Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 7 (2008)

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 801
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν αντιλέγω αλλά όταν λες ότι περίμενες περισσότερα απο την KONAMI τότε μιλάς για το παιχνίδι σε σχέση με την EA..

Φιλικά Βασίλης....

Δημοσ.

σήμερα κατέβασα το pes 2008 για να τοδοκιμασω και να το αγοράσω οταν γίνει διαθέσιμο γιατι το online gaming ειναι άλλη φάση. Εντυπώσεις; Καμία σχέση με το demo, με το οποίο αρχικά είχα προβληματιστεί. Πήρα Παναθηναϊκο Ολυμπιακό και το παιχνίδι ήταν αρκετά γρήγορο με σταθερές κινησεις, κα-τα-πλη-κτι-κες παράλληλες σέντρες, τρίπλες εν κινήσει, ένα δύο κλπ. Μέχρι και ο Βύντρα έβγαλε καλή σέντρα :) :)! Τα γραφικά εμφανώς πιο καλά, είδα επιτέλους ονόματα γνήσια στις ελληνικές ομάδες και στην εθνική και ανυπομονώ να βγουν τα patcheς και options files και τότε θα καούμε τελειώς.. Τα σπάει όλα!

ΥΓ: Στο ημίχρονο περίμενα να δω λήψεις της κάμερας απο τον κόσμο και έδειξε ένα ξανθό μωράκι ντυμένο στα πράσινα.. άλλο πράγμα!!! :)

Άσχετο βέβαια με το game play και τα ΑΙ κλπ αλλα και η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και τον πρωταθλητή.

Επίσης δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα και το pc μου δεν ειναι και το πιο κορυφαίο.

με 1024χ768 ανάλυση και high details δεν ειχα ουτε ενα κολλημα ενω οι adboards δουλευουν μια χαρα.

το pc mou einai P4 στα 3.4GHz, 2 Ghz μνήμη DDR 400, Νvidia 8600.

Το ίδιο σύστημα με το fifa κολλαγε εκτός του ότι με ξενέρωσε απίστευτα το παιχνίδι γιατί το gameplay εχει να αλλάξει απο το 1996.

Τεσ πα, αυτα, περιμένω να σχολάσω για να παω να το μαμίσω με τα φιλαράκια μου.. κρίμα που τελείωσε και ο...μπάφος... ;)!

Δημοσ.
Δεν αντιλέγω αλλά όταν λες ότι περίμενες περισσότερα απο την KONAMI τότε μιλάς για το παιχνίδι σε σχέση με την EA..

Φιλικά Βασίλης....

Αυτό είναι κοινώς παραδεκτό από τους gamers ολόκληρου του πλανήτη ότι περιμέναν next-gen έκδοση στο Pro και όχι απλά αυτό το μικρό update των γραφικών.

Είμαστε πολλοί απαιτητικοί γιατί μας έχει καλομάθει η Κonami με τον εκπληκτικό ρεαλισμό που έχει το Pro.

Μάλλον το πήρες στραβά φίλε.

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω τι θα πει next-gen. Αφού το gameplay αναβαθμίστηκε σημαντικά, τι άλλο θέλετε; Εγώ δε θέλω να το πειράξουν πολύ, γιατί το βρίσκω εξαιρετικό.

Αν θα ήθελα να αλλάξει κάτι πολύ, είναι ν' αναβαθμιστούν ML mode, μεταγραφές και τέτοια πράγματα (να γίνει ΚΑΙ λίγο manager το παιχνίδι). Το gameplay άμα αλλάξει πολύ, πιστεύω ότι θα με χαλάσει.

Δημοσ.
Αυτό είναι κοινώς παραδεκτό από τους gamers ολόκληρου του πλανήτη ότι περιμέναν next-gen έκδοση στο Pro και όχι απλά αυτό το μικρό update των γραφικών.

Είμαστε πολλοί απαιτητικοί γιατί μας έχει καλομάθει η Κonami με τον εκπληκτικό ρεαλισμό που έχει το Pro.

Μάλλον το πήρες στραβά φίλε.

Δεν πήρα τίποτα στραβά απλά βαρέθηκα τις συγκρίσεις....

Δημοσ.

Με το cr@ck των Vitality παίζω από την πρώτη στιγμή που το δοκίμασα. Είτε αυτό, είτε των FLT το ίδιο πράγμα κάνει, άρχισα να βαριέμαι. Όπως είπα και πριν, θα περιμένω να μου έρθει το original, να δω και μ' αυτό τι κάνει.

Δημοσ.

Εγω παλι θελω help ...

οταν παω να το τρέξω μου βγάζει το εξείς μνμ :

X microsoft visual c++ runtime library

run time error

this aplication has requested the runtime to terminated in a unusual way

plz help mee !! :P

Δημοσ.

Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη και κατά τη γνώμη μου, απαραίτητη. Αν δεν υπήρχε μέτρο σύγκρισης θα είμαστε ακόμα στα φιφα98,99 κλπ. Διαπιστώσαμε τι "τρώγαμε" μόλις γνωρίσαμε το καλύτερο. Και φέτος, λοιπόν είμαι και γω της άποψης που γράφτηκε πιο πριν και που, αν θυμάμαι καλά, ισχύει εδώ και χρόνια. Fifa>γραφικά, ήχος, animations. Pro>gameplay, χειρισμός. Τι είναι πιο εύκολο να βελτιωθεί και σε τι βαθμό; Ο χρόνος δείχνει και θα δείξει. Τα πολύ μέτρια γραφικά του pro ή το "ρηχό" gameplay του Fifa; ...Και όπως έλεγα και πριν χρόνια, προτιμώ να παίζω στο pro με wireframe μοντέλα παιχτών χωρίς υφές αποτελούμενα από 10 πολύγωνα σε ένα μόνο γήπεδο, χωρίς ήχο, θεατές, cut-scenes και μόνο 2 ομάδες σε ασπρόμαυρη οθόνη, παρά το οποιοδήποτε FIFA! Γιατί πάνω απ'όλα με ενδιαφέρει Η ΜΠΑΛΑ. :)

Δημοσ.

Λοιπόν....δυστυχώς το παιχνιδάκι είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση της χρονιάς για μένα. Άλλο ένα άθλιο πορτ...

Animation μάπα, AI χάλια....ήμαρτον. Σε 1280χ1024, ΑΑ/ΑF και σταθερά 60fps παίζει χάλια. Λες και έχεις μαριονέτες και τις κουνάς, σα τα παλιά φίφα το κατάντησαν.

Δημοσ.

Παιδιά γίνεται να απενεργοποιήσω στο Logitech dual action στο dpad τις διαγωνιες κατευθύνσεις; Εϊναι πολύ σπαστικό, γιατί συνέχεια αντί να πάει ευθεία, πατιούνται και πάει διαγώνια

Δημοσ.

Η Δυνατότητα να εισάγεις την εικόνα του προσώπου σου μάλλον είναι καινούργιο.

Χαρακτηριστικά βλέπουμε την εικόνα του Designer Shingo "Seabass" Takatsuka

πνευματικό πατέρα του Pro.

Το μόνο που χρειάζεται είναι μια USB Cam και έχεις την δυνατότητα να βάζεις γκολακια με σέντρες του Galleti. Lol!!

http://www.gamestar.de/_misc/galleries/detail.cfm?pk=52795&fk=1513197##

Δημοσ.
Λοιπόν, μετά από εξαντλητικές δοκιμές, διαπίστωσα ότι πολύ απλά ακόμα και με αυτόν τον τρόπο, παίζει "σωστά" μόνο ένας αγώνας. Δηλαδή αν φορτώσω το παιχνίδι και βάλω να παίξω ένα αγώνα, τότε πάει μια χαρά (ακόμα και στο Bernabeu). Αν κατά τη διάρκεια του αγώνα επιλέξω End Game για να παίξω με άλλες ομάδες στο ίδιο γήπεδο (αλλά δεν βγω στο Top Menu), τότε συνεχίζει να παίζει καλά.

Αλλά αν λήξω τον αγώνα και βγω στο Top Menu και επιλέξω ξανά Exhibition -> ίδίες ομάδες, γήπεδο κλπ. τότε απλώς το παιχνίδι σέρνεται. Στο μόνο που ελπίζω είναι να φταίει το cr@ck, γιατί γίνονται κι άλλα περίεργα, πχ. πρέπει να φορτώνω τις ρυθμίσεις κάθε φορά που "σηκώνω" το Pro, δεν κάνει auto-load και γενικά δεν κρατάει καμία αλλαγή σε κάμερες/ήχους κλπ. από τη στιγμή που θα κλείσω την εφαρμογή.

Άντε να μου έρθει το original να δούμε τι γίνεται τελικά, τι σπάσιμο ρε παιδί μου.

Ωραιος ο Nzeppos που το παρατηρησε σε τοσο συντομο διαστημα.. Γιατι δεν βγαινει καποιος ευκολα απο το ιδιο παιχνιδι στο menu για να παιξει το ιδιο παιχνιδι, με τα ιδια settings..

Λοιπον κατι ειναι seriously messed up με το option file ή τα settings του παιχνιδιου..

Το εβαλα και στα XP γιατι το ειχα στα Vista και δεν εχω περασει ακομα το Vitality fix για να κανω δοκιμες οπως ειναι αυτουσιο..

Αυτο που λες οτι αν βγεις στο κεντρικο μενου και επιλεξεις να παιξεις με τις ιδιες ρυθμισεις παλι το ιδιο game με τις ιδιες ομαδες μου παρουσιαζει και εμενα προβλημα οχι ομως να σερνεται αλλα με graphic glitches..Δεν ισχυει παντα και για ολες τις ομαδες απο οτι ειδα ομως. Iσως μονο με τις αρχικες σου ομαδες που θα πρωτοβαλεις οταν μπεις ??

Απο την αλλη αν καταλαβα καλα και δεν μπερδευτηκα,περιορισα το προβλημα στα settings του παιχνιδιου (οχι τις εμφανισεις αλλα στα menu settings). Αν αλλαξεις ας πουμε μπαλα τοτε τρεχει παλι κανονικα και με τις ιδιες ομαδες ιδιο γηπεδο ιδιες εμφανισεις..

Οπως και να εχει επειδη δεν βλεπω και καποια σιγουρη παττερνα που συμβαινει το προβλημα και επειδη εμενα μου εβγαλε αλλο bug και αλλο στον Nzeppos, το παιχνιδι παιδια ειλικρινα δεν πρεπει να εχει περασει απο σοβαρο beta testing σταδιο με την καμια.. Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα και δεν ξερω και αν μπορουν να διορθωθουν με patch, γιατι καλα να εχει να κανει κατι με το option file και το save, αλλα αν ειναι κατι στον κωδικα που παει στραβα, xes inside polychroni poy den giname eyzoni..

Μιλαμε για καταντια πραγματικα απο ενα ποδοσφαιρακι που υποτιθεται οτι κραταει τα σκηπτρα τοσα χρονια και οι προγραμματιστες του πρεπει να ειναι οι πιο ασοβαροι που υπαρχουν στην developer community.. Ακομα και αυτοι στην nOObisoft καλυτεροι ειναι.. :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...