Προς το περιεχόμενο

Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 955
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Review απο τους Gamma Ray / Helloween στις 24-11 Αθήναι,

Δν ξερω απο που να ξεκινησω...

Εντυπώσεις οι καλυτερες...Ο ηχος καλός προς τέλειος,ο χώρος μια χαρα,ο κοσμος καταπληκτικος[οι περισσοτεροι δλδ],και ο Kai Hansen ---> "θεος"

Αλλα πραγματικα ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ της συναυλιας ήταν τα 2 τελευταια τραγούδια...Helloween and Gamma Ray μαζι στη σκηνη για τα Future World & I want Out...6 κιθαρες παιζανε ταυτοχρονα

Εγώ πήγα λόγω των εφηβικών μου ακουσμάτων που είχαν πάαααρα πολύ από Helloween μέσα.

Ξεκίνησα να παρακολουθώ τη συναυλία και τους Gamma Ray από το τέλος του κτιρίου.

Χαλαρά...

Όταν άκουσα τις πρώτες νότες από το 'Haloween' ανατρίχιασα...

Την υπόλοιπη συναυλία την έζησα κραυγάζοντας ΟΛΟΥΣ τους στίχους από τα Keeper..

Απλά γάμησαν!!!

Από το πουθένα!

Ανέλπιστα....

Δημοσ.

Το Φεβρουάριο επανακυκλοφορούν τα άλμπουμ Noble Savage & Age of Consent των θεών Virgin Steele.

Επιτέλους, ευκαιρία να πάρω το πρώτο και να κλείσω αυτή τη δισκογραφία...

Δημοσ.

Κακούργε άνθρωπα!!! Εγώ περιμένω να πληρωθώ την άλλη εβδομάδα για να το πάρω.

Btw, από πού το πήρες; Αν το πήρες από κανα metropolis, πες μια πόσο έχει, να δω αν αξίζει να περιμένω μια βδομάδα παραπάνω για να μου έρθει από play.com. (Οχι τπτ άλλο, μου πέφτει κ κάπως μακριά το metropolis κ ψάχνω δικαιολογίες για να μην κουνηθώ!)

Δημοσ.

Στην αρχη εκανα το λαθος και πηγα μετροπολις...φλουφλιδες σιγα μην το ειχανε.Πηγα Rock city στην Ακαδημιας και το πηρα με 21,5 γιουρος

Δημοσ.

ξερετε κανενα προγραμμα για να βαζεις εφε στην κιθαρα μεσω υπολογιστη? Εχω το waves gt3 που ειναι πολυ καλο απλα θελω να μαθω αν υπαρχει καποιο καλυτερο

Δημοσ.
εχω πεταλιερα αλλα οταν την βαζω στο pc ο ηχος ειναι γτπ

Duh... περνα τον ηχο απο ενισχυτη κιθαρας, και μετα απο την εξοδο line στο PC.

Δημοσ.

Καλά, εξαρτάται και από τι εξοπλισμό έχει. Αν δεν είναι τπτ σπουδαίο, μάλλον καλύτερο ήχο θα δει με το Guitar Rig παρά έτσι. Οχι ότι χάνει και τπτ να δοκιμάσει.

Το καλύτερο θα ήταν να τα συνδυάσεις και τα δύο πάντως. Πέρνα το από τον ενισχυτή σου ή/και από την πεταλιέρα σου και μετά πέρνα του κ από το Guitar Rig για fine tuning.

Δημοσ.

ρε παιδια πως μπορω να ηχογραφησω 2 κιθαρες αλλα οχι τη μια πανω στην αλλη? Χρησιμοποιω το acid pro και γραφω ας πουμε 2-3 συγχορδιες και μετα βαζω να ακουγεται αυτο που εγραψα και σολαρω απο πανω αλλα δεν γραφει μονο το σολο αλλα και ο,τι γενικα ακουφεται απ τα ηχεια (τις προηγουμενες συγχορδιες δηλαδη) και γινεται σκ@τ@ το αποτελεσμα τελικα

Δημοσ.

Πήγαινε στο Panel της κάρτας ήχου κ βάλ' το να ακούει εκεί που έχεις συνδέσει την κιθάρα σου (Line in πιθανότατα) και όχι στο "what u hear" που μάλλον είναι από αυτά που λες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...