kdiamant Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Καλησπέρα και απο εμένα! Έπαιξα το PES 2008 στο PS2. Ωραίο σχεδόν όσο το προηγούμενο δηλαδή πολύ μικρές αλλαγές και μη σημαντικές τουλάχιστιν για το PS2. Με χάλασε κάτι πσιλοασήμαντο πώς δεν πήραν τα δικαιώματα από όλες τις ομάδες τις μεγάλες π.χ. Manchester United και δεν έχουν τη φανέλα της κανονικα με χορηγούς, σήμα ομάδας κτλ....Anyway μια ερώτηση έχει καταλάβει κάποιος στο PS2 αυτή τη λειτουργία όπου το παιχνίδι θα προσαρμοζότανε στο game του κάθε χρήστη; Καλό Game!
frou-frou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Eγώ μιάμισι μέρα που το παίζω δεν μου έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα ή κόλλημα, και πίστεψε με έχω παίξει πάρα πολλά games και διπλά με κολλητό.
littlelouievegos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Λοιπον κατι παιζει με το Bernabeu και την Ρεαλ μαλλον.. Ακομα προσπαθω να δω καποια παττερνα.. Eγώ μιάμισι μέρα που το παίζω δεν μου έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα ή κόλλημα, και πίστεψε με έχω παίξει πάρα πολλά games και διπλά με κολλητό. Κανε μου μια χαρη. Βαλε το παιχνιδι και δοκιμασε να παιξεις μια Real - Barca στο Bernabeu. Μετα βγες τελειως στο αρχικο μενου. Και ξαναβαλε Real - barca bernabeu με ακριβως τις ιδιες εμφανισεις και settings οπως πριν. Προσοχη μην το κανεις μεσα απο το παιχνιδι restart πρεπει να βγεις στο αρχικο μενου και να ξαναεπιλεξεις τα ιδια settings..
serafeim Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δυστυχως απο οτι ειδα περναω τα στοιχεια μου στην ιστοσελιδα και δεν προχωραει ο server to request μου..Μαλλον επειδη η επισημη κυκλοφορια ειναι την παρασκευη το εχουν ακομα απενεργοποιημενο το Οnline.. Θα το τσεκαρω και σε αλλα fora να δω.. Εγώ μέσω του site έχω κάνει register. όταν όμως ανοίγω το παιχνίδι και πάω να παίξω online, κανω login και μου βγάζει ότι η version πρέπει να γίνει update μέσω του site. Πάω στο site να κάνω update και δεν το βρίσκω γιατί η επίσημη κυκλοφορία του είναι στις 26 Αν μπορέσεις να παίξεις online πόσταρε ένα μήνυμα please:cool:
frou-frou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Λοιπον κατι παιζει με το Bernabeu και την Ρεαλ μαλλον.. Ακομα προσπαθω να δω καποια παττερνα.. Κανε μου μια χαρη. Βαλε το παιχνιδι και δοκιμασε να παιξεις μια Real - Barca στο Bernabeu. Μετα βγες τελειως στο αρχικο μενου. Και ξαναβαλε Real - barca bernabeu με ακριβως τις ιδιες εμφανισεις και settings οπως πριν. Προσοχη μην το κανεις μεσα απο το παιχνιδι restart πρεπει να βγεις στο αρχικο μενου και να ξαναεπιλεξεις τα ιδια settings.. Μόλις το έκανα και όλα μια χαρά. Δεν ξέρω μήπως παίζει άλλο πρόβλημα με σένα, πάντως το παιχνίδι δεν φταίει.
GnG Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Μόλις το νοίκιασα.Κάτι τρέχει και δεν διαβάζει το dvd.Πιο είναι το site για registration?
littlelouievegos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Μόλις το έκανα και όλα μια χαρά. Δεν ξέρω μήπως παίζει άλλο πρόβλημα με σένα, πάντως το παιχνίδι δεν φταίει. Μωρε το παιχνιδι φταιει αλλα σε καθενα μπορει να βγαζει διαφορετικα bugs..Και εγω δεν ειχα παρατηρησει τπτ αλλα με το ποστ του Nzeppos ειδα κατι αναλογο και μαλιστα εχω το πρωτοτυπο.. Τελοσπαντων μακαρι να φταιει το δικο μου γιατι αυτο ειναι το πιο ευκολο να αλλαξει,αλλα βλεπω πολλους που εχουν προβλημα..
frou-frou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Σε μένα δόξα τον Θεό δεν έχω δεί ακόμα bug. Eννοείται ότι θα αναφέρω κάτι αμέσως εδώ μόλις <<χτύπα>> ξύλο γίνει κάτι κουλό στο παιχνίδι. Περίμενα να δώ τα προβλήματα που είχα ακούσει για ταχύτητα, slowdowns κολλήματα κτλ αλλά ακόμα τπτ. Αυτά από το μέτωπο του νεόφερτου Pro Evolution Soccer 2008 για Pc.
maouris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 re paidia dld mono me kamia ultra 8a to pezoume to paixnidi kanonika me 16XX x 10XX k full details?ti ginetai edw?8a to kanoune xeirotero apo to dirt dld eleos?me 7900gs 600/800 k c2d 2.7 k 2g 800ares dn 8a to pezei kanonika?
Sed22 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Eγω που εχω 7600gt το εβαλα αρχικα στο high αλλα δεν με επαιρνε.,,και το εχω βαλει τωρα στο low....
littlelouievegos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Τελικα απο οτι βλεπω το προβλημα μου ειναι μονο στο Ρεαλ Μπαρτσα στο Μπερναμπεου παιζοντας δευτερο ματς απο το κεντρικο μενου με τα ιδια settings.. Weird..
adi32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 μου το εφερε ο θειος μου δωρο αλλα δεν παιζει το commentary ? τι γινεται ? παροτι εβαλα και αγγλικο και ισπανικο δεν μιλαει κανεις μηπως παιζει ρολο που ειχα και το demo εγκατεστημενο? το εβγαλα και το ξαναβαλα αλλα τιποτα
kirileman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Τελικα απο οτι βλεπω το προβλημα μου ειναι μονο στο Ρεαλ Μπαρτσα στο Μπερναμπεου παιζοντας δευτερο ματς απο το κεντρικο μενου με τα ιδια settings.. Weird.. To έκανα αυτό που λες αρκετές φορές. Τίποτα.
kirileman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 μου το εφερε ο θειος μου δωρο αλλα δεν παιζει το commentary ?τι γινεται ? παροτι εβαλα και αγγλικο και ισπανικο δεν μιλαει κανεις μηπως παιζει ρολο που ειχα και το demo εγκατεστημενο? το εβγαλα και το ξαναβαλα αλλα τιποτα Πήγαινε στις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου. Εμένα δεν παίζει σε stereo, δεν παίζει σε 5.1, μόνο σε 4.1.
frou-frou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Τελικα απο οτι βλεπω το προβλημα μου ειναι μονο στο Ρεαλ Μπαρτσα στο Μπερναμπεου παιζοντας δευτερο ματς απο το κεντρικο μενου με τα ιδια settings.. Weird.. Μήπως είσαι οπαδός της Μπαρτσελόνα και σε πήρε χαμπάρι ο υπολογιστής?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.