makellarispn Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Όποιο καλό παιδάκι γνωρίζει να πει κανα δυο λογάκια για το κομμάτι αυτό ας το κάνει.Δεν έχω βρει μέχρι τώρα συγκριτικά για το συγκεκριμένο, γι' αυτό αν είναι καλή περίπτωση και επειδή είναι και σε καλή τιμή για το μέσο χρήστη ας μας πει ο τυχόν γνώστης έστω και με link. Σκοπεύω να τη συνδυάσω με έναν Q6600 (με τη νέα τιμή εννοείται), 2GB RAM στα 800MHz (είχα δει κάτι SUPERTALENT 2x1GB PC6400 με π.καλά timings και τιμή γύρω στα 65κάτι ευρώ) στο e-shop:ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ), και μια ASUS 8800GTS 640ΜΒ.Για ψύκτρα λέω την SI-128 (510gr) με κάποιο αθόρυβο fan ή την Ultra 120 extreme, ή την Scythe Infinity (κορυφή και εντελώς αθόρυβη) αλλά βαριά, θα μου πεις εγώ θα την κρατάω?)
Gary_Kokkin Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Εμένα μου βγάζει διαθεσιμότητα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522552 Από την άλλη όμως οι υβριδικές καταστάσεις hardware πάντα δεν εχουν ίδιες επιδόσεις με τις κανονικές.Οπότε καλύτερα προτίμησε μια έκδοση μόνο με DDR2 ή DDR3 (αν θες να περιμένεις να κατασταλάξει η κατάσταση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.