pmandd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, αλλά καλό είναι και το "The Others", αρκετά ατμοσφαιρικό.
TheSaint Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Το Sphere το είχα βρει πολύ καλό παλιότερα. Ρίξτε του μια ματιά. Τη Λάμψη τη θεωρώ αξεπέραστη, κακώς μπήκε στην κατηγορία με τους "απλώς" ψυχοπαθείς δολοφόνους πριν. Βρείτε την πλήρη έκδοση (ακόμα και αυτό που έχουν στα video club δεν έχει αρκετές σκηνές μέσα), βάλτε τη όσο πιο δυνατά γίνεται σε σκοτεινό και ήσυχο δωμάτιο, και θα με θυμηθείτε. Το ίδιο ισχύει και για τον Εξορκιστή.
GRECTORAS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 έχει δει κανείς το "1408"?μου το πρότειναν χθες και μου είπαν ότι είναι κορυφαίο
ilMarios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Λοιπόν μετά από τόσες μέρες επανέρχομαι και σας ζητώ να συνεχίσετε να λέτε ταινίες ψυχολογικές ή με παράξενα φαινόμενα.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 έχει δει κανείς το "1408"?μου το πρότειναν χθες και μου είπαν ότι είναι κορυφαίο Οχι δεν ειναι, ειναι η "Λαμψη" σε πολυ χειροτερη εκδοση και χωρις Νικολσον. Μονο απο θειο, καλο ψυχολογικα αλλα το παιζει θριλερ και σαν θριλερ δεν πετυχε με την καμια-μονος στο σπιτι, μεσανυχτα, κλειστα φωτα και δεν ανεβασα ουτε 80αρι παλμους, τοσο ανευρο Απο ψυχολογικα πετυχα 2 καλα, Disturbia(αν και ειναι καρφωτο teen remake του Rear Window) και The LookOut, μοιαζει ΚΑΠΩΣ με Μεμεντο στον βασικο χαρακτηρα, εχει αρκουντως καλους χαρακτηρες, καλη σκηνοθεσια, γενικα καλο ταινιακι. Αν το ειχε κανει κανενας Nolan ωστε να ηταν και "καλλιτεχνικα" ιδιεταιρο θα ηταν καλη ταινιαρα
revil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 παιδια εχει δει κανεις το ζοντιακ να μου πει καμια γνωμη??
bchris Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Κακια μπουρουχα φιλε το ζοντιακ. Κι εγω το ...πηρα με μεγαλες προσδοκιες, αλλα τζιφος!!!
revil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 ελα ρε,ναι???? και ειχα ακουσει οτι ειναι καλο, μου το εφερε ο θειος και ελεγα να το δω σημερα το βραδακι
Members gsarig Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Members Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Το zodiac είναι αρκετά αργό και χωρίς κορυφώσεις. Κάποιες στιγμές μου θύμιζε λίγο ντοκιμαντέρ. Κι εγώ είχα μεγάλες προσδοκίες, λόγω Φίντσερ (Seven, Fight Club), αλλά μάλλον διαψεύστηκαν... edit: Αν είναι από τον θείο, δες το μωρέ, δεν χάνεις τίποτα - έχει μια ατμόσφαιρα - απλά μην περιμένεις κάτι εντυπωσιακό... πες πως βλέπεις φιλικό αγώνα του ολυμπιακού :-P
metmat Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Για μένα πολύ καλό θρίλερ είναι και το Event Horizon. Μπορεί να εκτυλίσσεται η υπόθεση μέσα σε ένα διαστημόπλοιο, αλλά δεν έχει σχέση με εξωγήινους κλπ. Έχει μέσα και κάποιες σκηνές που αν έχεις δυνατά την ένταση στον ήχο, σου κόβεται η χολή. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Event Horizon ρε φιλε ο Φισμπερν ειχε ακομα μαλλια, για τοσο πισω μιλαμε (πρεπει ναναι 7ετιας-8ετιας? ) Οχι ρε με το Ζοντιακ, μην με ξενερωνετε και τον παω πολυ τον Φιντσερ, ακομα και το The Game εμένα μου αρεσε. ΤΟΣΟ μαπα ρε σεις?
revil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 10ετιας μη σου πω http://www.imdb.com/title/tt0119081/
bchris Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δυστυχως τοσο μαπα το καρπουζι ...το ζοντιακ ηθελα να πω. Τουλαχιστον για 'μενα. revil αφου ειναι απο τον θειο, δες το αφου το εχεις προγραμματισει και ελα αυριο να βρισουμε ολοι μαζι Οσο για τον Φίντσερ, το οτι εβγαλε μια λαμακια, σημαινει οτι ο ανθρωπς ψαχνεται και δεν επαφοιεται στην πεπατημενη. Αυτο ειναι πολυ καλο. Δυστυχως ειναι αναποφευκτο μερικες αποπειρες να ειναι ...ζοντιακ
Members gsarig Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Members Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δεν θα έλεγα πως είναι ακριβώς μάπα. Είναι καλογυρισμένο, έχει καλή ατμόσφαιρα και μια ενδιαφέρουσα αναπαράσταση της εποχής του 70, αλλά είναι κουραστικό, ενώ και η ιστορία δεν κορυφώνεται ποτέ. Όπως είπα, μερικές φορές μου θύμισε ντοκιμαντέρ. Όσοι είναι οπαδοί του Φίντσερ (όπως εγώ), νομίζω πως έτσι κι αλλιώς θα τη δουν, απλά μην περιμένετε θρίλερ τύπου Seven, αλλά ούτε και μια μέτρια αλλά διασκεδαστική ταινία όπως το Panic Room (το The Game νομίζω πως είναι άλλη περίπτωση - είχε προοπτικές να γίνει ένα μικρό αριστούργημα, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα). Κακή ταινία, λοιπόν, δεν θα την έλεγα, αφού την βρήκα καλογυρισμένη - ήταν όμως, όπως είπα, κουραστική, χωρίς ποτέ να καταφέρει να με "ταρακουνήσει", με τον τρόπο που κατάφεραν να το κάνουν το Seven και - κυρίως - το Fight Club. Δεν μου άρεσε, αλλά δεν με έκανε να χάσω την πίστη μου στον Φίντσερ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.