slygeo87 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Oι System of a down δεν ανήκουν στη κατηγορία power metal. Είναι Alternative/progressive/nu. Eπειδή λοιπον νομίζεις οτι μου τη λες να συμπληρωσω για τον φίλο john μερικά groups για power. Μanowar,Crimpson glory,savatage,rainbow. Έχεις να του προτείνεις εσύ κάποιο άλλο φίλε μου system?
system Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Oι System of a down δεν ανήκουν στη κατηγορία power metal.Είναι Alternative/progressive/nu. Eπειδή λοιπον νομίζεις οτι μου τη λες να συμπληρωσω για τον φίλο john μερικά groups για power. Μanowar,Crimpson glory,savatage,rainbow. Έχεις να του προτείνεις εσύ κάποιο άλλο φίλε μου system? Slyge έλεος..Διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές? Εννοούσα ότι πολύ καλά θα κάνει να ακούσει System of a down o Αλ πατσίνο, και δεν νομίζω ότι σου την είπα.
Sellers Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Τι έγινε ρε παιδιά? Τι κακίες - παρεξηγήσεις είναι αυτές? Ηρεμήστε λίγο... Εδώ μια metal οικογένεια είμαστε όλοι... Αφήστε απ'έξω τους ανταγωνισμούς γνώσεων.
Arioch79 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Τα συγκροτήματα με τα οποία έχω φάει μεγάλο κόλλημα εγώ είναι (in random order): Maiden, Manowar, Virgin Steel, Metallica, Megadeth, Annihilator, Cradle of Filth, Running Wild, Blind Guardian, Anathema, Τhe Gathering, Candlemass, My Dying Bride, Slayer, Sentenced, Savatage, Dream Theater, Black Sabbath (duh!) και φυσικά τους ανυπέρβλητους Metalucifer. Και είμαι και σίγουρος ότι όλο και κάποιο θα μου ξεφεύγει. Τώρα από συγκροτήματα που μου αρέσουν αλλά δεν έχω ασχοληθεί και τόσο, θα έλεγα Helloween, Stratovarius, Warlord, Helstar, Hammerfall, Rhapsody (of Fire πλέον), Dimmu Borgir, Immortal, Emperor (ώπα, το γυρίσαμε), Massacre (το From Beyond είναι ο καλύτερος Death Metal δίσκος), Skyclad και δεκάδες άλλα. Τέλος, από Nu γουστάρω Korn, System of a Down (αν και δεν τους λες ακριβώς Nu, και επίσης μου τη σπάει και ο κιθαρίστας τους), Machine Head, Disturbed και Slipknot. Κάτι κλαψομ***ικα gay metal τύπου Evanescence, Within Tempation, Theater of Tragedy μακριά από μας (αν και οι δύο τελευταίοι έχουν βγάλει μερικά καλά τραγουδάκια). Οι Nightwish όμως είναι ΟΚ. Επίσης από ροκ (για να μη ξεχνάμε τις ρίζες μας) Deep Purple, Led Zeppelin, Rainbow, Whitesnake, Rush. Δε μπορείς να πεις, το metal έχει μια άλφα ποικιλία. Κρίμα που πέθανε. Να ζήσουμε να το θυμόμαστε...
slygeo87 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Οκ..ερώτηση προς system.. Πως σου φάνηκε το Eat me/Drink me?
system Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Οκ..ερώτηση προς system..Πως σου φάνηκε το Eat me/Drink me? Ε πιστεύω πως όλοι συμφωνούμε πως η ζενίθ εποχή του Manson έχει τελειώσει. Μέχρι το Holy wood ήταν όπου και έγραψε. Απίστευτο cd. Στα επόμενα 2 cd άλλαξε και στιλ αφού η ομάδα που ήταν μέχρι το 2000 χωρίστηκε. Πάντως δεν είναι τόσο χάλια όσο νόμισα στην αρχή αν το ακούσεις το cd έχει μέσα καλή μουσική , άλλο στιλ από τον Manson, σόλο κιθάρα κτλ. Αλλά έτσι ε΄ναι άμα σε έχει συνηθίσει στις τραγουδάρες. Και φυσικό είναι όταν κάποιος από ένα σημείο και μετά στηρίζεται στα εκατομμύρια που έβγαλε από το Marketing και στο ίδιο το Μαρκeting , φυσικό είναι να χάνει καλλιτεχνικά, δεν συμφωνείς?
slygeo87 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Με κάλυψες συμφωνώ..πάντως το οτι είναι ένας απο τους πρωτοπόρους στο είδος του δεν νομίζω οτι το αμφισβητεί κανείς. Αγαπημένο μου album του θεωρώ το Mechanical animals( 1998 ).
system Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μην νομίσεις ότι είμαι φανατικός του Manson γιατί δεν είμαι. Άλλα που έχω ακούσει κατάκαιρούς και ακούω είναι: Dream theater, Maiden, Manowar (ηγέτες του Power χωρίς αστεία), Black Sabbath, Smashing Pupkins, Anathema μου αρέσουν πολύ, Stratovarius επίσης είχα τρελό κόλλημα παλιά, Nirvana ο Cobain ήταν το είδαλμά μου τον καιρό του Δημοτικού δεν τους εγκατέλειψα ποτέ. Οι system of a down μου αρέσουν φοβερά. Τα τραγούδια τους τα σπάνε. Οι Nightwish επίσης. Και μαρέσει πολύ ο ήχος των Evanescense Arioch79 . Blind Guardian είχα λιώσει το Night at the opera γαματο cd. Αγαπημένο μου album του θεωρώ το Mechanical animals( 1998 ). Φίλε γαμάτο έτσι. Έχει μέσα τις τραγουδάρες, κομμάτια που δεν ακούστηκαν τόσο όπως το Dissassociative και Fundamentally loathsome. Και το comawhite φοβερό τραγούδι (δες το videoclip είναι φοβερό)
slygeo87 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ι know.. ;-) Και τώρα..αγαπητοί συμφορουμομεταλλάδες.. Ποιό είναι το χειρότερο metal group όλων των εποχών?
Cristina Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ι know.. ;-)Και τώρα..αγαπητοί συμφορουμομεταλλάδες.. Ποιό είναι το χειρότερο metal group όλων των εποχών? Από ποιά άποψη; Είναι υποκειμενικό το καλύτερο/χειρότερο.
wizzy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 .... Piogenesis.... edit: Christina, πολύ το ψάχνεις! :-P
system Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μην αρχίσει μόνο ο καθένας να λέει αυτοί είναι φλώροι ή αυτοί είναι σατανάδες. Γιατί αυτά δεν είναι κριτήρια.
slygeo87 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά υποκειμενικά ρωτάω.. Εγώ πάντως συγχωρείστε με αλλά θεωρώ τους Metallica.
Harkon Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 η Cristina έχει δίκιο χειρότερο από ποια άποψη; οτι δεν μου αρέσει ή οτι δεν έκανε ότι έλεγε/μπορούσε, δεν πούλησε, πουλήθηκε κτλ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα