Προς το περιεχόμενο

Θριλερ...

eirini119

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

+1 gia ta stigmata (to opio einai kai ekseretiko apo apopsi nohmatos..me siglonistikoteri stigmi tin fasi me ton papa! "osoi tin idan kseroun ;)"

sto the Grudge egw kitousa sixna allou pantos ntemek oti kati epsaxa :P

Δημοσ.

πάντως εμένα το ju-on(το γιαπωνέζικο grudge) μου άρεσε πολύ, περισσότερο απο ring και τα συναφή (και υποθέτω ότι είναι πολύ καλύτερο απ'το αμερικάνικο remake).

το Honogurai mizu no soko kara (το οριτζιναλ dark water) μου φάνηκε βλακεία.

στο αμερικάνικο θα'δινα μια ευκαιρία λόγω Jennifer:twisted:

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Εγώ θα πρότεινα Hellraiser.

Είναι ολοκληρη σειρά ταινιών, αλλά πρέπει να δεις το πρώτο για να "μπεις στο πετσί" της υπόθεσης.

Δημοσ.

Ενα πιο ''καλιτεχνικο'' θριλερ,ειναι το ''dont look now''http://www.imdb.com/title/tt0069995/,του νικολας ρεγκ,1973,με τον ντοναλντ σαδερλαντ κ την τζουλι κριστι,πιο παλιο και αρκετα αργο σε ρυθμους,αλλα το τελος πραγματικα κοβει την ανασα...ποολυ ψυχολογικο θριλερ,με κυριο στοιχειο τις καταπληκτικες ληψεις της βενετιας,που πραγματικα,σε μια εποχη διχως εφε κ αλλα κολπα,δειχνει σαν πολη φαντασματων...τοχα δει σε θερινο επανεκδοση δυο χρονια πριν κ ειχα μεινει στο τελος!παντως ειναι ενα αριστουργηματικο ψυχολογικο θριλερ...υπαρχει κ σε dvd..

• Members
Δημοσ.

ή στα ελληνικά "Μετά τα μεσάνυχτα". Όντως πολύ ατμοσφαιρικό και έχει κυκλοφορήσει 2-3 φορές σε dvd εφημερίδων (το Έθνος νομίζω).

Δημοσ.
Περαν απο τα κλασικα που ειπωθηκαν (se7en,saw,silence of the lambs,red dragon) ενα πολυ καλο θριλερ ειναι το in the mouth of madness

(http://www.imdb.com/title/tt0113409/)

Apla foveri tainia, opos episis kai ta, Event Horrizon (elpizo na mhn anafer8ike idi), opos episis kai to Lord of illusions toy Clive Barker, ka8os kai to assault on precinct 13 (to arxiko, kai oxi h mpoyrda to remake).

Δημοσ.

The thing, παλιο (1981 νομιζω) με τον kurt Russel. Επιστημονικης φαντασιας κλειστοφοβικο thriller με μια εξωγηινη υπαρχει που εισβαλει ενα σταθμο με επιστημονες καπου στο νοτιο πολο (η καπου με παγους τελοσπαντων). Πολυ καλο

Φυσικα ο κυνηγος (predator). Μου αρεσε και το δευτερο αλλα το πρωτο ειναι πολυ καλυτερο

Κριστιν. Απο τις καλες μεταφορες απο βιβλιο του Stephen King σε ταινια, αν και φυσικα υστερει σε σχεση με αυτο.

Αν σου αρεσουν οι ταινιες με λυκανθρωπους (σπανιζουν πλεον) ψαξε το Ουρλιαχτο (το πρωτο κατα προτιμηση). Παλιο βεβαια αλλα καλο

Δημοσ.

Aν σου αρέσει ο Stephen King μπορείς να δεις το "It".Eνώ αν σου αρέσει ο George Rommero μπορείς να δεις τα:"Νight of the living dead","Dawn of the dead" και "Land of the dead"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...