jazzu4ia Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 καλησπερα, ξαφνικα, μου χαθηκε το Aero ! εννοω οτι δεν υπαρχει ουτε στις επιλογες του windows appearance στο personalize !!! ξερει κανεις πως θα το επαναφερω; thnx in advance!
21century Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Ποια εκδοση Βιστα εχεις, πες μας αν το προβλημα εμφανιστηκε μετα απο καποια ενεργεια...
jazzu4ia Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Vista Ultimate! κοιτα, εκανα πολλα πραματα! εγκαταστασεις + απεγκαταστασεις του pinnacle media center, του media portal, partitioning, εγκαταστασεις + αλλων λειτουργικων + πολλα αλλα !!! αλλωστε δεν υπαρχει πια ουτε καν σαν επιλογη στα windows appearances color scheme,ωστε να ζητησω να ενεργοποιηθει! του ζητησα system repair με τον system file checker: cmd>sfc/scannow αλλα δεν βρηκε integrity violations στα Vista! με βλεπω να πηγαινω για re-install + re-activation !!!
lefi Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Καμιά φορά αλλάζουν αυτές οι ρυθμίσεις με τρόπο που μπερδεύει τους χρήστες, και εγώ το έχω πάθει. Δοκίμασε να αλλάξεις το θέμα των windows και δες αντιδράσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.