slygeo87 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Σας είπα υποκειμενικά,αναφέρετε όποιο θέλετε και αιτιολογήστε το..simple.
__D3mIaN__ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 το χειροτερο μεταλ συγκροτημα ειναι αυτο που ποτε δεν ακουσαμε επειδη ηταν το χειροτερο. και πρεπει να ειναι πολλα βασικα....
Cristina Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Σας είπα υποκειμενικά,αναφέρετε όποιο θέλετε και αιτιολογήστε το..simple. Ναι βρε... Εγώ απλώς παθαίνω ένα conflict όταν βλέπω ερωτήσεις τέτοιου style και θέλω διευκρινίσεις. Όπως είπε και ο Harkon: χειρότερο από ποια άποψη; οτι δεν μου αρέσει ή οτι δεν έκανε ότι έλεγε/μπορούσε, δεν πούλησε, πουλήθηκε κτλ;
system Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δεν θα βγει άκρη με αυτήν την ερώτηση. Πες καλύτερα πιο είναι το καλύτερο σας.
slygeo87 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ωραία.. Το αγαπημένο σας..(μεχρι 3 το πολύ..)θέλω να δω που είστε ταγμένοι περισσότερο.
system Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ωραία..Το αγαπημένο σας..(μεχρι 3 το πολύ..)θέλω να δω που είστε ταγμένοι περισσότερο. Marilyn manson and the spooky kids System of a down Muse
Harkon Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 ρε συ δεν ηθελα να γινω σπαστικος απλα μια διευκρινησούλα αν θεωρούνται μέταλ λοιπόν δεν μπορώ με τπτ να ακούω τους QueensRyche αγαπημένα συγκροτήματα Paradise Lost Moonspell Dreadful Shadows
kAtsU!!! Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Nightwish System of a down Sonata Arctica DragonForce
Socratis_g Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ministry Ministry-The_Last_Sucker-Promo-2007 to akouses? Ta spaei kanonika. Kapou diavasa 8a einai to teleutaio tous?
slygeo87 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Nαι το τελευταίο τους.. που το άκουσες????
john1987 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Λοιπον απο τα συγκροτηματα που μου ειπατε εννοειται οτι ακουω rainbow και savatage αλλα οι manowar δε μου αρεσουν.Οποτε κραταω τους crimson glory και τους system of a down. slygeo87 οπως σου ειπα δεν τα αντεχω τα μη καθαρα φωνητικα οποτε και προφανως δεν το εχω ψαξει ουτε με ενδιαφερει να το ψαξω. Παντως οταν ειπα power νομιζα θα μου λεγατε τπτ helloween,gamma ray,stratovarius,κτλ.Μονο απο τους helloween εχω ακουσει 2-3.Συμπαθητικοι δε λεω! Αγαπημενα Συγκροτηματα: JUDAS PRIEST (εννοειται με Rob Halford) IRON MAIDEN RAINBOW+BLACK SABBATH (με dio)
soturin Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά συγκροτήματα όπως priest, maiden, metallica, rainbow δεν αναφέρονται. Λέει ο john1987 οτι του αρέσουν οι rainbow και οι sabbath, δηλαδή σε όλους τους άλλους δεν αρέσουν? Πιστεύω καλύτερα θα είναι να εστιάσουμε σε πιο "ιδιαίτερα" (όχι στάνταρ βρε αδερφέ) συγκροτήματα. Προσωπικά έχω ΤΡΕΛΟ κόλλημα με Dream Theater, σε βαθμό να μην μπορώ να περάσω μέρα χωρίς να ακούσω λίγο. Επίσης: savatage(πλακαπλακα παίζει να ανήκει στα παραπάνω που έλεγα) nevermore pantera and many many more
system Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Και αυτά που λες εσύ standar είναι. Ο καθένας ότι του αρέσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα