Προς το περιεχόμενο

Θριλερ...

eirini119

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δείτε το απόλυτο θρίλερ Η ΔΙΠΛΑΝΗ ΠΟΡΤΑ(ΝΕΧΤ DOOR) του Παλ Σλετάνε. Σκοτεινό ψυχολογικό ερωτικό θρίλερ. Εκεί να δεις ατμόσφαιρα. Θα αλλάξετε άποψη για τα θρίλερ μόλις το δείτε.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έκλασα μαλλί με κάποιες ιστορίες της σειράς Nightmares and Dreamscapes του Stephen King. (3 DVD).

2-3 είναι να σου σηκώνεται η τρίχα.

Προσωπικά από τρόμου-θρίλερ έχω δεί ότι υπάρχει πραγματικά. Από το δημοτικό έβλεπα μανιωδώς.:)

Για θεατές με γερά νεύρα προτείνω το Into the Mirror (ή μήπως ήταν Behind the Mirror?) (Κορεάτικο). Πολύ καλό.

Επίσης Sci-Fi τρόμου πολύ καλό είναι το Event Horizor (Το σκάφος του τρόμου).

Δημοσ.

Loipon paidia exw dei para polla 8riler pou ta perissotera einai MAPES kai MOUFES.Auta poy mporw na proteinw einai:White noise,Tromos sto Amitiville,Minima siwphs,butterfly effect 1,Rose red(stephen king peripu 3imisi wres alla poly kalo)the house of wax,Gothika.

Auta!!!

Δημοσ.

house of wax ειδικα,απο τις χειροτερες ταινιες ολων των εποχων,χωρις ιχνος υπερβολης!!!μια καλη σκηνη ειχε μονο-κ ολοι ξερουμε ποια ηταν!!!!

Δημοσ.

Βασικά πιστεύω πως από ένα σημείο και μετά τα αμερικάνικα θριλεράκια έχουν γίνει το ένα καρμπόν του άλλου και μόνο οι ηθοποιοί αλλάζουν....Τέλος πάντων..Εγώ προτείνω πάντως τη λάμψη του Κιούμπρικ.Είναι πολύ ατμοσφαιρικό θρίλερ....Και από τα πιο ψυχολογικά μου άρεσε η 6η αίσθηση αν και ο Σιάμαλαν έχει χαλάσει πολύ....

Δημοσ.

Ειδα σημερα το "1408",βασισμενο σε μυθιστορημα του King(νομιζω).

Kαλο ηταν,καιρο ειχα ετσι να δω ενα θριλερ/μυστηριου πρωτοτυπο και νομιζω πως αξιζει να το δει κανεις.

Σιγουρα δεν εχει πολλες και τρομακτικες σκηνες αλλα το προτεινω.

Δημοσ.
Βασικά πιστεύω πως από ένα σημείο και μετά τα αμερικάνικα θριλεράκια έχουν γίνει το ένα καρμπόν του άλλου και μόνο οι ηθοποιοί αλλάζουν....Τέλος πάντων..Εγώ προτείνω πάντως τη λάμψη του Κιούμπρικ.Είναι πολύ ατμοσφαιρικό θρίλερ....Και από τα πιο ψυχολογικά μου άρεσε η 6η αίσθηση αν και ο Σιάμαλαν έχει χαλάσει πολύ....

Ψυχολόγα μου εσύ! Έκτη αίσθηση πώς το ξέχασα?

Δημοσ.

plaka plaka meta tin 6 esthisi exoume barethi na blepoume copy right me to idio (aproopto?) telos...ante na bgi kamia prototipi na tin antigrapsoume gia kamia pentaetia akoma.

Δημοσ.

Βασικά έχω παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό τα θρίλερ βγαίνουν με το τσουβάλι.Πας να νοικιάσεις μια ταινία και βλέπεις ο κάθε άγνωστος να έχει βγάλει κι από ένα θρίλερ....

*ΕDIT*

Αν γουστάρεις δες και το Εξορκιστή...Κλασική ταινία:razz:

Δημοσ.
Ειδα σημερα το "1408",βασισμενο σε μυθιστορημα του King(νομιζω).

Kαλο ηταν,καιρο ειχα ετσι να δω ενα θριλερ/μυστηριου πρωτοτυπο και νομιζω πως αξιζει να το δει κανεις.

Σιγουρα δεν εχει πολλες και τρομακτικες σκηνες αλλα το προτεινω.

Του Κιng είναι :-D

Που το είδες αλήθεια? Τα Ster Cinemas και τα Village δεν την δείχνουν. :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...