porco_rosso21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Εγω εγω εγω!!!:mrgreen: Αλλα μονο το πρωτο cd,γτ δεν ειχα χρονο-κ ορεξη ιδιαιτερα..λοιπον,αν περιμενεις κλασσικο πριστ αλμπουμ,θα ξενερωσεις....αυτο το αλμπουμ,καταρχας,δεν ειναι πριστ...ειναι κατι αλλο..αλλο στυλ τελειως...πληκτρα,ατμοσφαιρα,εισαγωγες,οπερετικα φωνητικα,συνθεσαιζερ σε σημεια....εχει καποια σολο,ριφ κτλ που λες,οκ,αυτο ειναι πριστ,αλλα μεχρι εκει....εμενα προσωπικα,απο το πρωτο δισκακι μονο π ακουσα,δεν μου εμεινε κανενα τραγουδιστικο σημειο,ρεφρεν,μελωδια-δισολια κτλ...δεν λεω πως ειναι κακος δισκος ομως...απλα αλλο στυλ....το μονο που με ιντριγκαρε οταν το ακουγα,ηταν αυτα,τα αρμονια,κατι μελωδιες,η ατμοσφαιρα,τα πληκτρα,κατι εισαγωγες..ισως ειναι που κλασσικο μεταλ δεν ακουω καθολου πλεον...τεσπα,ο χαλφορντ καλος αλλα γερασμενος λιγο κ νταξ,παικτικα ειναι μια χαρα οι τυπαδες...αναμενω να ακουσω κ το δευτερο μισο,που λενε πως ειναι κ καλυτερο....αλλα κ παλι,JUDAS PRIEST δεν ειναι ο δισκος...πειραματισμοι κτλ παιζουν πολυ κ δεν εχει καμια σχεση με πριστ,ουτε των 70ς,ουτε 80ς,ουτε 90ς(καλα,κ προφανως καμια σχεση με το τελευταιο-που μου αρεσε πολυ-)...δεν ξερω,θελει χρονο,υπομονη κ καλη διαθεση(κακο αυτο οταν συμβαινει παντως..)...θα το καουσω κ αλλο τωρα σιγα σιγα για ν καταληξω καπου...συνοπτικα παντως,καλος δισκος(ο μισος),καμια σχεση με πριστ,θελει χρονο κ μου φαινεται πως θα εξελιχθει σε love-or-hate album....
john1987 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Κι εγω μωρε ακουσα καποια κομματια,ενταξει ειναι αρκετα διαφορετικο,και σιγουρα πιο "δυσκολο" απο το AOR και λογω διαρκειας και λογω στυλ... Παντως πρεπει να τους αναγνωρισαμε οτι στα γεραματα πειραματιστηκαν και μαγκια τους!
The_Judas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δεν μπορώ να πω οτι «δεν ειναι Priest» το αλμπουμ, γιατί με αυτήν τη λογική ούτε το Painkiller ούτε το Jugulator ούτε ούτε το British Steel είναι Priest! Με ένα πρώτο άκουσμα μου φαίνεται ενδιαφέρον αλλά πρέπει να το ακούσω περισσότερο για να το κρίνω. Πάσχει όμως απο το συνδρομο που παρουσιάζουν πολλά συγκροτήματα τα τελευταία χρόνια, που αναγκάζονται να βάλουν πολύ υλικό για να γεμίσουν το CD... λες και το πουλάνε με το κιλό.
john1987 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Ενταξει το British Steel ειναι Priest,αλλα τα αλλα π κινουνται στα ορια του thrash,δεν τα λες και αντιπροσωπευτικα του ηχου τους! Εγω θεωρω ομως οτι απομακρυνθηκαν περισσοτερο απο τα αλλα albums σε αυτο. Στα μειον η εξαιρετικα μεγαλη διαρκεια 100 λεπτα ξερω γω...
The_Judas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Ενταξει το British Steel ειναι Priest,αλλα τα αλλα π κινουνται στα ορια του thrash,δεν τα λες και αντιπροσωπευτικα του ηχου τους! Συγκρινε όμως και το British Steel με το Stained Class και το Sad Winds, είναι τελείως διαφορετικό ύφος.
slipknot Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 εχετε ακουσιε τιποτα για soad στην Ελλαδα? Αυτοί το έχουνε διαλύσει το μαγαζάκι,δύσκολο το κόβω να έρθουν...
x-filer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 το ξερω οτι διαλυθηκαν αλλα καπου ακουσα οτι επειδη απο την τελευταια φορα που ηρθαν και τους ντοματωσαν εχουν αποκτησει μεγαλο κοινο,οποτε μπορει να ερθουν αν οχι φετος του χρονου...ετσι μου ειπαν!
Cygnus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Χλωμό για τους SOAD..Ο καθένας ακολουθεί δικά του μονοπάτια, προς στιγμήν τουλάχιστον.
x-filer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Κριμα.... τιποτα για in flames??? IN FLAMES WE TRUST!!!
slipknot Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 το ξερω οτι διαλυθηκαν αλλα καπου ακουσα οτι επειδη απο την τελευταια φορα που ηρθαν και τους ντοματωσαν εχουν αποκτησει μεγαλο κοινο,οποτε μπορει να ερθουν αν οχι φετος του χρονου...ετσι μου ειπαν! Ακόμα κι αν συνεχίσουν στο μέλλον μαζί,δεν νομίζω να καταδεχτούν να έρθουν μετά τις "ομορφιές" που έκαναν διάφοροι όταν είχαν έρθει τότε.Με το δίκιο τους... Για in flames κάτι ακουγόταν,παίζουν 7 ιουλίου βουλγαρία,12 ιουλίου ιταλία και 18 ιουλίου φινλανδία.Θεωρητικά κάπου εκεί ανάμεσα θα μπορούσαν να έρθουν κι ελλάδα.
soilworker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Αμα ερθουν ξανα οι soad ποιος θα ρθει μαζι μου για ντοματες?
x-filer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Ακόμα κι αν συνεχίσουν στο μέλλον μαζί,δεν νομίζω να καταδεχτούν να έρθουν μετά τις "ομορφιές" που έκαναν διάφοροι όταν είχαν έρθει τότε.Με το δίκιο τους... Για in flames κάτι ακουγόταν,παίζουν 7 ιουλίου βουλγαρία,12 ιουλίου ιταλία και 18 ιουλίου φινλανδία.Θεωρητικά κάπου εκεί ανάμεσα θα μπορούσαν να έρθουν κι ελλάδα. εχεις δικιο...να τωρα που πληρωνουμε τις μ###### που εγιναν στο παρελθον...τωρα για in flames οντως θα μπορουσαν να περασουν απο εδω καμια βολτα,αλλα να πω την αληθεια,με αυτες τις ημερομηνιες καλυτερα να μην ερθουν γιατι τοτε θα ειμαι γερμανια και θα εσκαγα αν δεν πηγαινα!!! soilworker δε σχολιαζω
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα, Που θα βρω φίλους heavy metal για να δώσω παλιά τραγουδια σε κασέττα από 80ς?
freedubus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα, Που θα βρω φίλους heavy metal για να δώσω παλιά τραγουδια σε κασέττα από 80ς? Οι κασέτες παίζουν; Δίνεις και κασετόφωνο μαζί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα