Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 7 (2008)

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής δεν μπορείς να βάλεις το spacebar. Το παιχνίδι γενικώς είναι ΤΡΑΓΙΚΟ σε θέμα ΑΙ. Γίνεται επίθεση από τα πλάγεια και τρέχω να μαρκάρω τον αντίπαλο παίκτη με την μπάλα. Στην παράλληλη με αυτόν υπάρχει ο τελευταίος μου αμυντικός κι ένας επιθετικός. Καθώς πλησιάζουν στην περιοχή ο τελευταίος μου αμυντικός ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ, αφήνοντας ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κενό στην παράλληλη γραμμή και αυτονόητο ήταν ότι έκανε πάσα ο αντίπαλος και έβαλε goal με τον δεύτερο επιθετικό του. Η τραγικότητα του PES2008 σε όλο της το μεγαλείο. Τώρα που γυρίζει και το έχω στο replay, ποιος ψήνεται για video να δει τα χάλια του;

• Απαντ. 801
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγκατέστησα το full game. Έχω τις εξής παρατηρήσεις:

1) Δεν έχω περιγραφή αγώνα. Προφανώς πρόκειται για bug. Αν πας να πειράξεις κάτι στη σχετική επιλογή, ο σπίκερ λέει μια φράση και τίποτα άλλο. Θα επιχειρήσω να το ξαναεγκαταστήσω μαζί με τις υπόλοιπες γλώσσες γιατί έβαλα μόνο την αγγλική περιγραφή μήπως διορθωθεί.

2) Επειδή μου φαίνεται λίγο γρήγορος ο ρυθμός παιχνιδιού, έκανα αυτό που έχω κάνει και άλλες φορές. Κατέβασα την κατάσταση των παιχτών ι επίπεδο κάτω απο normal. Έτσι και η ταχύτητα έπεσε αλλά και συνολικά όλα μοιάζουν πολύ πιο "ανθρώπινα".

3) Μου τυχαν στο πρώτο ματς κάποιες φάσεις και έπαθα πλάκα. Σέντρα και καθώς η μπάλα ήταν στον αέρα να γίνεται φάουλ του αμυντικού στον επιτιθέμενο, ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα που έτρεξε να την μαζέψει, πάσες με τρόπο που που δεν έχω ξαναδεί και άλλα ωραία. Περισσότερα εν καιρώ. :)

Δημοσ.

Για τον speaker..

Αν έχεις ηχεία Logitech z-5500 να το έχεις στο 6 chanells direkt κι όχι στις άλλες επιλογές.

Το ίδιο έπαθα κι εγώ σήμερα!

Δημοσ.

Ρε παιδια ειναι και λιγο απαιτητικο ομως..Με 7600gt σε high...κολαγε..!χαχα...και μου μοιαζει λιγο στo fifa και μου την δινει!

Δημοσ.
Αν μπορεις πες μας αν παιζει online γιατι προσπαθησα και δεν τα καταρερα:-(

Δυστυχως απο οτι ειδα περναω τα στοιχεια μου στην ιστοσελιδα και δεν προχωραει ο server to request μου..Μαλλον επειδη η επισημη κυκλοφορια ειναι την παρασκευη το εχουν ακομα απενεργοποιημενο το Οnline.. Θα το τσεκαρω και σε αλλα fora να δω..

ρε παιδια ποιο καταστημα το εχει φερει αφου βγαινει την παρασκευη επισημα?

Ε ολο και καποιοι καλοθελητες υπαρχουν παντα δεν το ξερεις; Αρκει να ψαχτεις λιγο ;)

Απο κει και περα στην αρχη γελασα λιγο γιατι με το που βαζω πρωτο παιχνιδι και παει να βαλει την πρωτη cutscene εφαγα ενα κολλημα 15-20 sec.. Και η πρωτη σκεψη που μου ηρθε στο μυαλο ειναι.. "Ε δεν μπορει να κανανε δευτερη χρονια την ιδια μαλακ.. με το copy protection!!" Και ομως το κανανε οι αστειοι.. :lol:

Mε ενα vitality fix ολα οκ..Ηθελα να ηξερα με ενα τοσο εμφανες προβλημα, αληθεια το δοκιμαζουν εστω και μια φορα οι ιδιοι; Δλδ τι αλλο να υποθεσω σε κατι τοσο εξωφθαλμο; Παντως μετα απο το fix το παιχνιδι δεν κανει το παραμικρο κολλημα πουθενα..

Σχετικα με το παιχνιδι οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αρκετα καλες..

Ειναι σιγουρα διαφορετικο στην αισθηση.. Αρκετα.. Η ταχυτητα ειναι σαφως ενα κλικ πιο πανω απο το pes6 αλλα δεν ειναι ενοχλητικη οπως στο demo, και το ιδιο ισχυει και στην κινση του παικτη.. Αρκετα καλο AI απο πλευρας H/Y, και John αυτο που λες ισχυει με ολα τα pes και αντιμετωπιζεται με συστηματα strategy..

Τα γραφικα δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο αλλα σιγουρα με αυτη την engine θα μπορουν να κανουν πολυ περισσοτερα πραγματα απο αυτα που κανανε με την engine του ps2..Περιγραφη αστεια αλλα ενταξει δεν περιμενα τπτ καλυτερο..

Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η για πρωτη φορα εμφανης διαφορα στο sprint των παικτων.. Mου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση αυτο.. Επισης παρατηρησα οτι οντως εχει πιο πολλες κινησεις και γενικα βγαινουν πολλες διαφορετικες φασεις απο οτι στα μεχρι τωρα pes..Το edit mode αρκετα διασκεδαστικο φετος με το Ιmplementation για personal photos..

Αυτα απο μια πρωτη προσωπικη αποψη.. Με τα patch το lod mixer και τα option file θα δουμε σαφως ενα πολυ πιο ομορφο ποδοσφαιρακι.. All in all ειμαι arketa ευχαριστημενος με την PC εκδοση..Σιγουρα τα πραγματα θα μπορουσαν να ειναι πολυ καλυτερα αλλα ειναι καλο.. Πρεπει να δω και το multiplayer βεβαιως για να δω αν θα αποφυγουμε τα περσινα ευτραπελα..

Δημοσ.

Ανεξάρτητα από το τι έγραψα χθες για την PC έκδοση στο αδελφό thread (next gen PES2008), ανακαλώ και τα παίρνω όλα πίσω.

Μετάνιωσα ήδη που το αγόρασα, βρίσκεται στο δρόμο για Ελλάδα από το play.com και με βλέπω να το "σπρώχνω" το συντομότερο δυνατό. Δεν ξέρω αν φταίει η FLT έκδοση που μου έφερε ο θείος, πάντως το παιχνίδι πολύ απλά δεν παίζεται στα περισσότερα εκ των 15 γηπέδων.

Το δοκίμασα σε 2 μηχανήματα, ένα X2 3800, 2GB/266, X800XL/256, Vista32 και σε ένα με XP3000, 1GB/266, 9800XT, XPSP2. Ε, και στα δύο σέρνεται ακριβώς το ίδιο, σε οποιαδήποτε ανάλυση, σε οποιοδήποτε Detail Setting (εκτός του High βέβαια, που δεν μπορώ καν να το επιλέξω λόγω SM3.0).

Μιλάμε για μηχανήματα που σήκωναν άνετα το PES6 σε 1680x1050 με 4xFSAA, 8xAA (τουλάχιστον το πρώτο PC). Εντελώς απαράδεκτο. Στην αρχή νόμισα ότι ήταν θέμα Vista (κλασικά) αλλά από τη στιγμή που το είδα να σέρνεται και στα XP το μόνο που έχω να πω είναι ντροπή στην Konami, κοροϊδία, τίποτα άλλο.

Ψάχνω μπας και βρω καμια λύση αλλά μάλλον χλωμό και φυσικά αποκλείεται να αναβαθμίσω για αυτήν την παπαρδέλα. Ό,τι καλό έχω πει για το PES, το παίρνω πίσω, τέλος. Βλάκα Τσακατσούκα, f@ck and die, που λέμε και στο χωριό μου.

Άσχετο αλλά περιέργως πως, στο ένα PC (ΧΡ) παίζουν κανονικά τα adboards ενώ στο άλλο με τα Vista όχι. Και μιλάμε ότι εγκατέστησα το ίδιο ακριβώς release. Ό,τι να' ναι γίνεται.

Δημοσ.

Χμ..Όχι ότι δεν σου αρέσει αλλά δεν είσαι ικανοποιημένος με τις απαιτήσεις του κάθε συστήματος!!!Δες το και λίγο ρεαλιστικά..Αντί να μιλάς για αναβαθμίσεις που θα τα σκάσεις δεν παίρνεις ενα PS3 με 450Euro και θα έχεις απίστευτα γραφικά.... :-D

Δημοσ.

Αν δεν μου παίζει το crysis να τα χώσω στην crytek για τη μ@λ@κία που έβγαλε; Αυτή η κατάσταση υπάρχει χρόνια. Μήπως το dirt δεν ήταν αναπάντεχα βαρύ; Τεσπα, τι υπολογιστή έχεις nzeppos;

Δημοσ.

Γράφω πιο πάνω τα βασικά specs του κάθε μηχανήματος. Δεν χρειάζεται να πάρω PS3 (και ούτε θα πάρω ποτέ) αφού το παιχνίδι το έχω ήδη και στο 360.

Με κάποιες αλλαγές φάινεται να διορθώνεται κάπως η κατάσταση. Συγκεκριμένα:

1) Στα Vista το έτρεχα με WinXP compatibility mode (λόγω δοκιμών) και όταν το απενεργοποίησα, έφτιαξαν κατ' αρχάς τα adboards (ποιός ξέρει γιατί...).

2) Τα controller settings τα είχα γυρίσει σε XInput (για να δουλεύει με χειριστήρια του 360) επειδή στο DirectInput πήγαινε και καταλάβαινε την... τιμονιέρα (G25) σαν controller, είτε την είχα επιλέξει είτε όχι. Και στα μενού του παιχνιδιου τρελαινόταν. Τώρα που του το γύρισα ξανά στο DirectInput (default επιλογή) και έκανα disable την G25 από το Device Manager, όχι μόνο δεν τρελαίνεται στα μενού, αλλά παίζει μια χαρά ακόμα και το Bernabeu!!!

Ούτε framedrops, ούτε slowdowns, ούτε τίποτα, ακόμα και με την Broadcast κάμερα. Το Bernabeu είναι το κλασικό γήπεδο δοκιμών, ίσως το μόνο που κόλλαγε απίστευτα (10fps) σε κάθε δοκιμή. Κατά πάσα πιθανότητα έφταιγε αυτή η ρύθμιση λοιπόν.

Δοκίμασα να κάνω το ίδιο και στο άλλο PC (το παλιό) και εκεί είχα το πρόβλημα ότι στο DirectInput πάλι κάτι πήγαινε στραβά με τα input devices. Δηλαδή, αν και δεν υπάρχουν game controllers στο pc, φαινόταν να πατιέται "κάτι" στα μενού και στον αγώνα, με αποτέλεσμα ακόμα και το ίδιο το keyboard να έχει πολύ αργή απόκριση (ακόμα και όταν πατάω το Caps Lock αργεί να ανάψει το λαμπάκι. Μέσα στον αγώνα εννοείται, όχι στα Windows). Θα δοκιμάσω να του περάσω drivers κλπ και θα δούμε.

Αν τελικά το bug ήταν αυτό, θα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί το παιχνίδι θα παίζει κομπλέ.

Δημοσ.

Λοιπόν, μετά από εξαντλητικές δοκιμές, διαπίστωσα ότι πολύ απλά ακόμα και με αυτόν τον τρόπο, παίζει "σωστά" μόνο ένας αγώνας. Δηλαδή αν φορτώσω το παιχνίδι και βάλω να παίξω ένα αγώνα, τότε πάει μια χαρά (ακόμα και στο Bernabeu). Αν κατά τη διάρκεια του αγώνα επιλέξω End Game για να παίξω με άλλες ομάδες στο ίδιο γήπεδο (αλλά δεν βγω στο Top Menu), τότε συνεχίζει να παίζει καλά.

Αλλά αν λήξω τον αγώνα και βγω στο Top Menu και επιλέξω ξανά Exhibition -> ίδίες ομάδες, γήπεδο κλπ. τότε απλώς το παιχνίδι σέρνεται. Στο μόνο που ελπίζω είναι να φταίει το cr@ck, γιατί γίνονται κι άλλα περίεργα, πχ. πρέπει να φορτώνω τις ρυθμίσεις κάθε φορά που "σηκώνω" το Pro, δεν κάνει auto-load και γενικά δεν κρατάει καμία αλλαγή σε κάμερες/ήχους κλπ. από τη στιγμή που θα κλείσω την εφαρμογή.

Άντε να μου έρθει το original να δούμε τι γίνεται τελικά, τι σπάσιμο ρε παιδί μου.

(Upgrade δεν πρόκειται να κάνω, που να χτυπιέται κάτω, το έχω τάξει! Μη σώσω να το παίξω ποτέ το ρημάδι! Άπαξ και βγει το Age of Conan την άνοιξη, τότε θα κάνω ολική αναβάθμιση)

Δημοσ.

Εγώ κατέβασα των Fairlight και παίζει μια χαρά με το σύστημα της υπογραφής μου. Πάντως φοβερό το παιχνίδι. Κίνηση και πανυγηρισμοί και αποδοκιμασίες στους φιλάθλους. Φυσική κίνηση των εποπτών στα offside :) Τα σπάει το παιχνίδι

Δημοσ.

Το παιχνίδι παίζει τέλεια και σε μένα παιδιά. Πολύ ρεαλιστικό, ξεφεύγει και άλλο στο gameplay αλλά όπως είπαμε δεν είναι next-gen.

To Fifa08 σε χbox360 είναι έτη φωτός μπροστά στα γραφικά και στο animation, απλά στο gameplay μόνο είναι καλύτερο το Pro.

Περίμενα περισσότερα από την Κοnami φέτος.

Δημοσ.

Ρε παιδιά υπάρχουν δύο ειδών κατηγορίες...Αυτοί που υπσοτηρίζουν το PES και αυτοί που υποστηρίζουν το FIFA και ότι το Fifa είναι έτη μπροστά και το αντίστροφο έχει καταντήσει κουραστικο...Δεν βαρεθήκατε να λέτε τα ίδια....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...