύουν τον back να τους προσπερνά αντί να πεταχτούν στην επίθεση, τους κεντρικούς αμυντικούς που πέφτουν σαν ζώα πάνω σε αυτόν που έρχεται από πλάγια με τη μπάλα αντί να φυλάνε τους κεντρικούς επιθετικούς? Το γενικά ΤΕΛΕΙΩΣ scripted στυλ του παιχνιδιού, αναφορικά με τις κινήσεις και την απόδοση των παιχτών μέσα στο γήπεδο (καταλαβαίνεις ότι θα φας γκολ με το που θα δεις τις δυο τρεις πρώτες εξωπραγματικές πάσες ή κόντρες που θα κερδίσει ο αντίπαλος), τα σουτ, τα γκολ που πλέον έχουν γίνει πιο προβλέψιμα κι από το FIFA 2001? (τότε σούταρε ο επιθετικός, το έπιανε ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ ο τερματοφύλακας αλλά όχι σταθερά κι ο επιθετικός τελείωνε το έργο του, τώρα ανεβαίνεις με τον πλάγιο επιθετικό παράλληλα στη γραμμή του άουτ, λίγο πριν το δοκάρι βγάζεις κάθετη πάσα στον κεντρικό επιθετικό που είναι ΠΑΝΤΑ αμαρκάριστος και γκολ). Τεσπά, παραλήρημα, το ξέρω, αλλά τα θυμήθηκα πάλι και συγχίστηκα. Ας ελπίσουμε για κάτι ΠΟΛΥ καλύτερο με την καινούργια προσπάθεια της ΚΟΝΑΜΙ. Πιστεύω να ακούστηκαν μέχρι την Ιαπωνία τα καμπανάκια μετά από τη μαζική αυτομόληση των απανταχού gamers προς FIFA μεριά. (εγώ βέβαια για να πω την αμαρτία μου ακόμα PRO παίζω, καλά να πάθω λοιπόν).
-WISE- Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Μία από τα ίδια....δν μ άρεσε σχεδόν καθόλου....και έχω να παίξω pro από τν Οκτώβρι '06...μόνο fifa 07 παίζω,που το έχω βρει πολύ ανώτερο από το pro6,δυστυχώς. Για να δούμε το νέο pes πώς θα είναι...:neutral: file kai mena to pro6 me 3enerwse... ti vriskw me fifa 07 kai fifa champions league... elpizw to pro na einai toso kalo oso akoume...alliws den peirazei!thank god for fifa!!lol
kaiowas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Κατά τη γνώμη μου το ανώτερο μέχρι στιγμής είναι το τέσσερα. Συμφωνω 100%
pusher Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Υπάρχει καμιά ιδέα για τις προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματος;
avraam5 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 αυτος στο screenshot δεν ειναι ο Christiano Ronaldo. ειναι ο διδυμος αδελφος του ο χοντρος. κοιταξτε κοιλια που του εκαναν.
adi32 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 τα γραφικα δε με νοιαζουν σχεδον καθολου και το αν εχει ωραιους αστυφυλακες το gameplay μετραει σε αυτα τα παιχνιδια το 6 offline δε μου αρεσε αλλα online ειναι τρελλα
greekboy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Exei bgei hdh h to we kai to patch opote mporoume na poume oti to game kata kapoio tropo exei kykloforhsei (an o theios sou einai kalos) milas gia to Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008?an nai epeidi dn exei bgei,mipos ine kamia palioteri patched ekdosi?
schumacher_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 έχετε καμιά ιδέα πότε θα κυκλοφορήσει? 26/10/2007
velissarios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Winning Eleven Proevolution Soccer Brazukas Champions League 2007 Είναι το όνομα της πιο δυνατής έκδοσης του PES 2007 (κατά την ταπινή μου κρίση).. Απλά δεν παίζεται. Μπαίνει γκολ και ο εκφωνιτής ξεχνάει να σταματήσει να φωνάζει γκοοοολ!! Πολλά γκάζια και γρήγορες εναλλαγές της μπάλας συνθέτουν το σκηνικό της Βραζιλιάνικης έκδοσης του περίφημου παιχνιδιού. Το μόνο πακέτο στην υπόθεση είναι η γλώσσα! Αν θυμάστε που είναι οι επιλογέςστα μενού μπορούμε να ξεκινήσουμε...και να μη σταματήσουμε!!
Nitrous18 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Winning Eleven Proevolution Soccer Brazukas Champions League 2007 Είναι το όνομα της πιο δυνατής έκδοσης του PES 2007 (κατά την ταπινή μου κρίση).. Απλά δεν παίζεται. Μπαίνει γκολ και ο εκφωνιτής ξεχνάει να σταματήσει να φωνάζει γκοοοολ!! Πολλά γκάζια και γρήγορες εναλλαγές της μπάλας συνθέτουν το σκηνικό της Βραζιλιάνικης έκδοσης του περίφημου παιχνιδιού. Το μόνο πακέτο στην υπόθεση είναι η γλώσσα! Αν θυμάστε που είναι οι επιλογέςστα μενού μπορούμε να ξεκινήσουμε...και να μη σταματήσουμε!! exei kai tis kainourgies metagrafes?? exei kai europaikes omades?
maurisio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 egw eida to episimo trailer sto xbox360 kala milame epatha th plaka mou katarxas exeis teleies triples exei olozontanous panygirismous sto kosmo kapoia stigmh molis mpei goal deixnei kanonikes fatses edeixne ena papou ena paidi dipla afisteta xamos deixnei ton proponith na panigirizei pernoun synenteyksh typou kai apo grafiko den paizete olozontano ante na doume pote tha kukloforisei
liopyr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 δεν ξέρω κατά πόσο αυτό θα είναι που θα δούμε στα pc, πάντως αν ισχύει είναι λίγο απογοητευτικό... δεν υπάρχει edit mode, έχουν ''ψαλλιδίσει'' τις επιλογές στο online, τα γραφικά του δεν δείχνουν καμμία σημαντική πρόοδο, και ελπίζω το video αυτό να είναι ανακριβές, καθώς το menu του παιχνιδιού είναι σαν το 6 ! καμμία σχέση με τα screenshots που έχουμε δει.. ο τίτλος παραπλανεί, μάλλον το we είναι... :/ @edit: τώρα που το βλέπω καλύτερα, μάλλον φάρσα είναι το video, έχουν πάρει το 6, λίγο photoshop λίγο μοντάζ, και να το κακόβουλο video... ποιοί μλκ κάθονται και τα φτιάχνουν ρε γμτ? δεν έχουν με τι να ασχοληθουν?
papadakn Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό που δείχνεις έχει κυκλοφορήσεις εδώ και ένα εξάμηνο και είναι το pro6. ΔΕΝ είναι το pro7 ή όπως αλλιώς θα λέγεται που θα κυκλοφορήσεις τον Οκτώβρη.
tsakonas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 to WE10 einai to telefteo kai exei 2-3 vdomades pou vgike peripou J-League Winning Eleven
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.