prigipa_m Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Το παιχνίδι είναι ωραίο απο ένα παιχνίδι που έπαιξα!!!Βγαίνουν απίστευτες κάθετες μπαλιές και πιστεύω ότι δεν θα μπαίνουν εύκολα γκολ (μακρινά σουτ) και ξέρετε τι θα ήθελα..?Ελληνική περιγραφή!!!Παιδιά τον Ολυμπιακό που πήρα τα ονόματα τα έχει κανονικά,με τους χορηγούς και με τρεις Ελληνικές Ομάδες!!!
frou-frou Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Σύμφωνα με πολλά άτομα που το έπαιξαν από ξένα sites υπάρχει το εξής πρόβλημα στην έκδοση για Pc. There are missing add-boards. We hope Konami release a patch soon.
JOHNNYHOMEBOY Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 ta menou einai poly pio anavathmismena apo tis proigoumenes ekdoseis....ta grafika einai apla ligo kalytera...to thema einai to gameplay tou an exeis allaxei kai poso....pados paidia kamia shesi me fifa....ta pro to exoun katatroposi...an kai xekinisa me fifa...to pro den to allazo me tipota...einai oti pio realistiko stis kiniseis apo ola ta football game pou exo paixei....PRO kai xero psomi!!!!
tip8y Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 και ξέρετε τι θα ήθελα..?Ελληνική περιγραφή!!! Άσε θυμάμαι ενα παλιό φιφα που είχε περιγραφή σωτηρακόπουλου και σχόλια ενος άλλου δε θυμάμαι όνομα τώρα, αλλα θυμάμαι το "απορώ....πώς-δε-το-είδε ο διαιτητής" με ένα χρώμα φωνής all your base are belong to us Εγω συνήθως ή τη βγάζω τελείως τη περιγραφή ή βάζω τπτ γαλλικά να μη καταλαβαίνω τι λέει...
GIANNIS400 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 παιδια βγηκε το pro για pc,το πουλανε στα μαγαζια?
Sed22 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 sorry για την ανοητη ερωτηση αλλα μηπως ξερεται που μπορω να βρω.. το registration code..?
tsakonas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 lol re file..esy ti les? na to moirazoun jaba??? pane agorase to
Sed22 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 vasika dn to ennousa auto..apo tin ekdosi..Pro Evolution Soccer 2008-FTL autin thelo na vro to registration code...xixi
littlelouievegos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μολις πηρα στα χερια μου το original για PC.. Eπιτηδες δεν το κατεβασα μεχρι σημερα για να το δω μια και καλη.. Παω να το παιξω , να παιξω και λιγο Οnline και να ποσταρω εντυπωσεις..
serafeim Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Μολις πηρα στα χερια μου το original για PC.. Eπιτηδες δεν το κατεβασα μεχρι σημερα για να το δω μια και καλη.. Παω να το παιξω , να παιξω και λιγο Οnline και να ποσταρω εντυπωσεις.. Αν μπορεις πες μας αν παιζει online γιατι προσπαθησα και δεν τα καταρερα
littlelouievegos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Αν μπορεις πες μας αν παιζει online γιατι προσπαθησα και δεν τα καταρερα ok installing right now, will post asap..
TH_boy_20 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 ρε παιδια ποιο καταστημα το εχει φερει αφου βγαινει την παρασκευη επισημα?
Comaniac Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Παίδες μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να βάλω στα κουμπιά και το space???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.