topgunidis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 dll load error, μετα απο ακυρωση εγκαταστασης,τωρα παω να το εγαταστησω παλι και μου βγαζει αυτο το σφαλμα, το παιχνιδι ειναι γνησιο. δοκίμασε να καθαρίσεις registry με το ccleaner ή με το registry mechanic. Η κάνε επαναφορά στο πιο πρόσφατο αρχείο της επαναφοράς συστήματος.
kirileman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 +100000000000. Αυτο δεν συμβαινει μονο στο pes, συμβαινει παντου, και τo εχω βαρεθει αντε τωρα ολοι γιναμε κριτικοι της κακιας ωρας μη χεσω. (τα χω παρει που χασαμε και απο τη real...) Πολλά χρόνια υπάρχει αυτή η ιστορία...
daysleeper Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 αν ψαξετε στα κατα τόπους forums για το pes θα βρείτε fix για το θέμα της ανάλυσης καθώς και πολλά άλλα..!απλά με λίγα λόγια δεν μπορούμε να κρίνουμε ένα παιχνίδι στη 2η μόλις μέρα κυκλοφορίας του με ένα παιχνίδι που το φάγαμε στη μάπα 1 χρόνο και το ξέρουμε σαν τις τρύπιες μας τις κάλτσες. 'Η αν τελικά το κρίνετε να το κάνετε με αξιοκρατικά κριτήρια και όχι σαν να σας έχει σκοτώσει τη μάνα, να το μηδενίζετε εντελώς γιατί έτσι αδικείτε το γούστο και τον εαυτό σας. Τέλος πάντων, σόρρυ koulouri για τις λιγοστές τελείες αλλά τα είχα πάρει όταν έγραφα το προηγούμενο post και πάλι καλά που θυμήθηκα να πατήσω το κουμπί της "Υποβολής" ! τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς και στον marantonis που με χαρά βλέπω πως υπάρχουν και άλλοι που έχουν αγανακτήσει με τέτοιες αντιδράσεις..! Τέλος τα λόγια τώρα, πάμε για μπάλα! αν ψαξετε στα κατα τόπους forums για το pes θα βρείτε fix για το θέμα της ανάλυσης καθώς και πολλά άλλα..! ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ??
marantonis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Γιατί όλοι θεωρούν τους εαυτούς αντικειμενικούς, δεν μπορώ να το καταλάβω. Ειδικά σ' ένα παιχνίδι όπως το PES, όπου ο καθένας παίζει με το προσωπικό του στυλ, είναι λογικό ένα νέο gameplay πάντα να φαίνεται μάπα σε κάποιους και τέλειο σε κάποιους άλλους, ανάλογα με το στυλ του καθενός. Ξεκολλήστε λίγο και σκεφτείτε ότι πολύ απλά το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει τόσο χώρο και τόσο ανοιχτό gameplay, που θα δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις. Το gameplay του pes, καθε χρονο θελει λιγο καιρο για να το συνηθισεις. btw, Αν δεν κανω λαθος, μολις μπαινει γκολ, ο διαιτητης σφηριζει για την σεντρα αμεσως μολις η μπαλα περναει την γραμμη του τερματος. Θα ηταν καλο να διορθωθει γιατι ειναι ολιγον ενοχλητικο. και κατι αλλο: η βουτια πως γινεται?
TH_boy_20 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 ρε παιδια πως κανω obtain password για να παιξω online το pro evolution 2008(εχω το αυθεντικο)?
nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Όπως έχουμε πει και πιο πάνω, η βουτιά γίνεται με τα L1+L2+R1 ενώ το τράβηγμα φανέλας με τα L2+R1 ή με το R1+X.
kirileman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Τι πρόβλημα υπάρχει με την ανάλυση; Δεν έχω παρατηρήσει κάτι.
Eki_13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Edw einai to fix gia to provlima me tin analisi stis widescreen othones! >http://rapidshare.com/files/65171017/PES_2008_Final_Widescreen_Resolution_fixes.rar
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Το gameplay του pes, καθε χρονο θελει λιγο καιρο για να το συνηθισεις. Γι' αυτό το λόγο, το περισσότερο άδικο το έχουν αυτοί που κρίνουν αρνητικά από τον πρώτο μήνα (δε συζητάω γι' αυτούς που κρίνουν από την πρώτη βδομάδα, πόσο μάλλον μερικοί από την πρώτη μέρα )
konandrio Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 δοκίμασε να καθαρίσεις registry με το ccleaner ή με το registry mechanic.Η κάνε επαναφορά στο πιο πρόσφατο αρχείο της επαναφοράς συστήματος. Τιποτα, με βλεπω να κανω format για να παιξω pro γαμ.. την καντεμια μου.
TH_boy_20 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 ρε παιδια καποιος που να μπορει να με βοηθησει εχω φαει ολο το κοσμο σε ποιο site κανω registration για να παρω password. Εγω πηγαινω στο μενου του παιχνιδιου στο network βαζω το registation code και μου ζηταει password απο που παιρνω το password? οταν βαζω δικο μου password και μετα παταω enter αλλα μου λεει κατι για invalid password.
TH_boy_20 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 ρε παιδια καποιος που να μπορει να με βοηθησει εχω φαει ολο το κοσμο σε ποιο site κανω registration για να παρω password. Εγω πηγαινω στο μενου του παιχνιδιου στο network βαζω το registation code και μου ζηταει password απο που παιρνω το password? οταν βαζω δικο μου password και μετα παταω enter αλλα μου λεει κατι για invalid password. Μηπως το online δεν λειτουργει ακομα?
privateer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Βάλε την 2η επιλογή στο network. Ανοίγει τον PS3 browser και απο εκει κάνεις register φτιαχνοντας και password
TH_boy_20 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 βασικα για pc ενδιαφερομαι,αλλα ενταξει το βρηκα στο φεκελο του παιχνιδιου βρηκα ενα html που λεει user registration μαλλον εκει παω και παιρνω password μεχρι στιγμης μου λεει οτι ο server θα ανοιξει την δευτερα μεχρι τοτε practice. Παντως ευχαριστω πολυ privater να'σε καλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.