Προς το περιεχόμενο

Θριλερ...

eirini119

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.
i love you:D :P

ο Cronenberg είναι πολύ σπουδαίος δημιουργός. όπως το είπες, μια κατηγορία μόνος του.

και είναι απ'τους δημιουργούς όπου για να κατανοήσεις πλήρως την οπτική του και το όραμά του πρέπει να δεις μεγάλο μέρος της φιλμογραφίας του. 2-3-4 ταινίες δε φτάνουν νομίζω.

τα μόνα που δεν έχω δει (περιαυτολογίας συνέχεια:P) είναι το fast company(αλλά δε με νοιάζει ιδιαίτερα), το m. butterfly και το crimes of the future (god bless torrents:) )

Πλάκα πλάκα, τώρα που το λες διαπιστώνω κι εγώ ότι ελάχιστες είναι οι ταινίες του που δεν έχω δει (μεταξύ αυτών και οι 2 από τις 3 που αναφέρεις).

Το M. Butterfly πάντως, το οποίο έχω δει, πιστεύω πως αξίζει να το κοιτάξεις. Δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες ταινίες του - δεν είναι καν θρίλερ - αλλά το βρήκα πολύ καλό. Απλά νομίζω πως αδικήθηκε κάπως γιατί προβλήθηκε αμέσως μετά το "Παιχνίδι των Λυγμών", με το οποίο είχε μια σεναριακή ομοιότητα.

Θα έλεγα πως το M.Butterfly είναι για τον Κρόνεμπεργκ ότι είναι το Straight Story για τον Λυντς. :)

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ή το αυθεντικό Texas Chainsaw Massacre? :\

Γιατί ,αυτό που βγήκε πριν από μερικά χρόνια δεν ήταν το αυθεντικό????

Κάτι λίγο off topic αλλά σχετικό με θρίλερ.Αν σου αρέσει ο υπερφυσικός τρόμος διάβασε Lovecraft:wink:

Δημοσ.
Σε βίντεο κλαμπ έχει πετύχει κανείς τον Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες ή το αυθεντικό Texas Chainsaw Massacre? :\

Δυσκολα να τα βρεις αυτα σε βιντεο κλαμπ. Ειδικα σε dvd.

Εμενα μου τα εφερε ολα ο θειος (και τα halloween επισης) μερικα και με ελληνικους υποτιτλους :razz:

• Members
Δημοσ.

Εγώ είχα κατεβάσει πακέτο το Last House on the Left και το Texas Chainsaw massacre (το αυθεντικό), μιας και είχα διαβάσει πως είναι και οι δύο από τις κλασικές ταινίες τρόμου. Ήταν τόσο μεγάλη η απογοήτευσή μου από το Last House on the Left όμως (αν και έπρεπε να το περιμένω από τον Wes Craven αυτό :-P), που δεν έχω δει ακόμα το άλλο, από φόβο μήπως είναι εξίσου κακό...

• Members
Δημοσ.

Καλά και ο Χίτσκοκ είναι μια κατηγορία μόνος του φυσικά στα θρίλερ. Τα "Πουλιά" π.χ. πιστεύω βλέπονται άνετα ακόμα κι από κάποιον που δεν έχει έρθει καθόλου σε επαφή με το έργο του σκηνοθέτη ή ακόμη κι αν δεν έχει συνηθίσει να βλέπει παλιότερες ταινίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...