Προς το περιεχόμενο

Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 955
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχω κανένα άλλο στοιχείο.

Το τραγικό είναι πως τα track τους τα άκουγα από τη συλλογή μου mp3, και τώρα δεν τα βρίσκω με τίποτα  :X

Πάντως μου είχε κάνει εντύπωση το πόσο βάρβαροι ήταν...ότι πιο άγριο έχω ακούσει.

Δημοσ.

Thorns,Thou Art Lord ειναι 2 γνωστα brutal* ονοματα που μου ηρθαν ετσι προχειρα

*αν και brutal ειναι κατι αοριστο γιατι για καποιον θα μπορουσαν να ειναι και οι trivium πχ.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι δεν είναι κάποια από αυτά, και τα φωνητικά τους ήταν «βοθρέ»!

Όσο μπορώ να θυμηθώ, ήταν στην κατηγορία cannibal corpse, obituary κλπ...

Μη σου πω, πως τα κάνανε αλοιφή τα παραπάνω group, αλλά ήταν ότι πιο δυνατό έχω ακούσει.

Δημοσ.

Όχι δεν είναι κάποια από αυτά, και τα φωνητικά τους ήταν «βοθρέ»!

Όσο μπορώ να θυμηθώ, ήταν στην κατηγορία cannibal corpse, obituary κλπ...

Μη σου πω, πως τα κάνανε αλοιφή τα παραπάνω group, αλλά ήταν ότι πιο δυνατό έχω ακούσει.

Δημοσ.

Μάλλον έχουν αφαιρεθεί από τη συλλογή μου, γιατί στο ψάξιμο, δεν βρήκα άλλο ένα group που θυμόμουν πως το είχα.

Περίεργα πράματα...

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

ΥΓ. καλοί οι από πάνω...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 18/8/2007 στις 5:28 ΠΜ, Vole Maulder είπε

@The Judas

Ο Zonder είναι πραγματικά κορυφαίος κ έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του ήχου των Fates από τότε που ήρθε. Μου αρέσει πάρα πολύ που αφήνει χώρο στα κομμάτια κ δε γεμίζει τα πάντα. Αν κ αυτό το trait είναι γενικό στους Fates, δεν παίζουν ούτε μια νότα παραπάνω απ' ότι πρέπει.

Το Epitaph είναι εξαιρετικό κομμάτι. Με έναν τρόπο, στο τελείωμά του παίρνουμε μια γεύση σχετικά με το πού θα πήγαιναν οι Fates αργότερα κ ακούμε τον Arch έτσι όπως ίσως να τον ακούγαμε αν είχε μείνει στο Parallels (όχι συγκεκριμένα, απλώς αυτός ο δίσκος είναι χαρακτηριστικός της μεσαίας περιόδου τους). Με έναν άλλο τρόπο όμως βλέπουμε κ το πόσο άλλαξαν οι Fates αφότου έφυγε ο Arch κ τα ηνία τα πήρε αποκλειστικά ο Matheos. Ο τίτλος μπορεί να είναι Epitaph παρόλα αυτά ο Arch καταφέρνει να σε κάνει να νιώσεις πως δεν είναι αυτό το τέλος κ ο δίσκος κλείνει πολύ όμορφα. Το "όμορφο κλείσιμο" καταλήγει άγνωστη έννοια μετά από κάποια στιγμή. Όλοι οι δίσκοι από No Exit κ μετά κλείνουν με μια πικρία που σου βαραίνει την καρδιά.

Το No Exit τώρα, είναι ένας δίσκος που μπορεί εύκολα να βρεθεί αδικημένος λόγω της παραγωγής του. Προτιμώ όσα κομμάτια του τα έχουν ηχογραφήσει live να τα ακούσω από εκεί κ όχι από το δίσκο. Επίσης, θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω το The Ivory Gate of Dreams με τον Arch. Το μισό No Exit είχε γραφτεί με τον Arch κ όσο καλός κ να είναι ο Alder, εκείνη την εποχή δεν τον έπιανε τον Arch.

Όταν όμως λες ότι έμεινε στάσιμος, τι εννοείς; Σε θέμα βελτίωσης ο Alder είχε αρκετά περιθώρια όταν ξεκίνησε στους Fates, είχε τεράστιο range, αλλά υστερούσε κάπως σε έλεγχο. Ο Arch από την άλλη στο Awaken ήταν τέλειος, δεν πάει καλύτερα.

By the way, το A Twist of Fate το έχεις ακούσει; Matheos, Arch, Portnoy?

@slygeo

Συγκροτήματα ελληνικά μου έρχονται διάφορα στο μυαλό αλλά όχι απαραίτητα άξια αναφοράς κ διαλόγου.

Οι Rotting Christ μου αρέσουν μόνο στο Passage to Arcturo. Μετά από κει για μένα άρχισαν τον κατήφορο χωρίς σταματημό. Τους είχα χάσει για ένα διάστημα μέχρι που τους ξαναείδα φέτος με τους Paradise Lost, κ για να είμαι ειλικρινής, πέρα από το ότι ήταν κακό το live τους, τα περισσότερα κομμάτια τους μου φάνηκαν σαν νανουρίσματα.

Τους Septic Flesh τους συμπαθούσα αρκετά στις παλιότερες δουλειές τους μέχρι που έπαιξαν στο Metal Healing κ απλώς δεν πρόκειται να τους ξανακούσω ποτέ. Δεν πήγα προσωπικά αλλά πήγε ο κολλητός μου κ μου περιέγραψε την εμφάνισή τους και...meh. Ας πούμε απλώς ότι τους είχα για σοβαρούς κ εκεί μόνο αυτήν την εντύπωση δεν έδωσαν.

Οι Nightfall έχουν τον χαβαλέ τους αν κάνεις ένα best of κ ακούσεις μόνο αυτό. Τους έχω δει κ 2 φορές live. Τη μία ήταν απαίσιοι, τη δεύτερη πέρασα πολύ καλά. Ξέρει κανείς αν υπάρχουν ακόμα και τι κάνουν;

Firewind k Nightrage δεν έχω ακούσει ποτέ.

Θυμάται κανείς πώς λεγόταν η ελληνική μπάντα που είχε παίξει στη μοναδική συναυλία που έγινε στο Woodstock (Kreator - Destruction - Sodom)?? Νομίζω πως είχε ανοίξει τη βραδιά μια ελληνική death metal μπάντα, αλλά παίζει κ να τα έχω μπερδέψει κάπως. Θυμάμαι πως μου άρεσαν τότε.

Το συγκροτήματα που άνοιξε την βραδιά με τους sodom,kreator, destruction ήταν οι Leprosy. Ελληνική death metal συγκρότημα που δυστυχώς σταμάτησε για κάποιους λόγους ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα/Καλημέρα!

Αν και βετεράνος μεταλλάς δεν παρακολουθούσα το thread, αλλά ξεκίνησα τελευταία να μιλάω για την προσωπική μου εμπειρία με το metal στο νεοσύστατο vlog μου, οπότε χαίρομαι που σας βρίσκω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...