adi32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Πήγαινε στις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου. Εμένα δεν παίζει σε stereo, δεν παίζει σε 5.1, μόνο σε 4.1. Ο Χριστος και Αποστολος Γκλετσος !!!! εχεις δικιο Παντως το gameplay εχει βελτιωθει Οι πασες στον κενο χωρο ειναι πολυ καλυτερες Τα γραφικα στο medium ειναι αισχος Τα χορταρια ειναι αισχος (σαν το εμπριμε σεντονι της γιαγιας ειναι)
TH_boy_20 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 παιδια σκεφτομαι να το παρω για πρωτη φορα αυθεντικο πρωτον γιατι πιστευω οτι ειναι μακραν το καλυτερο pro που εχει γινει ποτε και δευτερον γιατι θελω να παιζω online. Επειδη δεν εχω ξαναπαιξει online το pro μπορει καποιος να που πως παιζεται δηλ ειναι παιχνιδια 1vs1 η μπορω να παιξω πρωταθληματακια με ομιλους. Αν ναι μπορω στο ομιλο να διαλεξω δυο ομαδες μια για μενα και μια για ενα φιλο ας πουμε...
nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Το δυστύχημα βέβαια είναι ότι πολύς κόσμος (μαζί κι εγώ) δεν μπορούμε καν να επιλέξουμε High detail, ένεκα SM3.0 (οι παλιές ati δεν το υποστηρίζουν). Δεν λέω ότι φταίει η Konami γι' αυτό, αλλά βρε παιδιά, ας έπαιζε τουλάχιστον στο Medium, έλεος.
kirileman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Ο Χριστος και Αποστολος Γκλετσος !!!!εχεις δικιο Σε άλλον ανήκουν τα εύσημα φίλε μου
Dark-Shadow Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά μια noob ερώτηση, στα controll options πως θα αλλάξω την πασα απ' το κουμπί W στο κουμπί S??? Ευχαριστώ!!!
nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Πάτα με το ποντίκι πάνω στο κουμπί που σε ενδιαφέρει και θα σε ρωτήσει τι θέλεις να αντιστοιχίσεις σ' αυτό. Όλα αυτά από το settings.exe του παιχνιδιού.
nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Από http://www.soccergaming.tv/showthread.php?p=2425130 man this is just stupid, i have changed the game settings in my pes 2008, made my face, played 5 games in ML and then i restarted my PC. Now every time i start the game my settings dissapears. what to do? i saved my settings from in game "save data" bla bla but every time i restart my PC my settings are gone so i have to start everything all over and is very frustrating. anybody else has this problem? sorry again for my english, hope you understood what i was trying to say. cheers! Πάνω που νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος...
CODEC Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Και κάτι άλλο πολύ συματικό για όσους παιζουν με keyboard.To spacebar πως στον π....ο το ενεργοποιόυμε????$%@!%$@#!!!! Στο ps6 έπαιζε ενα τρικ για να το ενεργοποιήσεις το οποίο στο 2008 τώρα δε πιάνει ¨(. Έχει κανείς καμιά ιδεα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Πήρα μια απάντηση στο soccergaming.tv σχετικά με το bug των settings. I have found the solution to "not saving settings, faces etc" on other forum: you must have a controller (gamepad) and you must set it in Settings as controller 1. then start the game and is all there. Ό,τι και να πω για την Konami είναι πραγματικά λίγο. Είχα δει ότι όντως έκανε save και autoload όταν είχα συνδέσει μια... τιμονιέρα πάνω στο pc, αλλά δεν πήγε το μυαλό μου. Ήμαρτον πια! Αν είχε λίγο τσίπα και φιλότιμο ο Τσακατσούκας θα είχε κάνει ήδη χαρακίρι. Αλλά δεν έχει! Οπότε θα πρέπει να πάρουμε άλλα μέτρα...
Sed22 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδια pes shop δεν εχει ε?Ουτε cup callery?Eγω δεν τα εχω βρει αυτα
DIL Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 KANA SOBARO PATCH EXEI BREI KANEIS , OXI TO ELLHNIKO POU EXOUN FTIAXEI TA 16 PITSIRIKIA KAI PERNEIS TON GAVRO KAI TON PAO KAI PERNEIS TSOU LOU KANA ALLO SOBARO EXEI BREI KANEIS???
EKTELESTES Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 παιδια σκεφτομαι να το παρω για πρωτη φορα αυθεντικο πρωτον γιατι πιστευω οτι ειναι μακραν το καλυτερο pro που εχει γινει ποτε και δευτερον γιατι θελω να παιζω online.Επειδη δεν εχω ξαναπαιξει online το pro μπορει καποιος να που πως παιζεται δηλ ειναι παιχνιδια 1vs1 η μπορω να παιξω πρωταθληματακια με ομιλους. Αν ναι μπορω στο ομιλο να διαλεξω δυο ομαδες μια για μενα και μια για ενα φιλο ας πουμε... :lol: :lol: Τι παίρνεις και δε μας δίνεις? Εκτός αν δεν έχεις παίξει ποτέ άλλο προ, γιατί αυτό είναι απο τα χειρότερα που έχουν βγει ποτέ.
frou-frou Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Αυτό που έχω προσέξει σε αυτό το Pro είναι ότι έχει καλύτερο gameplay από τα προηγούμενα και θα σας πώ που το βασίζω αυτό. Πιστεύω ότι κάνεις ακριβώς αυτό που θέλεις, κάτι που πραγματικά δεν γινόταν σε παλαιότερα Pro, κάτι ψιλοπροβλήματα σε πασούλες που είχαν τα παλιά Pro που δεν την έδινε εκεί που ήθελες έχουν εξαλειφθεί. Eπίσης μεγάλη βελτίωση στις σέντρες που επιτέλους μπορείς να υπολογίσεις πολύ καλύτερα από πρίν. Τέλος ένα πολύ θετικό γεγονός είναι οι βελτιωμένες εκτελέσεις των φάουλ και των κόρνερ, που επίσης υπολογίζεις καλύτερα(άσχετα αν δεν έχει αλλάξει το σύστημα εκτέλεσης,πχ με μπάρες σταυρούς,τόξα κτλ). Αυτά τα ολίγα από το gameplay. Aπό άψοψη γραφικών είναι ακόμα old gen αλλά ελπίζουμε σε κάτι πολύ καλύτερο την νέα χρονιά.(τα patch δεν μπορούν να κάνουν και πολλά γιατί δεν μπορούν να αλλάξουν την μηχανή παραγωγής γραφικών απλά πασαλείματα) ++ Διαιτητές που δεν χαρίζουν κάστανα.
christos_75 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 με διαφορα το χειροτερο pes που εχω δει....ΑΙΣΧΟΣ!! Λες και παιζω παιχνιδι προγουμενης δεκαετιας. Για όσους δεν το εχουν παρει ΜΑΚΡΙΑ!!! Ας μείνουν με το περσινο καλυτερα. Πεταμενα λεφτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.