KaizerSoze Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Και απο θειο τοχω και περιμενει στο ταχυδρομικο κουτι Οσο για Φιντσερ, μετα απο Πανικ Ρουμ δευτερη μετριοτητα σερι μηπως.... 10ετιας το Event Horizon???Πωπω κωλογερασαμε
Members gsarig Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Members Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Θα μπορούσες να το πεις κι έτσι, αν και είναι τελείως διαφορετικές ταινίες (το Zodiac είναι πιο εσωστρεφές). Είναι που μας έχει δημιουργήσει και μεγάλες προσδοκίες ο συγκεκριμένος... (άσχετο: το Event Horizon όλο λέω να το κατεβάσω και ακόμα δεν το έχω δει...)
zenso Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Εμενα παντως το zodiac μου φανηκε πολυ ενδιαφερον. Ενταξει,δεν ειναι seven,δεν ειναι the game,και σιγουρα δεν ειναι fight club,αλλα πρωτα απʼολα νομιζω πως πρεπει να ξερεις τι να περιμενεις απο μια ταινια πριν τη δεις,οταν ειναι ενος σκηνοθετη που σʼεχει κερδισει με αλλες ταινιες του. Γιατι αλλιως εχεις πολυ συγκεκριμενες,και καμια φορα λαθος προσδοκιες. Και ισως το οτι ηξερα ας πουμε οτι εχει αργο ρυθμο και στερειται κορυφωσεων,να με προετοιμασε καταλληλα. Οπως και να χει,γουστα ειναι αυτα. Γιʼαυτο και δε θα μπορουσα παρα να χειροκροτησω για μια ακομη φορα τον Robert Downey Jr -για τον οποιο εχω σχεδον πειστει οτι παιζει παντου τον εαυτο του (ενταξει,σχεδον παντου)- ,να επανεκτιμησω τον Τζιλενχαλ,και να απολαυσω ολες τις ερμηνειες,Dr.Green,Ruffalo κλπ. Για καποιο λογο,η ατμοσφαιρα της ταινιας μου θυμισε λιγο το Summer.Οf.Sam ,και μʼαρεσε αυτο. Και τελος,αυτη η ντοκυμαντεριστικη χροια-που και σʼεμενα φανηκε να υπαρχει- πρεπει να οφειλεται κυριως στο βιβλιο.Δε το διαβασα εγω,αλλα φιλος μου. Ειμαι περιεργος να δω πως θα ναι η επομενη του Fincher,το Benjamin Button.Τουλαχιστον το σεναριο ειναι ιδιαιτερο. Απο αλλα "θριλλερ" ειδα προσφατα το The Lookout,με Gordon Levit,και ηταν πιστευω καλογυρισμενο,αν οχι καλο..(το Brick παντως μ'αρεσε περισσοτερο) και τον Mr.Brooks,με Kevin Kostner.Ωραιος ο Κεβιν (περιεργως),οχι κακη ταινιουλα,αλλα κατι στην ολη φαση μου φερνε στο μυαλο τον Dexter.. Αυτα απο μενα, cheers
Panathinaikara Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 το Εvent Horizon ρε σεις είναι ψιλομάπα. Ίσως παλαιότερα να έκανε αίσθηση, εγώ το έιδα πριν 2 μήνες και μου φάνηκε αρκετά χαζό, ενταξει βλέπεται δεν είναι και σαν το ΤHe Fog το καινούριο πουείναι μια από τις ελάχιστες ταινίες που δεν άντεξα να ολοκληρώσωπαρά τις επανηλειμένες προσπάθεις
speedy23 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 και τον Mr.Brooks,με Kevin Kostner.Ωραιος ο Κεβιν (περιεργως),οχι κακη ταινιουλα,αλλα κατι στην ολη φαση μου φερνε στο μυαλο τον Dexter.. Μπραβο φιλε zenso.Αυτο μου θυμισε και μενα οταν την ειδα χθες.Καλουτσικη ηταν αλλα ενιωσα οτι κατι της ελειπε.Η Ντεμι Μουρ φυσικα δεν επεισε στο ρολο της(οχι οτι περιμενα το αντιθετο αλλα λεμε...) Οσο για το Zodiac και οτι ητανε λιγο βαρετο πιστευω οτι επρεπε να δωσει λιγο περισσοτερο βαση στις δολοφονιες τις ιδιες ωστε να αυξηθει περισσοτερο η δραση και οχι να αφοσιωθει στο κυνηγι του Zodiac απο τον καρτουνιστα.Παντως το εργο λεει οτι ειναι βασισμενο σε αληθινα γεγονοτα αλλα ξερει κανενας αν πραγματικα εψαχνε τοσο διεξοδικα την υποθεση ο αντιστοιχος καρτουνιστας στην πραγματικοτητα?
v-tidus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Idle Hands!!! Πιο πολύ black humor, όμως έχει και τις στιγμές στυλ θρίλερ, παίζει και η jessica alba στα πρώτα της βήματα
revil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δε ξερω αν τα εχετε πει αλλα τα θριλερ με μπλακ χιουμορ ειναι 2. Braindead Evildead Τρελα, οτι πιο διασκεδαστικο εχω δει σε θριλερ. Να τα δειτε ASAP
KaizerSoze Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ZODIAC μαγκες... Μια χαρα ταινια ειναι. Και με το σαπσενς του, και με το συναισθημα του, και με την ατμοσφαιρα του και με τα ολα του. Μειονεκτηματα? Χμμμ...Να πω τι με χαλασε? Οτι ο Φιντσερ φανηκε να πει περισσοτερο την ιστορια του Zondiac μεσα στον χρονο, περνωντας το κλιμα της καθε εποχης(σκηνικα, κουστουμια, φωτισμος φοβερα προσεγμενα, σου θυμιζαν πραγματικα την καθε εποχη, ευγε) και την απηχηση που ειχε στην ζωή κάποιων ανθρώπων που αλλοι καταστράφηκαν ή κοντεψαν να καταστραφούν κηνυγώντας την "Μεγαλη Άσπρη Φάλαινα" παρα να κανει ταινια. Κατι που μου θυμισε το All the President's Men μονο που εκεί το κλίμα και το στορυ της ταινιας σήκωνε κατι τετοιο, εδω μιλαμε στην ουσια για serial killer και καταλαβαινω γιατι ξενερωσαν πολυ. Επισης ειδα μια ταλαντουχα μεν, συμβατικη δε σκηνοθεσια ακομα και στις καλες του σκηνες, και απο τον Φιντσερ γενικα περιμενω πιο καινοτομα πραγματα. ΟΜΩΣ ολα αυτα δεν ειναι μειονεκτηματα, ειναι ας πουμε η εξτρα ενεργεια ωστε το Zodiac να θεωρουταν κλασσικο. Παντως στον δικο μου καταλογο περνάει χαλαρα στις καλες ταινιες
revil Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Καιζερ ειδα το disturbia πολυ καλο ρε φιλε. Το ζοντιακ παιζει να το δω και τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.