georgemarios Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 απο την χθεσινη συναυλια των paradise lost: o holms ήταν εμφανως κουρέλι, με το ζορι έβγαζε το σετ. Παίξανε μετα βιας 1ωρα και 10 λεπτα... ΔΕΝ βγηκανε για encore παροτι τους φωναζαμε για κανα τεταρτο (μετα αρχισανε τα γιουχαϊσματα) και το σημαντικοτερο για μενα χεσανε τα παλια αλμπουμ.... απο το icon ΟΥΤΕ ΕΝΑ (βαρεθηκαμε να φωναζουμε απο κατω "true belief" και "embers fire"), απο το gothic επαιξαν το ομονυμο, και απο το draconian times το πρωτο. Α, επαιξαν φυσικα και το as I die. Τα πληκτρα ηταν ηχογραφημενα (αφου θελετε να βαζετε τοσο πληκτρο στη μουσικη σας, τοσο δυσκολο ειναι να φερετε εναν σεσιονιστα πληκτρά? τεσπα) Γενικα απογοητευθηκαμε. Ο κοσμος στην εξοδο εβριζε και διαολοστελνε. Θα πει κανεις "ο ανθρωπος ηταν αρρωστος". Ναι αλλα κατσε ρε φιλε, εχεις ενα σουπερ σχημα, το οποιο καθε τρεις και λιγο ερχεται ελλαδα. Ακυρωσε το στο φιναλε, οχι να κανεις ενα τοσο κακης ποιοτητας σοου, για να μη χασεις τα εισητηρια. Μετα λενε, η πειρατεια σκοτωνει τη μουσικη
Vole Maulder Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Ο Holmes πάντως καλά κρατήθηκε για το χάλι στο οποίο ήταν και για τα δεδομένα του (ποτέ δε φημιζόταν για το πόσο καλά τραγουδάει live). Ο ήχος πολύ μέτριος. Στο soundcheck πριν φοβήθηκα ότι θα ήταν χειρότερος και από το καλοκαίρι έτσι όπως άκουγα τα drums και την κιθάρα, αλλά ευτυχώς οι φόβοι μου δεν επιβεβαιώθηκαν. Όσο για το set list, ήταν προφανές ότι είχαν κόψει κομμάτια, γιατί δεν έδενε τίποτα. Το True Belief να σου πω την αλήθεια, καλύτερα που δεν το έπαιξαν. Πρόσεξε, μιλάω για μένα πάντα, που έχω βαρεθεί να το βλέπω live. Πάλι έμεινα με το παράπονο για το Colossal Rains (όχι ότι περίμενα να το ακούσω χτες, αλλά λέμε...) Τώρα, γιατί δεν ακυρώθηκε... Συμφωνώ ότι θα έπρεπε να το αφήσουν για άλλη μέρα αφού δεν την πάλευε η ντίβα τους, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό ήταν στο δικό τους χέρι και κατά πόσο στης Didi, οπότε κρατάω πισινή για το βρίσιμο. ΥΓ: Κανένα πιο άσχετο κ άκυρο support δεν μπορούσαν να βρουν;
georgemarios Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 τα σαπορτια πλακα πλακα καλουτσικα ηταν (δεν θυμαμαι καν πως τους λεγανε) Εγω παντως τους ειδα για πρωτη φορα ελπιζοντας οτι θα παιζαν κατι απο icon / gothic / draconian. Καταλαβαινω οτι προσπαθουν να πιασουν ευρυτερο κοινο αλλα η απογοητευση μου δεν κρυβεται. Χωρια που το "gothic" το κανανε να ακουγεται ιδιο με τα καινουργια... ισως και να ηταν η ιδεα μου βεβαια
slygeo87 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Ακουμε Industrial Where is the other 70% ?
slipknot Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Mencea ήταν οι supporters.Ο holmes έχει πει πως δεν ξανακάνει brutal φωνητικά γι αυτό λες ότι το "gothic" το κάνανε να ακούγεται ίδιο με τα καινούργια.Η αλήθεια είναι πως αρκετά που έπαιξαν τα παίξανε και το καλοκαίρι..από την άλλη παίξανε πολύ λίγο ενώ θα μπορούσαν να παίξουν κι άλλο κι έτσι να παίξουν και άλλα παλαιότερα κομμάτια,πράμα που δεν έκαναν.
sleepless_102 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Όσο για το set list, ήταν προφανές ότι είχαν κόψει κομμάτια, γιατί δεν έδενε τίποτα. Όσο κουλό και αν σου φαίνεται, το setlist ήταν ακριβώς αυτό που ακουσαμε..δεν έκοψαν τίποτα. Το είδα που το κρατούσε μια κοπελίτσα στο τέλος της συναυλίας...βασικά πιστεύω έφτιαξαν αυτό το (μαύρα χάλια κατά τη γνώμη μου) setlist γιατί ο holmes δεν μπορούσε να τραγουδήσει, με το πρόβλημα που είχε, τίποτα από τα παλιότερα που ήθελαν και λίγο περισσότερο γκρεζι...Κρίμα πάντως ήταν η 4η φορά που τους έβλεπα και με διαφορά η χειρότερη..Δεν λέω άξιος θαυμασμού ο Νικολάκης που ανέβηκε μεσ' στην αρρώστια του να τραγουδήσει αλλά για μένα και για πόσους ακόμη που κατεβήκαμε από επαρχεία δεν άξιζε τα χρήματα που δώσαμε με τίποτα...Ελπίζω σε ανάρρωση και επιστροφή στις παλιές καλές εμφανίσεις ΥΓ: Κανένα πιο άσχετο κ άκυρο support δεν μπορούσαν να βρουν; Ναι δυστυχώς το στυλ τους δεν ταίριαζε με τα κομματάκια που μας έπαιξαν οι lost..Αν εξαιρέσεις όμως το πρώτο κομμάτι και το ατύχημα, το support τα πήγε πολύ καλά. Βασικά για μένα ήταν το highlight της βραδυας μιας και με τους headliners ξενέρωσα...Ωραίες συνθέσεις που πιστεύω με λίγο καλύτερο ήχο θα ακούγονται ακόμη καλύτερες..περιμένω το δίσκο τους! υγ:Το ερώτημα παραμένει...να ρισκάρω άλλη μια κατοστάρα ευρά να πάω να τους δω και Σαλόνικα????
Vole Maulder Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Καλά, το set list που θα είχαν εκτυπώσει για να έχουν μπροστά τους να δουν τι θα παίξουν αυτό ήταν. Εννοώ από αυτό που προόριζαν να παίξουν πριν αρρωστήσει ο Nick. Δεν μπορώ να πω, ωστόσο, ότι συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό σου για τους Mencea. Πάντως έπαιξαν καλά, αυτό τους το αναγνωρίζω. Την κατοστάρα να τη δώσεις μόνο αν οι Lost είναι η αγαπημένη σου μπάντα, ή από τις πιο αγαπημένες. Δε νομίζω να τη μετανιώσεις. Όπως και δε νομίζω ότι είναι ρίσκο... εκτός πια αν είσαι τόσο γκαντέμης και αρρωστήσει πάλι ο Holmes! Μη σου πω ότι κ εγώ που είμαι Αθήνα σκέφτομαι να ανέβω πάνω όταν παίξουν...είναι κ ωραία η Θεσ/νίκη το χειμώνα...
slipknot Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Το θέμα είναι να παίξουν και παραπάνω από 1 ώρα και 10 λεπτά...
Wise_One Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Cause it's a heavy metal universe with a heavy metal sound masters of the thunder shake you to the ground it's a heavy metal bomber and it's never going down flying 'cross the universe we're heavy metal bound we're heavy metal bound
georgemarios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Cause it's a heavy metal universewith a heavy metal sound masters of the thunder shake you to the ground it's a heavy metal bomber and it's never going down flying 'cross the universe we're heavy metal bound we're heavy metal bound η πιο manowar στιγμή των gamma ray?:devil:
Lemuria Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δηλαδη παλι καλα που δεν πηγα να τους δω....αυτο που παιζει παντως για του χρονου συμφωνα με την συνεντευξη του Tankian στο Metal Hammer , ειναι να δουμε τους system of a down στην Ελλαδα....θα γινει κολαση....Μακαρι να ερχονουσαν πριν τον Μαϊο.... Φανταστειτε να ερχοντουσαν μαζι με slipknot!!!! KOLASI....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα