eviflash Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 ο ήχος της ταινίας ακούγεται σαν μασημένος ήχος απο κασσέτα.. μπορώ να κάνω κάτι? λείπει κάποιο codec? ήδη εχω εγκαταστήσει το k-lite codec pack η ταινια ειναι μόνο σε μορφή TS-Xvid-20th ευχαριστώ
eviflash Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 ο ήχος της ταινίας ακούγεται σαν μασημένος ήχος απο κασσέτα.. μπορώ να κάνω κάτι? λείπει κάποιο codec? ήδη εχω εγκαταστήσει το k-lite codec pack η ταινια ειναι μόνο σε μορφή TS-Xvid-20th ευχαριστώ τελικα δεν υπαρχει καμμιά λύση?τι μπορει να φταιει?
JohnL Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Αν είναι μια συγκεκριμένη ταινία, μάλλον είναι πρόβλημα της ίδιας της ταινίας...
KOSMAS73 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 τελικα δεν υπαρχει καμμιά λύση?τι μπορει να φταιει? το προβλημα ειναι οτι ειναι μονοφωνικος ο ηχος, αλαξε τις ρυθμισεις σου και θα εισαι οκ
eviflash Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 το προβλημα ειναι οτι ειναι μονοφωνικος ο ηχος, αλαξε τις ρυθμισεις σου και θα εισαι οκ μπορεις να μου πεις πως? plz....:oops:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.