eirini119 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 hey all.... 8a i8ela protaseis gia diafora (kai palia kai kainourgia,alla oxi kai panpalea!!) 8riler pou exoun pextei ston kinimatografo....opoiadipote protasi 8a itan xrisimi....
kAtsU!!! Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Aν θες splatter ταινίες δες τα Friday 13th(και τα 10!!!),το Freddy vs Jason,το Hostel και την ελληνική υπερπαραγωγή ΤΟ ΚΑΚΟ. Από ψυχολογικά το Ηide and seek(δεν μου έρχεται κανένα άλλο...) Από υπερφυσικά,το Silent Hill(μπορώ να πω ,καλή μεταφορά από το game) και το Recycle Από αστυνομικά,δες τα κλασικά πια Saw 1,2 και3
haunter_2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δεν νομίζω οτι τα Saw είναι και πολυ αστυνομικά. Μάλλον ψυχολογικά-splatter. Αν θες αστυνομικά θρίλερ δες τα : taking lives, seven.
kAtsU!!! Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Α, ναι το Seven ξέχασα...Φοβερή ταινία και έξυπνη μπορώ να πω!
porco_rosso21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δες τη ΛΑΜΨΗ του κιουμπρικ,μονος,με δυνατη ενταση κ κλειστα φωτα κ μετα θα ξαναδεις θριλερ σε 10 χρονια....
eirini119 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δες τη ΛΑΜΨΗ του κιουμπρικ,μονος,με δυνατη ενταση κ κλειστα φωτα κ μετα θα ξαναδεις θριλερ σε 10 χρονια.... ok...8a to dokimasw....
Dimitris22 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Σιωπή των αμνών. (The silenece of the lamps) Πιστεύω πως είναι μακράν το καλύτερο θρίλερ απο πλευράς ατμάσφαιρας...
george_o/c Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Για κάτι έτσι πιο light, το The Sixth Sence :wink: Πολύ ωραία ταινία... Α μην ξεχάσω και το The Eye (πολύ καλή ατμόσφαιρα :wink:) Αν θες ψυχολογικό θρίλερ, αλλά και αηδιαστικό (θα έλεγα πραγματικά αηδιαστικό), δες το The Cell. Τέλος συμφωνώ με τον @porco_rosso21 δες το The Shining ή αλλιώς τη Λάμψη... Ολίγον φοβιστικό... :shock:
V for Vagelis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Σιωπή των αμνών. (The silenece of the lamps)Πιστεύω πως είναι μακράν το καλύτερο θρίλερ απο πλευράς ατμάσφαιρας... Συμφωνώ, το καλύτερο αστυνομικό θρύλερ που 'χω δει (ίσως μαζί με το 7). Επίσης Hannibal και Red Dragon. Δε ξέρω, έχω κόλλημα με τον Hannibal Lecter.
Panathinaikara Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 αστυνομικα θρίλερ να σου προτείνω το Crimson Rivers 1(το 2 πιο πολύ σε action movie φέρνει) και το Fallen με στοιχεία supernatural(το αγαπημένο μου)
Members gsarig Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Αστυνομικά: Seven, Σιωπή των Αμνών "Διαβολικά" (όπου ο Εωσφόρος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο): Εξορκιστής, Η Προφητεία (παραγωγής 77 αν θυμάμαι καλά), Το μωρό της Ρόζμαρυ (αν και είναι περισσότερο ψυχολογικό), Δαιμονισμένος Άγγελος, Δικηγόρος του Διαβόλου Έκπτωτοι άγγελοι (όχι ο ίδιος ο Διάβολος όμως): Fallen, The Prophecy (με τον Κρίστοφερ Γουώκεν) Με φαντάσματα: Έκτη Αίσθηση, Οι Άλλοι, Ring (προτιμώ το γιαπωνέζικο, αν και μάλλον θα προτιμήσεις αυτό που θα δεις πρώτο) Μεταφυσικά γενικά: Jacobs Ladder, Μετά τα Μεσάνυχτα, Ο Χρησμός της Πεταλούδας Με ψυχοπαθείς δολοφόνους: Η Λάμψη, Το Οτοστόπ του Τρόμου, Η Νύχτα με τις Μάσκες Με βρικόλακες: Δράκουλας, Νοσφεράτου, Συνέντευξη με ένα Βρικόλακα, Vampires (του Κάρπεντερ - πολύ διασκεδαστικό) Με εξωγήινους / τέρατα: Alien (μόνο το πρώτο μου άρεσε), Η Απειλή, Jeepers Creepers (δεν ξέρω για σας, εγώ πάντως το διασκέδασα πολύ) Παράξενα / αλλόκοτα (κάτι σαν "ανένταχτα" δηλαδή): Χαμένη Λεωφόρος, Mulholland Drive, Santa Sangre Επίσης, μια κατηγορία μόνος του στο είδος του Θρίλερ θεωρώ πως είναι ο David Cronenberg, με ταινίες για κάθε μια σχεδόν από τις ομάδες που έφτιαξα. Ενδεικτικά προτείνω: Η Μύγα, Spider, ExistenZ, Οι Διχασμένοι (Dead Ringers), Νεκρή Ζώνη, Γυμνό Γεύμα.
kAtsU!!! Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Στα διαβολικά βάλε και το :"Ο εξορκισμός της Έμιλυ Ρόουζ" και στους ψυχοπαθείς δολοφόνους βάλε το:"Ο εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες"
tzafarela Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Panic room, θα την ελεγα περισσοτερο αγχωτικη, i liked it! Το κρυφτο... Νυχτερινη πτηση, κατι πιο light... Το σκοτεινο χωριο.... Blair's witch project... Συλλεκτης οστων, αστυνομικο.... χμμμμ...αυτα απο σχετικα προσφατα!! Τα παλια τα κλασικα αναφερθηκαν!
the_end Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Επίσης, μια κατηγορία μόνος του στο είδος του Θρίλερ θεωρώ πως είναι ο David Cronenberg, με ταινίες για κάθε μια σχεδόν από τις ομάδες που έφτιαξα. Ενδεικτικά προτείνω: Η Μύγα, Spider, ExistenZ, Οι Διχασμένοι (Dead Ringers), Νεκρή Ζώνη, Γυμνό Γεύμα. i love you:D ο Cronenberg είναι πολύ σπουδαίος δημιουργός. όπως το είπες, μια κατηγορία μόνος του. και είναι απ'τους δημιουργούς όπου για να κατανοήσεις πλήρως την οπτική του και το όραμά του πρέπει να δεις μεγάλο μέρος της φιλμογραφίας του. 2-3-4 ταινίες δε φτάνουν νομίζω. τα μόνα που δεν έχω δει (περιαυτολογίας συνέχεια) είναι το fast company(αλλά δε με νοιάζει ιδιαίτερα), το m. butterfly και το crimes of the future (god bless torrents:) )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.